18

Ххх

преди 9 месеца

Това не е магистрала,тира е неизправен,мантинелата е слаба

17

Анонимен

преди 9 месеца

ТИР-а се е движил, не се е движел. Алоооо.... Редактори нямате ли?!

16

Анонимен

преди 9 месеца

Кога тировете ще се качват на влака, вместо да задръстват и застрашават пътищата? И цената ще бъде по-ниска, и по-малко изгорели газове, и безопасност по пътищата.

15

Общ работник

преди 9 месеца

Айде пак Carmaggedon по пътищата!! А относно "спуканата" гума, най-вероятно не се спукала, а се пръснала! Случва се от зверско претоварване, кофти настилка и най-вече се случва на гуми пета употреба! И въпреки лошите пътища, подобни случки на практика се свеждат до нула ако се слагат нови гуми навреме и не се претоварва машината. Щото сега познайте кой ще е виновен? Сещате се, нали? Естествено, че ще е шофьора. Защото е склонил да подкара претоварен камион с износени гуми. А чорбаджията ще му..

14

Дочо Булгуров

преди 9 месеца

По тая магистрала да те е страх да караш вече,пияни,дрогирани,тирове,шумахеровци с присвяткащи фарове.като влакче на ужасите е!

13

Някой

преди 9 месеца

Нямаше ли забрана за движение на товарни автомобили над 20 тона, през летните месеци, когато температурата е над 30 градуса от 08-20 часа...

12

Анонимен

преди 9 месеца

Как разбрахте че е спукал гума и в следствие на това е катастрофирал? Бугарпитека шофьор ли ви каза? Или камиона е бил претоварен и е загубил управление опитвайки се да изпреварва? Защо е тръгнал от най-лява лента?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Карат с гуми на 15г и после проблеми. Кой ще плати за ремонта на мантинелите, пак ли аз? Ай стига вече, то няма смисъл да работя като ми вземат по 25% от заплатата, и отделно винетки, застраховки и подобни глупости.

10

Цецо швепса

преди 9 месеца

Това е на Динко от Ямбол камиона пълен със скрап

9

Анонимен

преди 9 месеца

Карнобат, Айтос.... са гробища за автомобили. все там стават катастрофите... тия кметове няма ли да се размърдат да направят нещо или са заети в предизборна кампания?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Да се проверят гумите на камиона, дали са с достатъчен грайфер. В София редовно виждам претоварени самосвали с износени гуми. Преди малко повече от 10 години на Околовръстното спукана гума на камион буквално обезглавява човек в лек автомобил.

7

Ядрен вампир Z

преди 9 месеца

Аз съм пукал гума много пъти.И празен и пълен.И предна и на ремарке.Като и доиде времето гърми и толкос.

6

можеше

преди 9 месеца

да удържи волана и да напусне платното в дясно . карал е със 100 . от безопасноста ги съветват . Зрелищни катастрофи . От кат могат да го арестуват . ах море ах кеф . няма магистрални патрули достатъчно

5

Фен на танас

преди 9 месеца

Само разбирачи. Всичко се случва и при празен камион сме пукали гума която скъса маркуча за спирачките и стана страшно. Има си хора които разбират и дано няма жертви!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Защо шофьорът камионът не е спазвал ограничението да не пътува при екстремни температури?

3

Класика

преди 9 месеца

Претоварен и с висока скорост,гумите прегряват скоростния индекс е маса/км/ч. При 30тона е 90 км/ч при 40 тона е 70макс. скорост. Класическа простотия на тираджия.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Може да е бил пиян; Може да е снимал клип за Тик-ток, докато кара; Може да е бил с гуми, подходящи само за бракуване; Може да е бил претоварен - а може и всичко изброено наведнъж! Разбира се, както винаги, след дъжд - качулка, вместо такива хора да се спират от движение по пътищата, те помитат след себе си невинни хора! Увеличете им заплатите на катаджиите, под 10000 лева заплата да няма!

1

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Само една гума не може да събори ТИР. Нещо друго е станало най-вероятно заспиване.