16

Анонимен

преди 10 месеца

ДЖУВЕСИТЕ НА ЛУКАНКА!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Ксенофобията и нетолерантността се назаждаха от години в западният свят за да се прокарват различни политически решения. Без да бяха насаждали систематично русофобия и синофобия щеше да има протести, и против оръжията, и против икономическата война, които плащат обикновените хора. Самоче веднъж като се нормализира нетолерантността, тя неможе да се държи в едно направление. "Щом можем да третираме някои като не-хора, защо да не можем другите".

14

Защо убиха генерала?

преди 10 месеца

Защото ген.Хр.Луков настоява пред царя България да напусне Тристранния пакт и да излезе от войната. Това обаче не е изгодно за СССР, защото ходът на войната вече се е обърнал, съюзниците са се споразумели за бъдещите си зони на влияние и ако България бе излязла от войната, СССР нямаше да има повод да я окупира. Ген.Луков изпада в немилост и си дава оставката, но има огромен авторитет и становището му печели все повече поддръжници. Тогава Кремъл решава съдбата му, а вашата Виолета дърпа спусъка.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Значи от Възраждане били най-големите ксенофоби и расисти,а тия в Украйна от Десен Сектор,Кракен с пречупените кръстове по автомобили и униформи и всички поддръжници на Бандера,са сигурно от фен клуба на Лили Иванова,така ли ...как тея еврейски организации сколасаха да видят проблем във Възраждане,а не могат да видят проблем с Украйна...или такава е заповедта от онова посолство,до изборите наесен да се забрани Възраждане щото могат да станат първа партия и то без ала-бала...

12

Двоен аршин

преди 10 месеца

Обаче по-миналата зима допуснахте ваши младежи да направят мини-шествие в самия център на София в деня, в който трябваше да бъде почетена паметта на националния герой ген. Христо Луков, но кметицата забрани шествието в негова чест. Вашите младежи носеха огромен транспарант, на който пишеше "Бъдете като Виолета!", т.е. като убийцата на генерала. По този начин те поощряваха тероризма и ликвидирането на патриоти, пренебрегнали личната си кариера заради благото на Родината!

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Мао Дзъдун, а като се събуди - на гaщите петно!

10

faa

преди 10 месеца

за каква ксенофобия става въпрос? Тука е пълно с украинци и други бежанци.А може би става въпрос за българомразците Паци и Лорелай ?

9

Анонимен

преди 10 месеца

вЕрно ли, а като това *** пасито се изказва напред назад антибългарски гледаме на другата страна нали?

8

Анонимен

преди 10 месеца

А аз искам да се оплача от Паси.

7

Мао Дзъдун

преди 10 месеца

байдън ще бъде ***-силен пред статуята на ;свободата; и изхвърлен от нея да се размаже като Буца кайма, еСсропа и фАЩ ще бъдат бъдат потопени заедно в рамките на половин ден.

6

ДаКастрирамеЛиБезрод

преди 10 месеца

Нищо все още не се е надигнало. Озаптете безродника-българомразец, за де не надигне нещо.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Каквото повикало...

4

Анонимен

преди 10 месеца

Откъде-накъде някакви евреи ще ни махат националния празник? Ами ако утре решат да ни махнат химна и националния флаг, какво ще правим? Македонци ли ще ставаме всички?

3

Анонимен

преди 10 месеца

А що правите така, че да се надига. Озаптете си мммммм "сънародниците" като Писито бе. А ? Що се надига ? Сигурно има някаква причина а ?

2

Хора, бдете!

преди 10 месеца

Надига се антибългарска вълна.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Глупости!