28

До Анонимен 31

преди 9 месеца

Аман от червени баби и дядовци! За дежурства по сайтовете ли ви плащат? Говорим за друго.Още към края на 50-те години та чак до 1973 г. периодично у нас заселват роми, събрани от съседни балкански държави. Колкото и да си дразнещ(а) с твоя инат да оправдаваш всички мaгapuu от времето на Т. Живков, не мога да не оценя предаността ти. На какво и защо си толкова предан(а), ти си знаеш. Но докарването тук на стотици хиляди роми за хрантутене и развъждане не е случайно и не е личен каприз на Живков.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Коментарът с твърдението по-долу, че населението на България бива подменяно, е лъжа. Истината е, че в последните години българите са нарастнали като процент от населението на България. Това е така въпреки ромската раждаемост, защото в ЕС са отишли по-голям процент от ромите отколкото от българите.

26

Анонимен

преди 9 месеца

да сте чули нещо за орбан по нашата телевизия - не смеят да му изрекът името - просто изрита сорос и университета му от унгария - а у нас управлават възпитаници на сороуниверситета в българия - в сградата на бившето аонсу на бкп- е и затова сме на тоя хал

25

ППЛГДБТИ + :

преди 9 месеца

"Това не е демократично!!! Ще пуснем донос - бонус срещу Орбан! Ще се оплачем на Урсулю!"

24

Анонимен

преди 9 месеца

Олелее .. Ужасяващ тесногръд, токсичен, патриархален хомофоб! Ужасен малък човек, с огромно его инпразно сърце! Вероятно е и религиозен

23

Анонимен

преди 9 месеца

Тия милиарди така или иначе ще се дадат на окрайна...

22

Голяма програма за

преди 9 месеца

подмяна" на коренния етнос вече беше извършена като експеримент у нас преди около 50-60 години. Да не мислите, че този ударен внос на роми от съседни държави е бил само глупава приумица на бай Тошо, та почти изведнъж да скочи с 5% броят на населението? Някой много добре си е давал сметка 1) с какви темпове ц. се плодят; 2) толериращото отношение на германците спрямо българите заради генетичните им показатели; 3) факта, че на първите избори след ВСВ опозицията взима най-много гласове в България.

21

даа

преди 9 месеца

Друго си е да влезеш бодро във форума и да бъдеш обсипан с джендърски простотии!Авторитетно е някак си!Е,на мен ми стига!Айде,всичко добро!

20

Дон Кикот

преди 9 месеца

Орбан носи ЛГБТ *** :)

19

rambaldievskievich

преди 9 месеца

Вън маджарите от ЕС и НАТО! Явно малко им е било през 1919 и 1956 г.

18

Тоя чукундур

преди 9 месеца

Нищо смислено не каза освен да плаши унгарското стадо, да развъжда роми и да проси помощи ! Бетер турска работа !

17

Анонимен

преди 9 месеца

Най умния президент в Европа !!!

16

Поздравления

преди 9 месеца

за Орбан! Както винаги независим и работещ за националните интереси.

15

Европа

преди 9 месеца

Унгария е най-европейската държава!

14

Анонимен

преди 9 месеца

Унгария вън от ЕС и НАТО!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Бе те може да са ти смешни, ама това е защото идея си нямаш каква е структурата на съвременните икономики. Ако западният Свят реши да изолира държави като Унгария и България, ние сме пътници. Всички немски автомобилни марки имат заводи в Унгария и плащат високи заплати, осигуряват работни места и плащат куп данъци. Нямат заводи на Лада и Москвич. В БГ също има огромно производство и износ и много хора си печелят прехраната в западни фирми.

12

Анонимен

преди 9 месеца

Прав е за джедерастията и бежанците, а това не се харесва на шарените демократи

11

Читател

преди 9 месеца

Орбан! Баща му строи магистралите в Унгария,шурея му финансите! Като не му харесва ЕС има БРИКС! Да отива!

10

Анонимен

преди 9 месеца

Много са ми смешни коментари от рода "Без ЕС щяха да са на хляб и вода" хахаха, щото тези дето сме в ЕС сме цъфнали - цялото благоденствие се крепи на заеми, които не знам как ще се връщат с лихви от 3-5%.

9

Христо Христов

преди 9 месеца

До 13 "Болнаво общество... Омраза ... Нетърпеливост" - ми да, още Юнкер заяви, че ЕС е болен.