28

I am

преди 10 месеца

До Сигурно да можеИ пак може да напишат Тони Стораро вместо Иван Вазов, ако квесторите не им подскажат!

27

до 31

преди 10 месеца

Замълчи, че вече не си смемен! това едно , и второ правилното е не пиши защото тук се пише, диалог няма .

26

До 29

преди 10 месеца

Правописът си е съвсем добре. Ама като си пр0st как да разбереш!

25

хаха

преди 10 месеца

цензурирате думата не грамотник :)

24

хахаха

преди 10 месеца

и след това още едни и още едни до като родителите не станат доволни :)

23

До 15

преди 10 месеца

Не само си стар. Ограничен си. Излизам на улицата и виждам 90% imбецили, стари! Некултурни, неадекватни, пrosti. И са си старички. Децата ни са умни Твоите явно са кауза пердута и смяташ и останалите за такива. Е не са! Преподавам повече от 10 години и ти казвам, че вие старите сте проблемът! Вие сте необразовани и с изпити мозъци! Замълчи, че вече не си смемен!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Кви са тия допълнителни матури? Допэълнителна матура до матурата, докато най-после изкарат тройка. Ама джуките и татусите нямат нужда от повторение.

21

Анонимен

преди 10 месеца

България е изгубена кауза

20

Анонимен

преди 10 месеца

По времето на комунизма 44-89 г, все простаации ставаха министри и в БКП, щот връзкари, партизани. Пресен случай- Георги Цанков, Мирчо Спасов, партизански селяни, пасли говведата преди 44-та, няма сведение дори дали са завършили основно образование, веднага след 44-та ги правят вътрешни министри. Учете се от комунизма, там се издигаше на пиедестал неграмотния човек, но с яки партийни връзки.

19

До 3

преди 10 месеца

До Анонимен3 Първо, второ, трето... По твоята логика хич да не ходят на училище, да се занимават в многото си свободно време с Фейсбук, Инстаграм, Тик-ток и т.н. и после на 18 хоп направо на матурите. Ако им направим и въпросите по социалните мрежи ще е супер.

18

Учител

преди 10 месеца

Даже с частна матура можеш и в Харвард да си поживееш. Не че нещо ще научиш , но пък можеш да се фукаш ! А и мин.-председате може да станеш , нищо че си бил двойкаджия и не знаеш коя е родината ти.

17

Георги Манолов

преди 10 месеца

Нашите имат бизнес частен за търговия. Аз завърших професионална гимназия по икономика с профил счетоводство и не желаех да уча по-нагоре, защото това ми стигаше. Нашите ме взеха за помощник счетоводител във фирмата им и си ми е супер:))), защо ми е висше

16

Всъщност...

преди 10 месеца

... на дечицата завтршващи с мераци да следват в някой престижен университет НЕ ИМ ТРЯБВАТ ДОБРИ ОЦЕНКИ А ..... ПАРИ . С достатъчно голяма сума долари или евро преведени в желания от вас университет не синчето ви двойкаджия ще бъде приет ами може да запишете редовно или задочно обучение и цяло стадо магарета . Както е казвал не веднъж Рокфелер - Има пари - НЯМА проблем .....

15

Че колко

преди 10 месеца

Пък да е имал на матурата наш Кирчо - премиера дето едно пълно изречение не може да състави па е го виж - и Харвард завършил и премиер министър станал.

14

Ами,да !

преди 10 месеца

Разбира се, защо не и частни матури , за да може всеки "узрял" зрелостник да си купи цяла матура, части от нея , по-узряла матура, по- бедна матура, женска матура, мъжка матура, *** матура....! Еееех , променени българи или бълхари ! "Пременил се Илия , огледал се - пак в тия !"

13

Стар човек

преди 10 месеца

Ние едно време имахме и задължително военно обучение от 7,8 клас. Сегашните нямат. Нас учителите ни шамареха, сегашните не ги шамарят. Нас ни намаляха оценката за поведение, при негативни изпълнение и ни пращаха в превъзпитателни училища, сегашните ги галят. Ние имахме задължителни униформи в училище, сегашните нямат. Разликата е огромна и потресаваща.

12

До 9

преди 10 месеца

Тези оценки им трябват за университети, особено за университети в чужбина. Предимно за Харвард. Не са им необходими високи оценки на децата, които няма да учат след средно образование. P.S. Оценката е само стимул и мотивация за стремеж към максимално развитие на личността. Тя е критерий различен за различните части на България, дори за различните училища. Има училища, в които лесно се става отличник. Има елитни училища, където трудно се получават отлични оценки.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Въведете листовка за изпит на кандидат- министри и зам. министри, както и на депутати.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Имаш ли връзки сериозни, не ти трябва диплома. Впрочем за министър и депутат образование не се изисква.

9

Нито

преди 10 месеца

Един работодател не ми е гледал до сега какви оценки имам в дипломата - язък че се напъвах за шестици.