62

Ivan

преди 9 месеца

Свободни зони няма не се заблуждавайте нито за автомобили нито чадъри драги читатели ето това е нашето черноморие и какви условия има никакви пари, пари 💸 и само за печалба се говори от всички местни, НО така не стават нещата край повече няма да стъпя на черноморието край всички които ти осигурява квартира е длъжен да ти осигурява и паркинг за автомобили иначе да ме хванат за ***!

61

Анонимен

преди 9 месеца

До 63 - От коя година са спомените ти като си ходил на плажа с родителите си? От тази или миналата? Или преди 30? ;-)

60

Анонимен

преди 9 месеца

Свободните зони се свиха до малоумие на много плажове. В Балчик пред свободната зона са джетовете, колелата и т.н. и е много по-малка вече, накрая.Всякак се избутват всички семейства с деца, които искат да си опънат чадър без да плащат за такъв, защото са на малък бюджет...Срамота!Това е навсякъде по нашите плажове!

59

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 40 И през соца се плащаше за чадър, но имаше и огромни площи, на които всеки можеше да си опъне собствен чадър, ако има такъв.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 41 -- НЕ Е ВЯРНО! С родителите си ходех на плажа, общ за всички граждани. Може от другата страна на плажа на ЦК да е имало и такъв на Държавния съвет, но аз много добре си спомням, че в събота и неделя около нас имаше хора от Варна. Запомних по физиономии и някои момичета и момчета, които казваха, че са от студентската почивна станция на спирка "Почивка", където плажчето било съвсем малко и неуютно. Точно те говореха най-много остроти за плажа на привилегированите.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Моля пишете за нередности ние ще реагираме ако не това лято другото и всичко да се узакони

56

Анонимен

преди 9 месеца

Нямам нищо против да плащам за услуга спрямо нейната стойност. А какво ми предлагат? Нищо. Услугата я няма. Шезлонг? Че и аз имам. Чадър? И аз имам. За какво всъщност плащам? За пясъка? За морето? Трябва ли да обяснявам, че плажната ивица е по Конституция държавна собственост и освен ако нямат заповед от военния министър, мога да си сложа чадъра и шезлонга където искам? С пистолет ли да ходя на плаж? Изгониха питомното - нека гонят дивото. Не е за парите. За отношението е. За наглостта.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Преди да тръгна в Турция на море ,се сещам за една църква в Батак !

54

Анонимен

преди 9 месеца

И още нещо отблъскващо...на първа линия шезлонгите се заемат от хавлии незнайно в кои времена и срещу какъв рушвет. Днес на Градина " баровците" дойдоха в 13 часа чак на плажа, ама инак пише "резерве" на шезлонгите им. Същото е и в другата част та Созопол- Грийн лайф. Изключително грозно и нецивилизовано.

53

Анонимен

преди 9 месеца

Всичките неща, които не харесвах на българското море, ги нямаше когато преди 20 години за пръв път ходих на море в Испания. Повече не повторих грешката да ходя на море в България.

52

Анонимен

преди 9 месеца

В България на море все още става само на Албена- хубав ол инклузив с 1 чадър и 2 шезлонга от 3 ти ред назад безплатно пред хотела и включен спорт , хубав плаж, голям парк, алеи. Юни и септември там е спокойно, евтино и приятно.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 1989 година Кометата Варна-Бургас струваше 5,80 лева, а с автобус беше 3,70 лева. Сега май са пуснали Комета за 55 лева между Варна и Бургас

50

Анонимен

преди 9 месеца

Комета ,от Мичурин до Златни Пясъци ,струваше 6,20 лв No Comment!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Едно време онова дето го меазят имаше такса вход и толкоз но имаше чадъри душове съблекални Плажовете ги чистеха ситри и вечер сега отиваш на пкаж искаш чадър резервиран бил душ няма щот плащат за вода Мръсотия по пкажа кърлежи мушички непочистено щот трябва арендатора да плати и почти няма свободна зона

48

Анонимен

преди 9 месеца

У нас свободни зони йок много минималистични а после реват арендаторите де вземат по две три такси на ден от един чадър и шезлонг и рев голямммммммм

47

Анонимен

преди 9 месеца

Упсс !Лекинко ,сте цензурирани !Весела Коледа !

46

0880

преди 9 месеца

До aaa .... в Хърватия забраняват плажовете пред хотели.. Всички стават свободни за гражданите..

45

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ,премахнат ,всички незаконни пострийки по плажовете. Хотели ,къщи и всякакви недоразумения ,ще има място за всички почиващи !

44

Анонимен

преди 9 месеца

Абсолютно подкрепям коментар 44Тази година за първи път ще пропусна море,децата ходиха една седмица на лагер,това е достатъчно. Нямам намерение да плащам за нещо което абсолютно не си заслужава.....

43

Анонимен

преди 9 месеца

Като ги гледам плажуващите, мале мале.