176

Тъй тъй

преди 9 месеца

Не мълчете, че и да не сме ви мразили, ще ви намразим качествено.

175

Българка

преди 9 месеца

Да питаме палестинците вие какъв народ сте. Стига сте ревали, а Паси говори глупости и си го получи

174

аноним

преди 9 месеца

Недопустимо е да се надъхваме един друг срещу хора от друг етнос.Специално евреите са доказали лоялността си към нас,и това което се коментира тук-е нелоялно и мерзко!А че във всяко стадо има ***-това е известно от векове!!!!Да не насаждаме омраза!!!!

173

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Алоуууу, Шаломите, с нищо не сте по-специални, та да търпим българофобските прояви на Паси и Лорер !

172

До 82

преди 9 месеца

Незнайко, какво общо има ген. Луков със свастиките? Какво общо има с фашото създадената от него организация за ПАТРИОТИЧНО ВЪЗПИТАНИЕ НА МЛАДЕЖТА ? Докога ще позволявате на недоучени "интернационалисти" да промиват мозъците ви и да наричат профашистки всички структури, които са създадени с цел обучение на младежта да води здравословен начин на живот, да мисли самостоятелно и да цени народа и Родината си? Винаги си задавай въпроса кой губи и кой печели от това, което някой се опитва да ти внуши?

171

Анонимен

преди 9 месеца

Русофилският вой в коментарите е показателен, че България е на прав път...

170

Мммм

преди 9 месеца

Кажете го на Лорер!Той настройва българи срещу евреи за 24-ти май!

169

свети цон кай хой

преди 9 месеца

и какво общо имаме НИЕ Българите със свастиките, които бежанците от украйна рисуват от пролетта на миналата година по НАШИТЕ стени на НАШИТЕ сгради?

168

Анонимен

преди 9 месеца

Еврейте са кофти нация

167

ТТттт

преди 9 месеца

Прав си но Пасито не е евреин а просто безродник

166

ъъъ

преди 9 месеца

Тия свастики, дето ги чистите, дали нямат нещо общо с "гостите" ни.. знаете откъде? Айде стига простотии! Никога не сте били жертва на антисемитизъм, как не ви е срам да очерняте народа ни, само и само да се чуе, че съществува и такава организация у нас?

165

Анонимен

преди 9 месеца

Карикатурата е забавна,не е омраза,нито заплаха,германците са пускали газ на хора,не българите и майсе оливате

164

мдааа...

преди 9 месеца

Чифутььььь....с претенции....

163

...

преди 9 месеца

До Стойне от ЧукуровоСамообявили се за специални и демоноизбрани! Да не подхващаме темата за тези пълни фалшификати! Те с такава плебейска работа не се занимават. Тя е за г*оите. След като ми цензурираха най-обикновената дума пап*лач, предполагам че ще рипнат до небето за тази.

162

009

преди 9 месеца

Няма никакъв антисемитизъм. Никой не напада Сюлейман Пуси заради еврейския му произход, а заради антибългарските му прояви! Антибългаризмът на никого ли не му прави впечатление?!

161

...

преди 9 месеца

До АнонименГлупчо, глупчоооо, празноглав глупчо! Да беше прочел кой е ПЪРВИЯТ закон приет от (((болшевиките))) след узурпацията на властта!

160

Соломон Паси каза

преди 9 месеца

"Зеленски - това е Украинския Басил Левски" - мерзка, еврейска гавра с Националния Герой на България - евреите са предатели и врагове на Българския народ !!

159

Соломон Паси каза

преди 9 месеца

"майната му на православието" - евреите са предатели и врагове на Българския народ !!!

158

Колко интересно...

преди 9 месеца

А нито "ученията" на Талмуда, нито свастиките в гледаната като писано яйце и угоявана с милиарди в секунда Х-Хазария ги притесняват! Иначе свастиката си е била символ на късмет, а и сега Е, в много държави. Истерията около нея е само продукт на очернянето на "лошия полицай" - оня с мустачките - който обаче е от същия масонски клуб (в който е и Путин, и всички останали, ако на някого не е ясно)!

157

Анонимен

преди 9 месеца

Айде бе, надига се наглост и нахалство...а се спрете с претенциите! Евреите са мъдър народ, но някой представители, техни у нас са си загубили чувството за мярка и благодарност. Грозно е хем да се намърдаш във властта ни, хем да си предател, Юда Искариотски за България.