24

Анонимен

преди 9 месеца

То и 20.07.2023 имаше изявление от председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев,че в кв.Овча купел са спасени 56 зелени площи от блоково застрояване.Но на 24.07.2023г.жителите на Овча купел 2 се събуждат от рязането на огромни дървета някои садени от самите тях в зелена площ подготвяща се за поредният строеж на блок.Та предизборни ЛЪЖИ е всичко, беззаконие и далавери в общините от време оно и сега най-много.

23

20 дървета в София..

преди 9 месеца

Елате да видите постиженията на Бургаския кмет Дървоубиец, доказан и съден нагъл неграмотен мошеник пуснал дълбоки ****сон*ски корени в града от 16 години! Дърво не е останало! Лунен пейзаж, жега, мор! А, да не забравя, заповядайте на Мутроморието! Умирайте в жегата в тапите, яжте гнусна "храна", излизаща ви през носа, радвайте се на груб "обслужващ" персонал и заключени вонящи *** без хартия/вода! И се оглеждайте кой ще ви нарани или дори убие по магистралата наречена "морска градина"! Enjoy!

22

Te4o

преди 9 месеца

До Анонимен 20 Ти луд ли си бате или си на някаква добра химия?

21

За гражданска съвест

преди 9 месеца

Някой е намислил да направи там голям паркинг. Само че 20 дървета не се отсичат за 20 секунди. Никой от гражданите, живеещи наоколо ли не се е поинтересувал защо ще секат дървета? Никой ли не е сигнализирал, когато сечта е започнала?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Залесете нови дървета, местни видове, за да не строят мафията там! Ненормалници, сякаш малко място има около София, че все в готовите построени квартали строят, но не желаят да строят и инфраструктура с нова канализация, пътища, паркинги и т.н., по-евтино им е , да изпляскат в градинките строежи и лишат хората и децата от паркове и място за отдих!

19

Анонимен

преди 9 месеца

В България има паразитни растения и дървета, които са внос от чужбина, кой ги внася? Плъзнали са из цяла България и няма кой да ги изсече! Трябва да бъдат изсечени, защото убиват местната флора и фауна!

18

свети цон кай хой

преди 9 месеца

защо обвинявате българите като на всички е ясно, че заради това че бонев клекна за изборите на софия сега от пп му дават това място за строеж!?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е дело на ***, тука е строителната мафия!

16

Случаен минувач

преди 9 месеца

Секат индобългарите, мypгавите граждани. Най-много го правят в Рила. Но и тука го правят, щом им се отвори възможност.

15

Анонимен

преди 9 месеца

Кметицата така я сготвиха, че след като се оказа толкова корумпирана и я тикнаха в затвора. Такова строителство се отпуши, че за няколко години 500 нови блока изникнаха. Канализацията вече не им смогва.

14

...

преди 9 месеца

бе ти кметове на младост на да внимават! Щото преди време една се опита да спре стоителството на къде що може в Младост и виж гешефтара как я сготви! сега ще лежи невинна в затвора! така, че там да се сече да се разследва и накрая идва гешефтара и с един доказъл се мафиот ваклинов и те сготвят и лежиш невинен в затвора! само зарад някакви си отсечени дръвчета! мдам!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ще хванете дедовия. Все едно не знаем как ги хващате, пълен смях. Ха-ха-ха-ха

12

Анонимен

преди 9 месеца

А не са ли 200 тривековни чинара, а?

11

Анонимен

преди 9 месеца

Честита промяна!

10

Глупак

преди 9 месеца

И след време там излиза нова кооперация

9

Ако гражданин

преди 9 месеца

Подаде сигнал срещу тези които изсичат гори или изсипват химикали в реки и не получи съдействие от полицията срещу престъпниците а престъпниците получат съдействие срещу гражданина.Тогава трябва престъпниците и корумпираните полицаи да бъдат съдени за тероризъм като опг!България няма законодателство срещу мафията!Като Италия!

8

мак

преди 9 месеца

Много се сече в тая държава. И ще продължава, ако няма яки глоби и контрол. Дано да хванат де..б..ила и наистина му треснат тези 100 хил.

7

Наблюдател от години

преди 9 месеца

Ще ги хванат ,но ....едва ли ще ги осъдят , или да платят глоба. В България е така.Съдебната система ще каже , че няма закон......и ...ще си измие ръъцете, а ако пък слуачйно има някакво законче .....ще се използва подкуп и...ГО-ТО-ВООО. Вълкът сит и агнето цялооооо.

6

от БАН

преди 9 месеца

Само Кирчо, Боко демократична и Движението за свободи. Те ще ни изкарат по светлия път към транс-нацио-джендъро-украинизма. Ще има и Старбъкс и Лидл под път и над път. Молове, нотариуси, реклами на гомна, все хубави евро ценности. Не на нашата история, американците ни освободиха от клингобско робство. Ние сме Папуа Стара Гвинея. Не УРА, а Уааауу!

5

Амстердамеца

преди 9 месеца

Зърнената мафия ви изсече горите плебеи и на Рожен ще ви ги изсече и ще стърчи един гол полон само като ***