187

Рико

преди 9 месеца

От поне една година слушаме за великата украинска армия и големите и успехи на фронта,гладната,зле оборудвана ,обезкуражена руска армия,Путин е болен и ще умира и какви ли още не глупости.Но фактите са други ,Русия е превзела 1/5 от територията на Украйна и тези земи никога повече няма да бъдат върнати.

186

Анонимен

преди 9 месеца

На кого му пука?!?!

185

Анонимен

преди 9 месеца

Айде, сега оправдания! А защо не кажете, че САЩ излизат от войната? (Винаги така бягат. Избягаха и от Афганистан. Сега бягат от Украйна.) Защо Руската федерация не проси оръжие ? Зе"Лю проси пари и оръжие, което явно отива в АлиЕкспрес. Зле планирано е да взривиш Нова Каховка, както и да пуснат на границата млади мъже да избягат от мобилизация срещу 10 000 долара за всеки. Корупцията изяде главата на Украйна. Руската федерация от 30г.се е готвила за тази война.САЩ си подвиха опашката и бай,бай.

184

Анонимен

преди 9 месеца

Забравете Украйна, забравете Русия, забравете америка. Помнете, ние сме Българи! Бъдете българи! Бъдете обединени!

183

Анонимен

преди 9 месеца

Кой планира офанзивата? Тагарински? Къде е Тагарински?

182

Анонимен

преди 9 месеца

Тагарев без една гривна им даде военни планове. Без пари - толкова.

181

Аз

преди 9 месеца

Не може да е истита. При толкова стрелкова помощ....!?!????

180

Удри муьоо

преди 9 месеца

Топката им ги е крива на украинците не че са слаб е хахахаха

179

Бай Дрън

преди 9 месеца

Украинците научили своите грешки. Абе тая война се води година и половина, всичко се променя в ход и който е ход напред, печели. Украинците се поучили пт грешките. А дали руснаците не са вече ход напред? Тия експерти са ми много интересни. Това не е PC шутър, където повтаряшмдаден чекпойнт и накрая налучкваш правилния ход. Това е война с жив и подвижен противник.

178

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Зле планирана контраофанзива пак е предостатъчна за да се справи с великата руска армия.

177

Анонимен

преди 9 месеца

Това не са анализатори, а хора от кухнята на нещата както се казва. И току се намира някой без задръжки и жаден за кариера да излезе и да каже- ми ние се о,ср,ахме, ама не се излагаме! Кой има достъп до секретни планове и операции, че да анализира? Това, което се случва на бойното поле, се променя непрекъснато заради различни фактори, появили се в резултат на някакви действия или бездействия, които трудно биха били предвидими. Така че без инфо от кухнята всеки анализ е празнословие

176

Анонимен

преди 9 месеца

Антъни Блинкен съобщи, че украинската армия си била върнала 50% от изгубената територия!!! Не остана! Москва е близо! Нашите натовци да се готвят за парада на Красная плошчад!!! И понеже сме с най- голяма заслуга за перемогата най- мазния кокал ще е за нас! Е, за Кирчо, Боби, Мустафа и Асен! Ама така е...

175

2.0

преди 9 месеца

Първа световна 2.0 - играта е кой ще издържи по дълго икономически и социялно.

174

Анонимен

преди 9 месеца

Както и руската. Просто танковете вече не са надеждно пробивно средство. Самия факт че Украйна води война 2-ра година говори достатъчно. Армията на Украйна е много добра, Путин вече мобилизира пенсионери, пък собствените му генерали започват да се бутнуват.

173

Анонимен

преди 9 месеца

Според данни от офиса на Зеленски, за всеки 90 кв.м. руснаците губят по 2000 войници!!! Според вас след като са превзели 120 хил. кв. км. колко войска са потрошили? Някой по- грамотен да сметне, че мене нещо не ми излиза математиката...Така върви и контранастъплението.

172

11

преди 9 месеца

Аве откъде ги изравяте тия хуиолизатори?

171

Анонимен

преди 9 месеца

Докато клоуна получава кинти и оръжия, контраофанзивата си върви по план... Лошото става когато финансовия поток секне и дойде време за отчета..

170

Анонимен

преди 9 месеца

Що, бе.. Много добре си върви... С петстотин окри на час..

169

Анонимен

преди 9 месеца

Да реалиста напредват две напред и три назад .Ама запада нещо няма вече излишни танкове за Украина,а и боеприпаси не може да произвежда.

168

реалист

преди 9 месеца

Аз пък смятам че Настъплението върви съвсем прилично Напредват към Токмак и съответното прерязване на главната Жп връска снабдяваща Крим и руската пап.. тъй де армия на Юг . Може да е бавно ( но при мини дялани половин век и авио предимство как и да стане бързо )но руснята НИЩО неможе да стори за да го спре