14

Анонимен

преди 1 година

"понаучил сексуалното ви минало"! Що за маниак? Ако толкова го интересувате, би могъл да опита да ви опознае, а не да разпитва за вас?

13

Бай Илийчо

преди 1 година

И дъ научи за неговото сексуално минало жа са радва ,чи е опитен у кревата. Ама кой жа земе *** Дека са я мандръсали сички,?

12

Анонимен

преди 1 година

Пролича си, че лyдuят вече е седнал пред компютъра си и е сложил минуси на всички коментари към всички статии. Това изглежда му е нещо като физзарядка след събуждане.

11

Има и друг вариант

преди 1 година

За поведението му може да са характерни и шестте изброени черти, но това не винаги означава, че той не държи на приятелката си. Може много да си я харесва и дори да има сериозни намерения, но счита засвое естествено право да се държи така, както на него му е удобно. И си мисли, че това се подразбира от самосебеси. Ако и тя е израснала в семейство, в което бащата не уважава майката, нищо чудно да приема такова поведение за нормално.

10

До стария шмекер

преди 1 година

До Бай Илийчо - Ами ако тя научи неговото сексуално минало? Ти придаваш голямо значение на "убавите дудучета", но ако момичето разбере, че той има богато и разнообразно сексуално минало, дали ще се съгласи да го дари с такъв вид ласки?

9

Анонимен

преди 1 година

"научил сексуалното ви минало"!

8

Бай Илийчо

преди 1 година

Коне понаучил сексуалното ви минало и знай ,чи половинътъ град са му баджанаци и той кът другите ,гледа ви мандръса саму и после не се интересуаа от вазе . Тъй де уроспии могу.

7

Анонимен

преди 1 година

Нехаресван, Подозрителен, Обсесивен. Ако има връзки, няма пречка да бъде преследващ маниак.

6

Гларусче93

преди 1 година

Не знам защо но примерно в Германия, жените са грозни, а мъжете красиви, в Англия англичанките са красиви, мъжете им грозни, и в Русия рускините красиви, мъжете им грозни...

5

Анонимен

преди 1 година

До do 2 Грозотия да обсеби паралия? Значи е много ловка и манипулативна. Такава не я мисли, на нея не й пука за уважението. За друго е отишла при този. Вайкай се за богатия глynaк.

4

ПсихологическиПрофил

преди 1 година

"Партньорът ви иска да е навсякъде с вас, винаги и по всяко време" - значи иска да го поемеш от ръцете на майка му и да я заместиш, доколкото е възможно. Свикнал е тя да бди, да прави всичко вместо него, а когато е наложително той самият да направи каквото и да било, мама вече е решила как е най-правилно да постъпи чедото й и диктува всеки негов жест, стъпка, дума и дори мимика. Без нея той е абсолютно безпомощен и истерясва. Очаква жена му да поеме ролята на майка-орлица.

3

do 2

преди 1 година

До Анонимен: A, ако има много пари, а пък ти не си особено красива?

2

Анонимен

преди 1 година

Ако гореизброените дивотии са част от поведението на съпруга или приятеля ти, значи си попаднала на мамин глезльо, който на всичкото отгоре е и егоист по душа. Ако вече си родила деца от него, значи си в голяма беда. Нямате ли деца, зарежи го дори без да му даваш обяснения и забрави, че той съществува. Ще си намериш друг.

1

Много по-просто е

преди 1 година

Това, че не спазва обещанията си, не се извинява и се държи обидно спрямо вас е резултат от възпитанието, което е получил в семейството си. Държи се с вас така, както неговият баща се държи с майка му. Да флиртува с други жени във ваше присъствие е нещо много важно в ценностната му система - вижда се като герой в собствените си очи и се надява, че е такъв и в очите на околните.