39

Всички

преди 9 месеца

Навсякъде вече има такива...хората масово страдат,но няма спасение и ще става по зле.Обшеството е много болно.

38

Лава

преди 9 месеца

То и то си го нейска, несе знае как е приела смъртта ,на сина си, при хора с лабилна психика всичко е възможно !Трябва толерантно да се , отнасят към такива хора,и да бъде настанена за лечение,за да неплучи нов срив на психиката !!! Друг изход няма!!!

37

Мария Панчева

преди 9 месеца

Ние сме тормозени от семейство сирийски бежанци от години, но никой не обръща внимание, а полицията дори не идва при подаден сигнал. Това може да стане само в България.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Без морал всичко е куче влачи рейс. милиони за бвздХуманност ли? Моля? Я повече ориюти и милиони за бездомни животни!

35

Анонимен

преди 9 месеца

Системата ни е всеки да се спасява поединично с подръчни възможности. Държавата е презаета да мисли за шест пъти актуализиране на заплататите на свои си хора всяка година.

34

Кокорчо и той крещи

преди 9 месеца

от трибуната на НС и тормози цяла България и целия Български народ денонощно. А иначе при Козяк е много тих и послушен. аполучава наставления и слуша внимателно с две уши изпънати като струни. Ще рече човек че е шизофреник.

33

Анонимен

преди 9 месеца

Искат да я затварят в клиника, но се правят на хрисими.. че "щели да й помагат.."

32

Анонимен

преди 9 месеца

Нормално за панелната джунгла, но поне този път не е луд пенсиониран полицай с оръжие.

31

Анонимен

преди 9 месеца

това са нормални неща за град София напълни се с цялата изм ет от цяла България, никой нищо не спазва, мой колега вдигна 245 на централен булевард в 12 на обед никой нищо не зачита

30

Анонимен

преди 9 месеца

Домоуправителят пише жалба, подписват се 100 човека и в районната прокуратура. Тази жена явно получила психическо разтройство след психическа травма от загубата на сина си, болна е, вреди на себе си и околните. Тя трябва да се лекува в психиатрия и след това да е на поддържаща терапия и наблюдение от близки и ОПЛ.

29

Най-вулгарни обиди и

преди 9 месеца

истерични крясъци бълваха две възрастни жени, явно с психични заболявания. Едната беше на видима възраст около 80 г. и се подвизаваше по ул. "Ангел Кънчев" в София, но поне от 20 години вече я няма. Другата може би е около 70 г. и обикаляше по кофите около бул. "Витоша" винаги облечена в старо кожено палто, дори и през лятото. Вероятно някой й го беше подарил. От 1-2 години не я виждам и нея. Само да минеше някой край нея, следваха такива проклятия, че ако напиша някое от тях тук, ще ме баннат.

28

Деса

преди 9 месеца

от Дулово ли е тая?

27

Анонимен

преди 9 месеца

Горката женица!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Преди години и в нашия квартал имаше една, живееше в блока срещу нашия, по цели нощи стоеше на балкона и крещеше, но поне явно роднините я заключваха, та не ходеше по улиците, само си крещеше от балкона и понеже не беше на 1 етаж, просто беше неприятно, особено нощем. Накрая бябата просто почина и всичко приключи. Много по-страшен беше един друг луд, той ходеше по улиците и както го гледаш тих и нормален, изведнъж прещракваше и от него трябваше да се пазим, но накрая си го прибраха в психото.

25

Фитьо

преди 9 месеца

Редът е убав,но ги настаняват за до три месеца от Районния съд по предложение на прокуратурата,тъй като сме европейци и обвинението не може да ги вкарва директно,както преди.Баш боса на психиатрията може да поиска удължаване,но едва ли има такъв случай,тъй като има пътека.Следват още няколко месеца за нова процедура.

24

Провинциалист

преди 9 месеца

Явно е прекалила с пиците с кристали ! Вземайте пример от Про100 Киро - пици с кристали и като нищо можете да сте следващия мин.-председател ! Шопска работа ! Но май повечето е селска , защото шопите вече са малцинство в сравнение с продошлата и налазила София селящина .

23

Тука е така

преди 9 месеца

И в нашият блок има една такава...

22

Анонимен

преди 9 месеца

опит за летене няма ли да направи??

21

Анонимен

преди 9 месеца

Отворете прозореца бе

20

Анонимен

преди 9 месеца

Има ред по закона за здравето, процедурата винава през пркуратура и психиатрия. Та коя от последните две институции мислите, че върши нещо като хората в тази държава?