140

Браво!

преди 10 месеца

Браво на Радослав! Жалко, че никой не ни чува. Държавата държи да преразпределя много пари. Здравните осигуровки също трябва да са по индивидуални партиди и сумите да се превеждат лично от лицето на застрахователя. Но Здравната каса не пуска кокала/разбирай-държавата/.

139

Анонимна

преди 10 месеца

До АнонименВие ползвал ли сте такъв банкомат в който и да е малък град? Тези банкомати се захранват в най-добрия случай ВЕДНЪЖ седмично, а често са и неизправни.

138

Радослав

преди 10 месеца

Проблема с криенето на осигуровки не е толкова в работника или работодателя, а в държавата основно. От една страна осигуряващият се не вижда смисъл от това да плаща по високи осигуровки, от друга държавните институции спят и са корумпирани до пръсване и дори работник да си потърси правата държавата си взима рушвета, нищо не е констатирано, но казват на работодателя кой го е издънил и работодателя го съкращава или чрез издевателства го принуждава да напусне!

137

Радослав

преди 10 месеца

Махнете ограниченията при обезщетение за безработица, да е винаги на база на осигуровките, а не минимално без значение на колко си се осигурявал, направете майчинските да са сбор от осигуровките на двамата родители, а не само на единия, защото и двамата са плащали данъци! В момента държавата иска да събира пари без да предлага нищо насреща!

136

Радослав

преди 10 месеца

Някой да обясни на малоумния министър, че когато се осигуряваш на по малко отколкото взимаш, дали ще ти плащат в плик или по банка, пак ще криеш доходи. Официалната част по банка, останалата на ръка и толкова с изсветляването! Искаш хората да се осигуряват на реалните си доходи? Въведи индивидуални партиди, направи така, че хората да виждат смисъл да се осигуряват, а не как парите им отиват за развъждане на хелекторат, спрете всички плащания на лица без осигурителен стаж!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Тройната коалиция се е нагушила от банките!

134

Анонимен

преди 10 месеца

На банкерите ще им се пръснат коремите от преяждане.

133

Българин!

преди 10 месеца

Тоя окорения крадец на снимката Е ЗА ЗАТВОРА, ама да видим кога ще му излезе късмета!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Оле леле пак нещастен вой на мошениците от БСП и *** - във всеки малък град български има поне един банкомат или в почти всеки . Освен това пъ едва ли има малък град с фирма над 100 служители . така че айде на бунището ! Кой ли ги слуша пък тия вече , тяхната работа е да реват разбира се и да отричат всичко , което се предлага , ами просто са опозиция !!! Такива и да си останат !

131

Анонимен

преди 10 месеца

Това е тоталитаризъм. Невежи депутати, алчни и обсебени да са във властта. Трябва да ги махаме и да курдисаме такива които разбират от човешки права.

130

Анонимен

преди 10 месеца

Леле мале колко неграмотни има на тази земя, щом се плашат от банкомат???

129

стефчо

преди 10 месеца

В малките населени места,няма един магазин дето има пос терминал. Всички отказват,сигурно заради таксата начислявана на търговеца при пос транзакция 1,5 %. Така че как ще плащаш,обясни ми?

128

Анонимен

преди 10 месеца

Почти всичко плащам с карта. За тези плащания няма такса. Такса имам за поддръжка на сметката и евентуално, ако съм заявил SMS за нещо. От банкомат тегля веднъж на няколко години. Не схващам какъв е този вой?!

127

бай работник

преди 10 месеца

След година-две и цифрово евро. Тогава вече ни заминават всички свободи и тайни. С едно копче ентер и си на нулата за една секунда. Така се държи роба на верига-евала на демокрацията!

126

Анонимен

преди 10 месеца

Когато ни задължиха заплатите да са по банков път нямаше такси за теглене ,месечната такса поддръжка бе 50 Ст или нямаше такава.Сега за всяко движение на пари по сметката,такса,да вкараш пари по сметка друга,такса,да си вземеш собствените пари на каса или банкомат,такса.Ми и аз искам да им взема такса дето ми взимат парите от работодателя вместо мен,като внасям и аз искам да ми дават такса,защо само те ми искат,дето ми ги броят да ми ги дават,и аз ги броя като внасям

125

оффф

преди 10 месеца

И какво помага това за икономиката? Аз съм на карта от 15 години и тази сутрин не успях да си купя кафе. Вика ми, че на картата ми изтича срока и е невалидна. Шашна ме, та дотичах до манкомата и всичко се оказа на 6. Върнах се специално да му натрия носа. Но ако посттерминалите не бачкат, то какво?

124

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 131, и аз така бях, като ми издумкаха на два пъти кредитната карта и спрях:) да не говорим за един доста неприятен случай, при който бях в чужбина и от банката решили че трябва да се явя при тах за актуализиране на данните, и ми блокирали дебитната карта с наличност -444444444, вероятно се сещате за въпросната банка, добре че имах пари в брой

123

Гошу

преди 10 месеца

Някакъв заблуден тук се хвали как теглел с кредитна карта и нямал никакви такси . Ами от твоята банка, другарю , всеки месец си удържат такса за поддъжка на сметката , отделно си начисляват лихви , отделно те скубят с други финтове. Банката няма да иска постоянно да е в джоба ти , ако нямаше сметка от това ! Ти пълни гушите на банкери като арменеца Хампарцун , за да може той да взема 100 000 лв. бонус !

122

Анонимен

преди 10 месеца

До народа, работника не решава нищо, по закон работодателя е длъжен да удържа от начисленото възнаграждение дължимите данъци и осигурителни вноски, и носи отговорност ако не го прави

121

до 131

преди 10 месеца

Това че всичко ти е на карти не е хубаво!Живота ти зависи от такива като мен.Утре например ще подам жалба срещу теб и ще поискам като обезпечение да ти блокират сметките докато се оправим.И ще го направят(случвало се е).Докато се оправиш ще бъдеш без пари.Много е гадно да зависиш от някой съдия-знаеш че не са стока.Затова карай си с карти но само най необходимото.Всичко останало кеш и то при теб.Само ти и жена ти да го знаете.И ако стане фал-с тези пари ще възстановиш обратно живота си