86

Тон

преди 9 месеца

Малко зелено диктатор че!

85

Тон

преди 9 месеца

Колко още почиват в България!

84

Анонимен 11

преди 9 месеца

Даже ,преди малко,правителството,взе решение,дя му пратят 60000евро помощ,бил свършил парите .

83

Сашо

преди 9 месеца

И ся ще свитнат човека.

82

НЯКОЙ

преди 9 месеца

Не е предател, отишъл е да им разкаже колко лош е Путин и да спазари няколко тона кокосови орехи щото украинските оръдия няма с какво да стрелят.

81

Анонимен

преди 9 месеца

МИ ДА СИ СЪБИРА ПЛАЖУВАЩИТЕ УКРАИНЦИ ОТ 3 ГОДИНИ НАСАМ ОТ БЪЛГАРИЯ , ИЛИ СЪД ЗА ТЯХ И ЗАТВОР ЗА ДЕЗЕРТЬОРСТВО !!!!!

80

ъц

преди 9 месеца

Клоуна съ превръща в мини "демократичено" диктаторче от Латиноамерикански тип! Абе, "к.учи син, ама наш *** син"! -)))))))

79

Анонимен

преди 9 месеца

Tова е президент, а не като нашето кефтало.

78

Анонимен

преди 9 месеца

на нашето черноморие е пълно с такива плажуващи "предатели", бе другарю Зеленски, ела си ги прибери, че даже се представят за бежанци и ги храним и поим от държавния бюджет

77

Кърджалия

преди 9 месеца

До 17.В грешка сте,това беше бълдъзата му!

76

БАНко

преди 9 месеца

В ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА ОСТАНАХА ДА ЖИВЕЯТ ПО МАЛКО ОТ 18 МИЛИОНА ДУШИ , А ПРЕДИ ЕРАТА ЗЕЛЬО БЯХА ......45 !!! УРСЪСЕЛА КАЗА ,,ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ " !!! ПУТИН СПРИ НЕ ГИ БАВИ !!!

75

хммм

преди 9 месеца

Ако Путин го беше казал това на някой от неговите щеше да е обявен за луд диктатор който не признава човешкото, но нали изказването е от просяка трябва да приемем че това е правилно. Предлагам дори решението му да важи за всички европейски депутати които така или иначе си вкараха собствените държави в тая война.

74

Разликата

преди 9 месеца

В Украйна ги преследват, а в Русия ги правят олигарси !

73

М'глата

преди 9 месеца

На Слънчев бряг е пълно с млади семейства с доста прилични возила.Доколкото знам всичкото под 60 години мъжко съсловие,няма право да напуска страната.Само казвам....

72

Хяха

преди 9 месеца

Не пипайте човека бе , само украинците под 30 години годни за пушечно месо от есента на 2022 са с абсолютна забрана да напускат страната !Този е на цели 48 г. , всичко е точно !!!

71

Ром"с

преди 9 месеца

Там всички са "предатели" и врагове..които не следват линията на партия на Зеленски ...Рабанович -екс депутат ,обвинени във враг на народа и предателство ,че е имал свое виждане на нещата,посланика в Лондон върнат в Киев ,защото казал,че Зеленски не е прав с иронията си срещу Уолъс ..и къде е..не се вижда вече 10 дни екс-посланика... Тъй че ,на война най-много се лАже както е казал Ото ..а на Зеленски това му е сцената-филма ,а той в главната роля...режисирана от Джо Б

70

i'm

преди 9 месеца

Зеленски като беше в БГ, да го бяха завели по южното черноморие да ги види украинските X6-ци, S-класи, S8-ци и т.н! Да ги види тия бандити дето са наспрели пред ресторантите и 5 пари не дават за неговата контраофанзива!

69

Анонимен

преди 9 месеца

Президента на Украйна се казва Владимир Путин.Президента на Оссрайнината е някакъв еврейн-комик-наркоман Володимир Зеленясъл ,който скоро ще бъде убит от самита усрайнци.

68

бухуху

преди 9 месеца

Аве не е точно безплатно, украинките гълттат българско мадурено мляко, и зачева копеуета все едно са в Бахмуд бухахахха

67

хахах

преди 9 месеца

Украйнците пък си почиват безплатно по нашето черноморие ?!?