Снимка: Istock

Продукти:

  • 300 г крема сирене
  • 400 г тънко нарязана пушена сьомга
  • няколко свежи листа босилек – наситнени
  • 2 ч.л. нарязан пресен див лук
  • лют пипер – по желание и на вкус

Приготвяне:

В купа комбинирайте сиренето и подправките, и разбъркайте добре. Вземете едно парче от рибата и го намажете със сместа. (Размера на рулата зависи от предпочитанията ви. Ако парчетата риба са големи, може да ги разрежете на по-малки). След това внимателно завийте на руло. По желание може да фиксирате с парти клечка. Същото направете и с останалата риба и крема сирене. Покрийте рулата със свежо фолио и ги сложете в хладилник за около час преди сервиране.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase