29

Нели

преди 9 месеца

Те тия са толкова загубени, че няма повече накъде

28

ББ

преди 9 месеца

уоу,чета руската пропаганда на този агент на кгб,с браняна си организира график на мигранти и печели доре!рЕзидента го лансира през пАсолството като манипултор,натискащт пазещите жигулитата си,докато Света ни се възхищаваше на...Мустанги...ПП работи България да...печели...приятели и Свободи...като предаде Сирия...какво спечели Народа ти???...а да ти си безродник..има Бог...безроднико!!!и медийте...вършите грях...престъпления!!!Война е и децата ви са...мишени...рублите няма да ги спасят!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Тебе, Арабино сириец, защо не те освободиха през 1878 година твоите турски, британски, френски колонизатори? Кога те освободиха тебе и защо Сирия днес пак я освобождават? Върви да освобождаваш Сирия.

26

Анонимен

преди 9 месеца

НАТО ни е освободило на 3 март 1878 година. НАТО ни освобождава и се събира в Берлин да ни освободи. НАТО се събира на Цариградската конференция през 1877 година и решава да ни освободи от Османската империя. Османската империя не се съгласява с НАТО и НАТО започва освободителна война. Така добре ли е, арабино? Яд го е Арабина, че те са освободени през 1966 година и Сирия и Арабия са колонии на Торция, британия, Франция и им крадат петрола.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Да бе , динозаврите от Америка са ни освободили! Нали децата растат с това, с динозавриете, с предците на дегашните сащарит.

24

САЩ поробо БГ

преди 9 месеца

ФАКТ, 30-години посолството реди правителства, хамериканските бази се увеличават, населението намалява

23

Анонимен

преди 9 месеца

тая сглобка може да я развали само американския пасланник - ако някой се опита да мръдне на страни веднага ще му спретнат сценарий по магнитски

22

Анонимен

преди 9 месеца

ГУБИ ГЕРБ ЗАТОВА АКТИВИРАТ ПЛАТЕНИТЕ СИ ЛАЙКУЧКИ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ

21

Анонимен

преди 9 месеца

За това ли те е приоютила България? Що не си седиш в земите, тъпкани от британците???? Земи с древна култура. Кой я унищоби тази култура, кай си напълни музеите?

20

гост

преди 9 месеца

направо да ги закриваме

19

Анонимен

преди 9 месеца

Самото злато не освонбождава , дърдорко! "да сме се бии освободили от излюзиите" ПФУ !!! Целят свят не ще да е колония на западняците, това е истината. А те се пишеха мисионери.

18

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Дрътото боядисано дс ченге Алфатари все гледа да изтропа нещо по телевизията.

17

Анонимен

преди 9 месеца

в сглобката губещи няма - има повече напълнили гушите и по-малко напълнили гушите- поръчано им е от американците съсипването на страната ни и ще задминат бай тодор по години управление - ако остане нещо от страната- тия приказки са за наивниците - не се били разбирали- просто се борят за по-голямото парче и развалянето на зглобката е абсолютно забранено- така че честито ви новата българска хунта- драги наивници

16

РУСИЯ ПОРОБИ БГ

преди 9 месеца

ФАКТ.... ОЩЕ НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗЧИСТИМ ОТ РУСКИТЕ КЪРЛЕЖИ

15

Анонимен

преди 9 месеца

Брат ти има повече мозък от тебе.Със сигурност!!!

14

Анонимен

преди 9 месеца

пп-дб имат един много полезен ход - членуване в алианса ЕНП, разбира се трябва нарцисите в пп осъзнаят това! Борисов им подсказа, дясноцентриски вариант на партия!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ти казваш на народа, че е ***, невеж ***?!? И имаш ли очи , че ако стане необходимост- да му обясниш че трябва да вземе оръжие, да облече униформа и да те защитава? Че трябва да плаща данъци за да издържа телевизия по която да го плюеш и родата ти, дошла от лелината си тук? Айде, да си имаме уважението!!!!!!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Русия освободи България от шал.варите.Факт.

11

Анонимен

преди 9 месеца

"При този наш народ, който е ниско образован и лошо възпитан в по-голямата му част, да очакваш да има резултат от референдум, това са глупости. Нашият народ не е готов за референдуми, трябва да има елит от хора, които да ни водят в някаква посока" - Нидал Алгафари. Всичко тръгва от т.нар. "политически анализатори". България се бута към авторитарна дикатура. Да се знае.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Ах този лош, невъзпитан и недостоен да взима решения народ.....дето елита не случи с него,Ах!!!!!! Ах тоя народ, дето служи в армията, плаща данъци и с кръв за националните катастрофи дето елита ни докара 1913, 1918 и 1944! Демокрация народовластие ли значеше?!?!Майната му.... Демокрация е това което ти казваме и да не си посмял да мислиш!