39

Анонимен

преди 11 месеца

Ще има и такива като него първи ще се подпишат.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Това ВМРО се вживяват,като наследници на ВМОРО и въплъщават техните революционни идеи отпреди 09.09.1944 г,защото ВМОРО в борбата си за сеобода и независимост е била закрита от Коминтерна,който създаде РМ,че такава свобода не е им необходима и я предаде към друга мерна единица подобна на тяхната еталонно приета,но ориентирана към западните им съюзници от чиито платформи стартираха революцията си или са им я привнесли с тяхно съгласие,а съюзниците им си намериха нови съдружници за обновяване идеи

37

Анонимен

преди 11 месеца

Мицкоски е сърбин. Иска в състава на Сърбия.

36

Брееей!

преди 11 месеца

А пък вие можете под сръбски и коминтерновски диктат да променяте исторически факти ли? Като се разходи човек из центъра на "столицата" ви хуманизмът в душата му надделява и му се приисква да даде лепта, ако някой психиатър направи подписка за лечението ви в реномирана психиатрична клиника. Да си представяш, че си такъв, какъвто не си и да искаш международна общност да признае болните ти илюзии за реалност, това е доста тежка диагноза.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Че ние ако бехме диктатори щяхме да ви изравним с земята ве макета, даже сме много търпеливи към вас :))) Съединявайте се със Сърбия, напуснете НАТО (влязохте благодарение на гадните татари) и щракайте с пръсти, каква е тази омраза към България не знам :)))

34

Що е маке, то е...

преди 11 месеца

По-голям комплексар от този индивид едва ли може ясно да се назове. Дори копейката има някак по-добро излъчване.

33

Анонимен

преди 11 месеца

С право ни мразят македонците. Оствихме ги УДБА да се гаврят с тях, да ги набиват на колци, да ги дерат живи и да изнасилват дъщерите и жените им. Само за да може Гошо Тарабата да е в добри отношения с Тито и Сталин, забравихме за мъките на нашите братя зад граница. За всичко са виновни комунистите.

32

999

преди 11 месеца

Този е добър търговец.Подгрява народа предизборно,след което ще се съгласи на всички условия,но вече той ще разпределя предприсъединителните фондове.

31

Ха ха,

преди 11 месеца

...тия ще счупят тАпомера, ако се откажат от европейската си перспектива! Тоя път макетата ще излязат, и ще насметат собственият си политически "елит"! И Европа и България няправиха достатъчно компромиси, за да им отварят пътя, и ако не се усетят, отиват задълго пак в шеста глуха! И няма да са им виновни все българите!

30

Анонимен

преди 11 месеца

На съвременните сърбомакедонци им препоръчвам да поречетат La Guerre revient на френския дипломат Henri Pozzi-Еscot. Там е описано какви зверства вижда един европеец, когато посещава Македония и кой мъчи народа там.

29

Te4o

преди 11 месеца

Няма кой да те закопа по добре от самя себе си... Щом така сте решили, копайте.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Ех Мицкотакис, Мицкотакис добре че я има България та да имаш политическа кариера в тая античка гръцка територия :), ако България утре изчезне няма да има за какво да говориш на античкото население.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Не случайно агентите на ДС не искаха РСМ в НАТО и ЕС, та те пречеха на Бг да влезе в тия структури.ВМРО беше анти натовска и антиевропейска партия.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Впрочем Каракачанов е агент на нашето ДС и на тяхното на Югославия.Уникален случай, а само той ли?Всички, които бяха активни по темата на практика бяха двойни агенти на НРБ и на Югославия, правете си изводите.

25

до

преди 11 месеца

То ние тук сами се мразим и разсипваме държавата, не са необходими сърби и турци да го правят.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Ама извинете много, къде се намира Македония? Ме беше ли област в Гърция? Ааа вие за република северна Македония ли говорите г-н мицковски? Тази дето под диктовката на гърците и сменихте името ли? Вие сте толкова дребни че ще правите каквото ви кажат. Това заслужават предателите.

23

до

преди 11 месеца

Същите агенти на ДС подпомогнаха своите събратя по пагон от бившите титовски служби и на практика стопираха РСМ в ЕС.Такива като нашето ВМРО постигна уникални неща в разпалването на омразата , заедно с тяхното ВМРО.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Те и сърбите ни мразят, ама не са толкова глупави, че да ни го казват това пред очите на ЕС и да си режат клона за бъдещо членство в алианса.

21

Фънк

преди 11 месеца

Сръбско-руската палка в устата му е най големия му интерес на Мицкоски.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Не си ли управлявате умно държавата и в добри отношения със съседите, ЕС няма да ви оправи. Докато имате още такива агенти на УДБА на държавни постове и лидери на партии, няма да се оправите, както и ние не се оправихме, нищо че сме в ЕС, защото не си изгонихме агентите на ДС от властта.