38

Анонимен

преди 9 месеца

Тоалетна хартия заредихте ли? За локдауните питам? Май ще започнат от по-дъртите, че по лесно ще ги уморят в самота. Е! С предтекст, че ги спасяват от жегите разбира се.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Не трябва да допускаме страната ни да се пълни с туристи.

36

Анонимен

преди 9 месеца

До 35 какво значи "одъртял", аз съм на 47, не съм усетил жега тази година все още. Спортувай редовно и не позволявай наднормено тегло и няма да усещаш температури 30-35 градуса изобщо.

35

Анонимен

преди 9 месеца

Човек колкото по-дърт става, толкова по-забелязва жегите. Я, питайте децата до 14 години дали им е горещо. Аз започнах да усещам жеги чак на 27, но не защото е станало по-горещо, а защото аз одъртях.

34

Бай Илийчо

преди 9 месеца

То сагъ почва лошуту ! В начолото ша ви е кофти ,после жа свикнете. !!!

33

Бай Иван

преди 9 месеца

Лятото било горещо, ама чудо невиждано, дайте да си ликвидираме 95 процента от производствените мощности и евтините енергоизточници, за да угодим на шепа лобистки зелени меки китки, защо в Китай, АСЕАН, Южна Америка и САЩ не правят така ;) ???

32

Име

преди 9 месеца

До Анонимен 31, циклите на Миланкович отбягват да ги коментират "учените". Тези с пропагандата искат "роби"!

31

Анонимен

преди 9 месеца

На планетата баш и дреме на вуя какво правим. Ако ще да вдигнем температурите с 30 градуса. Или да взривим всички атомни бомби едновременно. Все някои микроорганизми ще си продължот да си съществуват, даже след няколко милиона години може да изобретят смартфони. Или няма - планетата все си е тук и все си е същата. Била е огнена, била е леденао. ДРЕМЕ Й НА ЗЕМЯТА ЗА 1 ГРАДУС "глобална температура"

30

Анонимен

преди 9 месеца

До мен - под 18 годишен си и гледаш много телевизия, нали. И вероятно си женско.

29

Хи хи хи

преди 9 месеца

Не само климатичните оромени ги водят. Чули, че продават евтин рибай стек във Варна та най-вече заради него...

28

Анонимен

преди 9 месеца

Ще се бием на плажовете, в градовете, в кръчмите и в чалготеките срещу СССР! Зиг Зиг Лаурел и Харди! Слава Макарена!

27

мен

преди 9 месеца

Планетата Земя е жив организъм и започваме да и вредим сериозно. Защитните и сили, т.нар. имунна система, започва да се задейства и съвсем скоро ще ни е** майката на всичките, както нашата имунна система се справя с бактерии, вируси и всякакви други вредители.

26

Витиз Сарафов

преди 9 месеца

Ох, у ас, Новия ковид, невиждано изпитание за човечеството, апокалипсис, хора, трябва да си купим въглеродни емисии, нека спасим Земята!!!

25

Български Гражданин

преди 9 месеца

Тази статия е поредното доказателство за това че никой не ходи на Кафяво Море и мутрафоните вият на умряло, че баламите свършиха! Какво по-хубаво от това?!

24

нормални ли сте?!

преди 9 месеца

Какви климатични промени бълнувате? Я се осъзнайте!

23

Анонимен

преди 9 месеца

до 4 В момента в София е 28 градуса, а макс днеска беше 30. Това лято най-топло в София беше преди около седмица, когато беше към 35 и това беше само тоя ден. Последните дни температурите бяха макс 33-34. Лятото в София е доста умерено в сравнение с Атина, Мадрид, Русе, Сандански и др.

22

Анонимен

преди 9 месеца

В тази жега и джурналята слънчасаха и неделно халюцинират.

21

Анонимен

преди 9 месеца

"От жега до смъртоносни бури в ЕС: Климатичните промени водят повече туристи в България"................Нас не ни ли поразяват климатичните промени или се случват само в държавите с лабилно население?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Ако сложат намордници ще им стане по-добре в жегите.

19

Дейвид Айк

преди 9 месеца

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.