9

Неграмотен

преди 9 месеца

Пушена сьомга и босилек???Скандинавците ползват копър,да не е объркано нещо при превода?

8

Анонимен

преди 9 месеца

Купих си риба от прехваления магазин на Мадрид 22. Оказа се мъррша. Толкова за рибата у нас.

7

Анонимен

преди 9 месеца

аз си го приготвям у нас,а може само с лук на колелца,качествен зехтин и лимон прясно изцеден,като няма Узо,ракийката охладена от хладилника,е 12лв.е рибката в кауфланд пушена сьомга,на промоция,но става.

6

Анонимен

преди 9 месеца

е,аз като не съм яла тоз рибай стек до сега ,не съм умряла,едно свинско бон филе също ще ме удоволетвори.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Едно рулце по 5лв на грам , 1000 лева порцията ако го ядете в Варна няма да им стъпя там гларуси мръсни

4

Анонимен

преди 9 месеца

Еее, писнете нещо с рибай стек. Може и рулца.

3

Анонимен

преди 9 месеца

то това не е за вечеря бе,а за гевезелък,страхотно е.

2

Анонимен

преди 9 месеца

мммм,с едно узо без лед ,силно охладено е 6666.

1

Българин

преди 9 месеца

Много е скъпа пушената сьомга. Дай някаква рецепта като за нормален работещ българин.