13

Анонимен

преди 9 месеца

Добре е да работи Бг енергетиката, че да си стоят на климатик.

12

Анонимен

преди 9 месеца

От 12 до 17 може да се приготвя най-новия деликатес за нашенци, пържени яйца на тиган на камък.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Ще се пускаш ли на Гърция :). Изказване на лека жена.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Лелее, май ще се пускам на Гърция, както изглежда. Море без никакви деца = РАЙ!

9

Анонимен

преди 9 месеца

Таман сега е времето да асфалтират от 12 до 17 часа. В България работодателите така правят. За кеф и наслада. Обичат да гледат как се гърчат простите работници за комат хляб. Така шефовете се чувстват успели в живота благодарение на делото на Ленин.

8

В Гърция

преди 9 месеца

традиционно хората има сиеста от 12 до 17 часа. Никой на работи, не излиза, не шуми и спокойно си подремва на сенчица в къщи. Тия всичките предупреждения могат да впечатлят само българите дето като лудите бачкат от 9 до 5 или ходят на плаж по пладне. Гърците започват работа в 10 и свършват в 12. По същия начин ходят и на плаж. Каквото не успеят днес - оставят го за утре.

7

Анонимен

преди 9 месеца

"умоляват гражданите и фирмите да не изхвърлят отппадъци в кофите, особено ако са пълни." и какво, в къщи ли да си ги държат?

6

Пеци

преди 9 месеца

Аре, бегайте на граничен туризъм, после престой в болница, пък децата сами в хотела!

5

До 1

преди 9 месеца

Да, готино е в Гърция. Особено, ако се сетиш да резервираш за юни и/или септември, а не да се набуташ в най-голямата жега. Но и в жегата, най-верояно, е по-добре от Бетономоритето.

4

Анонимен

преди 9 месеца

Естествено, че в Гърция е за предпочитане. Чакането по границата и жегите са все още за предпочитане пред изключително лошото обслужване по черноморието и разните тумбаци дето всячески се стараят да ти развалят почивката.

3

Майстора

преди 9 месеца

"По плажовете в южната ни съседка вече е забранено деца да пребивават между 12 и 17 часа." КАКВОООО?? АЙДЕ ПАК СЕ ПОЧВА!! Ами ако нямаш климатик в къщата??? Както е масово по островите?? Ами ако си на каравана??? Вместо да седи детето на морски ветрец и да се топи във водата??? АЙДЕ ПАК СЕ ПОЧНА С ТЕРОРА! "МЕРКИТЕ" Да ни пазят от измислени, несъществуващи "ОПАСНОСТИ"!?

2

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е ли дискриминация за децата? Къде са евроатлантическите ценности? Какво става тука? Да не сме в Северна Корея?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Та викате готино ило морето в гърция, а? В добавка към висенето по границата в жегите! Но като си мазохист...