Снимка: Istock

Взаимоотношенията ни с другия пол би трябвало да бъдат лесни. Понякога обаче, може би имате чувството, че сякаш с вашия партньор сте от два различни свята. Той не може да ви разбере, колкото и упорити да сте в опитите си за това. Разбира се, в такива моменти на неразбирателства и дрязги, скандалите и караниците са сякаш естественото продължение на ситуацията… След време започвате да мислите, че основната причина за всичко е една – той просто не ви уважава. Как да разберете дали това наистина е така? Ето и някои от възможните отговори:

Той не си спазва обещанията

Ако партньорът ви не си прави труда и не спазва собствените си обещания към вас, това може да е ясен сигнал, че той не ви уважава. Нещо повече – може да се убедите в това, особено ако той ви разочарова отново и отново. Такъв човек ще продължи да „забравя“ неща, които са важни за вас, въпреки че сте му напомняли няколко пъти и ще продължи да се държи така, сякаш нищо не е станало. Ако пък сте във връзка отскоро и той е обещал, че ще ви звънне, но след това е забравил… това може би е знак, че в неговия живот има по-важни неща от вас.

5 знака, че той не инвестира емоции във връзката ви

Заради него вие нямате време за себе си

Ако партньорът ви иска да е навсякъде с вас, винаги и по всяко време, това може да е сигнал, че се опитва да ви следи или пък да ви държи под напрежение. Вероятно той прави това, защото изпитва несигурност. Но една друга по-дълбока причина за това му поведение може да е, че той всъщност не уважава вашето лично пространство и не ви уважава достатъчно. Липсата на уважение в една връзка понякога е основната причина за подозрения и проблеми с поставянето на граници.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase