Никъде не пише че ъгловата от100 гр е сурова ЗАЩОнапример ни пише цена 309гр готова и цена АЗ КАТО ПРОЧЕТА ПЪРЖОЛА 35.⁰00РВ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ЧЕ ЦЕНАТА Е ЗА СУРОВО МЕСО А И ЩЕ МИ ДОНЕСЪТ 300,490 ГР.
е замразено,ако е вносно,няма кой с реални аргументи да ме убеди , че е прясно охладено.А управителя на това заведение не бих му поверил и тоалетна да управлява . А тази кръчма на крайбрежната само като видях ч,е сервира пържоли и миди си казах къде е цацата с лимоновия сок,да ми претендира за нещо повече показва до къде може да стигне наглостта на мутропотеците в България
Този шеф откъде е разбрал какво месо са яли? Щото като му чета фекалната струя най-вероятно и може би бе са доказателства. А и проблемът е бил в измамата в менюто с обявена цена на 100 гр. А не на ястие както би трябвало да е по закон. Така че некадърното лайнарско отроче с гръмката титла шеф като не знае за какво става въпрос защо не си затваря плювалника?!
Този много качествен БЛЕК АНГЪС да си го кльопат у тях . Не го искам ! Няма да го купувам и не защото нямам пари . А ,бе, шефе, защо унищожиха нашето животновъдство?
Пълни нещастници, които не могат нищо друго да работят, научили 100 рецепти, недоучили и били върха! Смешници! Колко закона и нормативни актове може да цитирате, доколко сте запознати с физиката и химията. А нещо от механиката. НИЕ ви даваме хляб, вие ни обслужвате и не ни интересува мнението ви!!! Нещо не ви харесва, сменете си работата, не към клиента!
България отдавна е демокрация и всичко се определя от масата хора, а не от някой, който сам се смята за повече от другите!Проблемите са в заведението, а не в клиентите!!!
В Мазу не предлагат стек да ти отрежат от голямо месо, че да го предлагат на грамаж!Предлагат вакумирани стекове с ТОЧЕН грамаж на опаковката!Така че какъв е проблема да напишат в менюто - цена за 100 гр 35 лева - порция стек между 300 и 500 грама.И нямаше да ги чуем по новините!Предлагат ми стекове, но не знаят как се предлагат. Айде де!
Тез не разбраха ли, че ако поръчам медуза, имат право за ме попитат как да е приготвена. Да нагазят в морето да уловят, за да е свежа. И изпълняват! Парите сам съм си изкарал с това, което ми е в главата или умението на ръцете, те да си ги заслужат!!!
Стига с тия пържоли да си прави сметката като поръчва пише цените.Кучето скача според тоягата.А за другите далавери на общините мълчим.В Бургас да речем глобяват велосипедисти а вело алея няма или не се подържат или са опасни .евала на София проумяха ,че не е редно да глобяваш преди да имаш инфраструктура и разрешиха бавно но не невъзможно.А в Бургас и законите не важат имат си техни
Не ме учудват коментарите на всички БГ шеф мастъри. Гарван гарвану и очите им! Започнете от заведението, в което се случва това !
седнете си на д-то и си вършете добре работата. Влизаме в заведенията, защото не ни стига време и желание сами да сготвим. Ние ви храним, ако досега не сте схванали!!!
Този набеден готвач иска ли на му докатжа че ръси глупости ?? https://ferme-oberfeld-alsace.fr/17-tarif-viande-au-detail-angus
Абе ***,като ми донесе пържолите изпечени,ти преди тва показали ми,колко тежи едната пържола,та да ми казваш че била 460грама,приблизително и че изяденото било 1400гр.общо ,и да ме караш да плащам по 35лв.кг. ,след тва ,а гнусльо?.
Готвачите са за да ни хранят, обслужват и обгрижват, а не да ни дават пътеводна светлина. Някакви мижави самонарекли се шефчета. Че и с претенции.
Когато отида в ресторант, гледам менюто, и преценявам какво да си поръчам на база на възможностите и вкусовете ми! И не се сърдя на никого, ако по сеялндурски кажа - абе я ми донеси най-хубавото ти кравешко и най-якото шампанско за мен и за госожата и получа сметка 1000 евро за кило блек Ангъс и бутилка Дом Периньон. Лично аз съм фен на бразилската пиканя ... но кой ли ме пита!
Шеф Петров за пържолите за 500 лв.: Цената е ниска, много глупаци около нас