79

Екогластност

преди 9 месеца

Да ви кажа откровено дами и господа,единствените хора които се интересуват от тази тема,са все хора саможивници,които освен собственото си добруване,за друго не се интересуват.Ядат само ,,нон-гмо'' и пият минерална или изворна вода.До един са сноби и ,,патриоти",но никой не би хванал оръжие за да защити Родината си,защото жената и децата са най-важните на света.Техните деца са най-важните,не на другитр децата.Халал да са им парите,а също и болестите и нещастията.

78

Случаен минувач

преди 9 месеца

Особено тежък проблем са пластмасовите отпадъци. Ние ще се заринем в тях. Погледнете колко пластмаса има по софийските улици! Някой път ме хващат нерви, та вземам някоя пластмасова кофичка или бутилка и я хвърлям в близкия контейнер... Това нещо не гние, не се разлага. Единственият начин е да се смила и да се изгаря. Или пък да се добавя към бетон примерно и да се използва за строителни конструкции. Проблемът е вече станал световен - в океана също се изсипват пластмасови ***.

77

Еврогей натовец

преди 9 месеца

Глупости,цялият свят произвежда за нас ,а ние си веем оперените палави трътки по прайдовете!!!Не живот,а мечта!!

76

Анонимен

преди 9 месеца

Притеснени сме че не произвеждаме нищо - нито плодове, нито месо, нито зеленчуци, нито яйца, нито мляко.

75

Притеснени сме

преди 9 месеца

Но притеснението няма нищо общо с климатичните промени или зелената шарлатания. Климатичните промени са вследствие на естествени природни цикли, а зелените шарлатани опитват да ги използват за налагане на тотален контрол върху населението, докато те продължават да правят каквото си искат.

74

Не останах хора...

преди 9 месеца

Те се притесняват за гущерите и комарите..??

73

Анонимен

преди 9 месеца

Всеки едър хлебопроизводител ще го потвърди, че сега се харчи повече енергия за изстудяване на хляба, отколкото за печене. Защо? Защото всеки кляб се опакова в торбиччка от нефт/хартия плюс нефт и се превозва някъде си, оставя се да го пипат произволен брой хора, ако се мисли екологично, първо хляб няма да се пренася от 200 км, както е в нашия областен град, второ, ще се продава ненарязан и само на специални щандове.Например.

72

Анонимен

преди 9 месеца

Ами като са притеснени, да престанат да купуват, често шарени, дребни пластмасови и метални опаковки от типа на 0,5 л, че и по-малко минерална вода или сокче, да намалят до минимум клепането по лицето и тялото с козметика от типа на фон дьо тен, червило, чернило, лакове; да престанат да ползват химикалки за еднократна употреба; в учебните заведения да отменят маркерите, защото отровата ЗА тях и ОТ тях е трудно да се неутрализира, да спрат да позват найлонови обувки тип мартонки и все от сорта..

71

Анонимен

преди 9 месеца

До 70 - Тос пани тоя ... Фанатик

70

Анонимен

преди 9 месеца

BOG SI ZNAE KOI IDE NE KLAUS SATANI

69

Анонимен

преди 9 месеца

толкова са притеснени, че като отидат в планианта / морето ако могат с колата да стигнат до целата е най-добре, след това си оставят всичките *** там, хвърлят си фасвете където им падне, вой срещу разделното събиране на *** и т.н.

68

ДеусЕхМахина

преди 9 месеца

Руските плебеи съсипаха държавата

67

На рожен

преди 9 месеца

Е най мръсно клет патриотите изружденци и резидента

66

Анонимен

преди 9 месеца

До 64 - Залагаш на губешата страна. Човечестовто е слабои гние. Хомо сапоенс си отива ... Идва хомо деус - чети Харари! Не напразнонг-н Клаус го избра за главен съветник!

65

8

преди 9 месеца

Аконсикаш, още има места, можеш да се присъединиш към нас! Всички земни блага ще бъдат твой! Ще ти се кланят! Ще те почитат! Щенси цар на хора! Нима има нещо повече в този живот? Не се противи, а властта вземи!

64

Анонимен

преди 9 месеца

XAXAXA MAXA TI MI TRQBVASCH CHAKAI

63

Анонимен

преди 9 месеца

До 69 - Хаххаха! До 500 000 000! Токива ше сме вече!

62

8

преди 9 месеца

Хахаха! Та то от там идва. Старбург, Хага, Давос - от там идва! Ха ха ха! Не можеш, да се бориш с това, квото идва. Идва новата ера!

61

Анонимен

преди 9 месеца

TOVA NE TIE BG CHAKAI

60

do 8

преди 9 месеца

SPOKO SNIMAX TI CHATA PRIQTELI IMAN CHAKAI PRIZOVKA OT STRASBURG SCHTE VIDIM KOLKO PARE IMASCH TI DET OJIJDASCH PLASCHISCH I T.N.