25

Анонимен

преди 9 месеца

Бакшишите много ще "харесат" връщането на нощния транспорт.

24

ДО СПАСИ СОФИЯ

преди 9 месеца

Бонев загуби много хора,които го подкрепяха не защото предложенията са лоши.Не може да се обявява среща в кв.Слатина и двамата с Терзиев да ви няма.Пратен е кмета,който говори как от него нищо не зависи.В парк Гео Милев срещата беше обявена в 16.30 ч.-до 16.55 ч. нямаше знак, че започва.Имаше Ваш чирак,който не знаеше какво става-даже във фейса нямало нищо.Как да уважавам кандидат,когато той не ме уважава?Щом имате такова отношение към нас-търсете си "София 1000".Така нарече ДБ преди години.

23

Анонимен

преди 9 месеца

винаги преди избори пускат нощен транспорт, винаги след тях го спират!

22

Политкоректен

преди 9 месеца

Пич, когато беше време да действате и да дадете истинска кандидатура за кмет на Столицата, вие се скатахте и се коалирахте с най-големите ***. Вместо някой местен инженер или архитект, вие подкрепихте отрочето на ДС! А сега ако обичате замълчете, защото вече си изгърмяхте патроните. Видяхме ви колко можете.

21

Анонимен

преди 9 месеца

Добре е да има нощен транспорт на интервал 1 час с минибусчета по широкообхващащи маршрути , а не метро,трамваи,автобуси,тролейбуси ,а вътре по три човека -расхищение . Акъл трябвааааа акъл

20

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е. Няколко пъти ползвах нощния, който докато живеех в София спираше пред квартирата ми. Еми беше екстра за 1.60 да се прибера от парти примерно, вместо да трябва да вадя 20-30 лв та и повече щото се прибирах от другия край на София.

19

Пффф,

преди 9 месеца

самата ти физи0мозия е лигавщина,дженди

18

демокрация?

преди 9 месеца

Повечето хора ползват транспорт през деня, а не през нощта. Няма достатъчно шофьори, което значи, че ще бъдат прехвърлени от дневния, за да работи нощният. Е, защо мнозинството, което ходи на работа, училище, лекар, институции да е ощетено заради малцинството, което хем иска да ходи по кръчми, хем не иска да дава пари за такси??

17

Боклукпедераз

преди 9 месеца

Този е същият тъппедал който глобяваше хората ако не са си валидирани картата за градския транспорт,макар и да е напълно валидна. Мръснокорумпирано педалскоизчадие

16

Анонимен

преди 9 месеца

24: в Париж имат мрежа от нощни автобуси, които се движат от 12:30 до 5:30. Никой не говори за метро...

15

Анонимен

преди 9 месеца

В париж метрото затваря вечерта те ли са по прости или ние сме по умни

14

Анонимен

преди 9 месеца

В София трябва незабавно техника за почистване и ромите на Фандъкова да спрат да ровят и разпръскват ***, до като "чистят". Освен това София е опасен за здравето с този въздух. Всеки втори е болен от рак, но не можем да се лекуваме като Фандъкова. Трябва следващият кмет да знае, че ще влезе в затвора за 20 години ако продължава така и Фандъкова трябва да е пример за осъждане на нищоправенето в София

13

Анонимен

преди 9 месеца

А някой от вас замисля ли се, че има хора, които работят нощем или на смени и че не всеки може да си позволи да дава по 20 лв за такси всеки път за да иде или да се прибере от работа? Не, нали?А само на летището става дума за стотици хора.

12

Русоробски подлогии

преди 9 месеца

Заминавайте си у Якуцк ДиБ важтомраСноМами!

11

Мразя Рушията

преди 9 месеца

Марш у Рушията да си взимаш крокодила руz ка иz мет

10

Комунистите скапаха

преди 9 месеца

Държавата София прилича на Заддунайски ке *** рай за корупцията!Не на европейска столица!Как нява са емигрират хората като продават навсякъде гадна синтетика корумпираните ушеви а и няма работа и не плащат хич мутрите!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Айде първо оправете тротоарите, подлезите, алеите, защото не всичко е на колела. При всеки дъжд да нагазваме в локви, да се чупят плочки, да падат тавани и да стърчат кабеляци.

8

той борис

преди 9 месеца

пътува нощем на метро да се крие и с прос шофер неговори, вси4ки с карти - по високите заплати, 4 нови лъча, новите ненужни електрически тролей, тротинетки, колела, кражбите и вече е на минус. другите само нощем да пътуват да не ги гледат .

7

McKennedy

преди 9 месеца

Прав е Борис Бонев вие свеждате нещата на елементарно ниво затова живеете като елементарни частици от Заддунайка губерния

6

Анонимен

преди 9 месеца

Щом аргументът му е, че транспортът е на загуба, да се предложи всеки, който се качва без билет веднага да вземе от шофьора. Няма гратисчии, няма проблеми. Или върнете левче за билетче и го напрвете на реклама, току виж да популяризират градския транспорт като метод за придвижване.