17

Анонимен

преди 9 месеца

Има един приятел който беше... ресторант орден да го кажем. Всички цени му бяха с 300% увеличени. И това са минималните проценти. Сега ми вика "Няма нещо чужденци и такоааа" Ами да не си ги крал бре. 90% от чужденците са тук през агенции и след това агенциите им дават да попълнят въпросник или ги питала как са изкарали. Като са недоволни тези агенции се пренасочват към друга държава като да речем Хърватия. Ама те пък там фалира ха от еврото и ерозоната.

16

Пешо

преди 9 месеца

До АнонименСпоред мен, една салата в Гърция както си писал не стига за 2,3 човека, а за половин автобус. Те византийците така щедро ни гощават, чак са изгонили една сурия народ от плажа, дето ходи с торбите. Айде стига глупости

15

Анонимен

преди 9 месеца

Аз затворено заведение не съм чул, всеки си прави каквото иска и накрая прецаканите сме ние. Факт! Слаба държава, просттт народ.

14

Анонимен

преди 9 месеца

тва ресторантьорите са най големите мошеници всичките да фалират

13

до 15 Ресторантьорче

преди 9 месеца

Виждаш ли как сам си подливаш вода? Говориш за ЦЕНИ, но не и за КАЧЕСТВО. И това те издаде колко разбираш. Като си ресторантьорче - айде казвай рецептата за рибена чорба по бургаски! Не знаеш, нали? Без да съм от Бургас ще мога да напиша 4 различни рецепти, които знам от старите рибари. Даже не знаеш какво е "по бургаски", нали? С колко вида риба се готви чорбата и кои са те? Ресторант имал...муxльо...

12

Анонимен

преди 9 месеца

Цакай с спатия берлик!

11

РЕСТОРАНТЬОР

преди 9 месеца

Мизерният българин иска с 20 лв да яде и пие на корем.....а в прехвалената ти Гърция ще ти резнат главата до кръста с цените.....там цените са като в БГ, само че в ЕВРО.....

10

Анонимен

преди 9 месеца

И сега с електронна везна ли да ходя да хапна в някой ресторант?? Като наркодилърите по филмите? Да смятам тара и бруто на поръчката? Гледох го оня ден ресторантьора със случката с пържолите - "елитно заведение" било. То пясък, мутробарок - метнал един Т-боун стек от Метро на скарата и "елитно заведение". Направо 5 звезди Мишлен има. Да съм си смятал грамажа? На почивка съм, а не на урок по математика за 7-ми клас. И най-забавно беше как превъзнасяше собственика тая пържола. Простаци сме били.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Още ми се спи. Вие събудихте ли се навреме, за да свършите нещо полезно докато навън е все още приятно хладно?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Преди седмица се върнах от Гърция където бяхме 2 седмици. Поръчвахме си по едно ястие защото не успяваме да изядем и половината ако поръчаме повече. Една салата стига поне за 2-3 човека, порция картофи и тя така. В Бг порциите са за сомалиичета, без да имам лоши чувства към тях. Трябва да поръчаш 3 неща да се наядеш и сметката става по-дебела. Да не говорим че продуктите в повечето български ресторанти са 3-4 качество.

7

Аз-ът

преди 9 месеца

До БизнесменАбе какво искаш държавата да ти плаща бе лиолио ?За това , че не работиш както трябва и не плащаш данъци ли ?Пишман бизнесмен !!!!

6

Анонимен

преди 9 месеца

Вижте сега *** пример - 6 човека сте,сервират Ви хапки без сос,питаш учтиво серв защо няма сос,отговаря ти,че те се доплащат отделно там 50ст или левче,зависи как са го измислили.Поръчваш си цаца,няма шишенце с лимонов сок,парченце лимон 1лв или 1,50.Така ... оставяте 150 лв в това заведение например и никой не го е еня,че тия дреболии дразнят.А и не правят сметка,че другия път няма да се върнем там.Нямат търговски нюх някои тн шефове.Цеди народа до последно.Или кутийка за вкъщи - 50ст,плик 20

5

Анонимен

преди 9 месеца

Номерата са много мръсни.Не само по морето.В един областен град с 30 к население, поръчваме пици,по 18лв/броя,но пицата не е с доматено пюре,ами с пресни домати?! И да не разваляш вечерта,се примиряваш,сега няя се прайш на див реднек вилидж боой,ама е тъпо.Все едно пица с ананас.И в менюто не пише,че е с пресни домати,а чак като ти я донесат се убеждаваш в това.Сервит си мълчи,не казва нищо.ПА МЪЦНИ ***,НАЛИ ЗА ТВА СИ ТУРЕНА ТАМ ! Или па америк палачинки - некви безформени с разтопени рози сметан

4

Да

преди 9 месеца

Хубава работа *** българска и искаме туристи

3

Анонимен

преди 9 месеца

Значи в менюто пише 100 гр цена примерно 27.85 и те ти носят порция 100 гр по 18, после ходи смятай колко е порцията. Такива измами трябва да се наказват. Очевидно е че го правят за да изглежда по-ниска цена което е заблуждаване на клиентите. Ако не може да се поръча точно 100 гр колкото е в менюто също трябва да се глобява.

2

Напомняне

преди 9 месеца

Тези евтини трикове, с цена за 100 гр, си е след като навлезе така наречената демокрация. Помня когато мутрите бяха в зародиша си, на Несебър, едни вече слагаха такива цени с менюта. Затова трябва да се чете внимателно. Защо много гледат цена за един вид ракия- да не се минат, нали? За едното може, ама за другото, каквото стане, така ли ?

1

Бизнесмен

преди 9 месеца

Държавата като не плаща, ние какво да правим? Сложа в чинията две хамсии, пиша ги 350 грама сафрид - 16 лева. Ако държавата плащаше, нямаше да има причина да взимам от клиента. Ако държавата ми плаща, да речем, по 5 хиляди на месец за бистро от 60 квадрата на морето, аз даже въобще няма и да го отварям бистрото и така няма да взимам и стотинка от клиентите!