22

Аналитичен ум

преди 9 месеца

Езиковото обучение е полезно с резултата да се запознаем с културата, историята и научните постижения на другите народи. Самият процес на езиково обучение е механично наизустяване и затова развива именно механичната памет. Последното е полезно, но върха на човешкото развитие е придобиване на аналитичен ум и неговото постижение дължим на математиката и другите природни науки. Помислете добре какви искате да са децата ви - папагали или мислещи същества. Всяко знание и учение е полезно!

21

Анонимен

преди 9 месеца

И след това половиният клас на обща подкрепа , щото имат обучителни затруднения . Или и общата подкрепа ще премахнат . Но от нея, така или иначе няма никаква полза .

20

до Сияйна мъдрост

преди 9 месеца

Децата, които са умствено изостанали са по-малко от процент. Другите могат само или да са мързеливи или немотивирани, а за съжаление само малка част имат родители или близки, които са ги озарили със сияйната мъдрост на труда и неговите плодове.

19

Тихомир

преди 9 месеца

Ауууу колко парадоксално родителите били се обявили против забраната на домашните работи. Как може тази илитерати да желаят нещо против Партия Плачевна.

18

Ц

преди 9 месеца

Езиковото обучение е от ОГРОМНО значение - точно езикът развива мозъка. Не излишните неща за зазубряне. Мисленето е важно, НЕ зубренето без смисъл

17

Психолог

преди 9 месеца

БЕЗУМНИ ПОДРОБНОСТИ, НЕНУЖНИ.

16

А

преди 9 месеца

Забравете всичко, помнене само това което ви набиват в главите гейевродемократите и не забравяйте да си вземете дозата.

15

Питър Пан

преди 9 месеца

Пипи дългото чорапче остава в историята.

14

Запознат

преди 9 месеца

Те не учат през учебното време, вие ще ги карате да се занимават с глупости ( както мислят за знанията и родителите им ) през ваканцията. Я вижте колко са "образовани" тези със скъпите коли.

13

Дрън Дрън

преди 9 месеца

Доживях да видя че отменят теориитичните контролни по физкултура... Колко треперехме едно време , двоен лист, днешна дата, трите имена и клас.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Все едно аз да съм в отпуска, а шефът да ми даде задачки, за да не скучая! Нали ще го сменя веднага!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко, което децата с различен майчин език научиха през учебната година едва ли ще забравят. Истината е, че когато през лятото говорят само на майчин език, през новата учебна година срещат много затруднения в училище. Единствено при ромите езиковите възможности се съхраняват, а то е благодарение на български те.канали. При децата с турски майчин език езиковите трудности са системни.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Искат овце, не хора! Който иска ще образова детето си, а на който му тежи да направи детето си човек, ще пуска жалби срещу домашните.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Не помня много от училище. Няй-важното нещо което научих сигурно беше че един мъж трябва да е финансово красив, добре е човек да има приходи от няколко места, и да не се плаши от харчене на пари а от липса на доходи. Не помня как се казва учителя и какво преподаваше, но това ми се заби в главата и доста ми помогна в живота.

8

Иван

преди 9 месеца

За да носиш таблата в ресторанта или да си готвач, както и да разливаш напитки, учене не ти трябва. И без това един сервитьор изкарва по 5 хиляди лева на месец само от бакшиши. Семейство сервитьори така ще са с общ доход 10 хиляди лева. Всичко е точно. Това са много пари по цял свят.

7

???

преди 9 месеца

Изобщо не мога да разбера защо децата трябва да учат?

6

Анонимен

преди 9 месеца

'Полезно е да забравяш, особено ненужни неща. Забравяйте, деца!' -- забравете език, родина, че и пол. Само не забравяйте да гласувате за предателите от ГЕРБ-ПП!

5

Анонимен

преди 9 месеца

'в домовете на тези деца се говори на т.нар. майчин език' -- турски ли?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Измислиха реформата:...без домашни,без оценки...без образование...,,умни глави"

3

Анонимен

преди 9 месеца

Тук децата са като играта - Марио. Не става да му дадеш телефона за да не те притеснява като си пушиш цигарата , и си гледаш фейса , и от това детенце да излезе ЧОВЕК !!