10

Всичко виждаме

преди 9 месеца

Истинските трудолюбиви българи с "много пот на чело" едва изкарват прехранатаси, докато останалите крадци от еврофондове и обществени поръчки за милиарди,се чудят как "да изкарат" парите си от страната, за да са по-сигурни че след време,няма кай да им потърси отговорност и ще успеят да прикрият следите си.Но нейсе, всичко се знае и помни у нас и ще дойде време, ако не те,...то наследниците им да страдат !

9

Анонимен

преди 9 месеца

E как не е ясно - това е от СО2 и клематичне промени

8

Вероятно е

преди 9 месеца

Правен от българи!Мароумите немогат един мост да направят като хората слагат някакви *** от които кората подскача.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Сега ще го джиросат на Путин.

6

До АнонимеН

преди 9 месеца

Пич, не знам колко се краде в Гърция, но по гръцките магистрали пътувам спокойно, без напрежение и дълго време без да спирам. Причината е че са 10пъти по-добри и по-добре подържани от нашите. Простата логика води до извода че у нас се краде 10 пъти повече.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Ремонта на моста да не би да го прави някоя фирма на ГЕРБ?Сега следва ремонт на ремонта...

4

АнонимеН

преди 9 месеца

ПРЕДПРИЕМАЧ! ТЕ МИ ДАДОХА 6 МИЛИОНА ЕВРО ДА ПОДСИЛЯ КОНСТРУКЦИЯТА Я ОТКРАДНАЛ 5.4 МИЛИОНА ЕВРО, ДАЛ 500 000 ЕВРО РУШВЕТ , ЧЕ СА МИ ДАЛИ ПОРЪЧКАТА И С ОСТАНАЛИТЕ 100 000 ЕВРО ЗАПЪЛНИЛ ПЛОЧИТЕ С ЧАКЪЛ :D

3

АнонимеН

преди 9 месеца

ГЪРЦИЯ Е СИНОНИМ НА КРАДЕНЕТО ТОЕСТ ОЩЕТЯВАНЕТО!! ВЕЧЕ ОБЯВИХА, ЧЕ БИЛИ СПЕСТИЛИ ОТ СТОМАНАТА И БЕТОНА ЗА ПЛОЧАТА КОЯТО СЕ РАЗПАДНАЛА! СИГУРНО СА БЕТЕР ТУРЦИТЕ В СТРОИТЕЛСТВОТО - КРАДЕНЕ И СПЕСТЯВАНЕ НА МАТЕРИАЛИ :D ПЛОЧАТА НЯМАШЕ ДА СЕ РАЗПАДНЕ АКО НЕ БЯХА СПЕСТИЛИ ОТ ЦИМЕНТА И ЖЕЛЯЗОТО В НЕЯ! И ОТ СНИМКАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ ПЛОЧАТА ОТВЪТРЕ Е КУХА ЗАПЪЛНЕНА С ЧАКЪЛ , ЧЕ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ ИМА НЕЩО!! ДА АМА НАПРАВИЛИЯ МОСТА СИ Е НАПЪЛНИЛ ГУШАТА!

2

:D

преди 9 месеца

E бате к'во не са ясни причините. Не виждате ли на снимката каква е причината. Очевадна направо.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Що така бе, нали там всичко беше прекрасно и чудесно?