Варна се е превърнал в отвратителен град, навсякъде гледат да те измамят и ограбят те просто ненавиждат българите.
Тоя дето се оплака от пържолата сега ще бъде съден от ресторантите и ще лежи в затвора! Ще ядете каквото ви даваме и ще траете прости клиенти
Мога ли да попитам, кой от вас ходи на рибен ресторант и си поръчва кило и половина вносно телешко? Навън е 32 градуса. В сметката му има миди, калмари и какво ли още не, но и пържоли?!
На с3ляндури и ск1саняци, които не са излизали от родното си място, няма как да им обясниш, че в изисканите ресторанти, стековете и рибата се продава на грамаж, това е за да се запази качеството на месото перфектно, тъй като не е обикновена св1инска пържола за 12лв. За нас, нормалните хора с високи доходи, няма значения дали рибай стекът ще излезе 150 или 250 евра. В Милано, Рим или Флоренция за качествено джелато се чака поне 20мин на опашка, примерно.
Само сиганитйе и некви деца още ядат сладоледи и пържоли по улиците. В тая бедняшка държава доверие никому за нищо.
В комедията "Бъди щастлива Ани" от 1961г. показват количка за сладолед, фунийките в които се продава и как един руснак си купува и как го яде. 60г. по-късно нещата не са се променили кой знае колко, и буркана с вода, и хигиената на уличната търговия. През соца количките бяха на Държавно предприятие "Здрава храна", сега е частен бизнес. Аз съм за предложения, примерно, как да заменим буркана и дали да се продава сладолед на тротоара. Понеже гледаме все чужденците, там как е...
След историите на сестра ми, която едно време работеше в ресторант на Златни пясъци, не стъпвам в български реторант...
Като деца ядохме сладолед от лъжица натопена винаги във вода.35 години съм вече жив и здрав.На кого да вярвам
За всеки различен вкус сладолед трябва да има отделна лъжица.Тя също трябва да се мие на 1 или 2 часа, трябва да е редовно,да не се образува коричка от застоял сладолед по нея.Бактерията тръгне ли в жегите,после цялата бака отива на кино.Работил съм на машина за сладолед и там е още по-тегаво.Влезе ли някоя бактерия или от самата топлина-сладоледа става кисел и миеш машината баш кога народа почне да излиза и да му се папа айс айс бейби :)) Машините са за сладкарници,не за 40+ градуса
До На Мутроморието - Ами тогава всички до един ще станем канибали бе, пич. Ти не знаеш ли по колко пъти на ден на българина му причернява от безобразия, тепегьозлък и явни шашми, заради което си изпуска нервите и вика "Ще го yбuя тоя!" Краме ли по твоя принцип, пържоли ще имаме дори и в излишък!
Внимавайте: Скъпи стекове и опасни сладоледи