661

Баба

преди 9 месеца

Никъде не пише че ъгловата от100 гр е сурова ЗАЩОнапример ни пише цена 309гр готова и цена АЗ КАТО ПРОЧЕТА ПЪРЖОЛА 35.⁰00РВ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ ЧЕ ЦЕНАТА Е ЗА СУРОВО МЕСО А И ЩЕ МИ ДОНЕСЪТ 300,490 ГР.

660

Анонимен

преди 9 месеца

Тези пържоли са от крокодил 😂🤣🤣

659

Това месо на 100%

преди 9 месеца

е замразено,ако е вносно,няма кой с реални аргументи да ме убеди , че е прясно охладено.А управителя на това заведение не бих му поверил и тоалетна да управлява . А тази кръчма на крайбрежната само като видях ч,е сервира пържоли и миди си казах къде е цацата с лимоновия сок,да ми претендира за нещо повече показва до къде може да стигне наглостта на мутропотеците в България

658

Няма значение

преди 9 месеца

Този шеф откъде е разбрал какво месо са яли? Щото като му чета фекалната струя най-вероятно и може би бе са доказателства. А и проблемът е бил в измамата в менюто с обявена цена на 100 гр. А не на ястие както би трябвало да е по закон. Така че некадърното лайнарско отроче с гръмката титла шеф като не знае за какво става въпрос защо не си затваря плювалника?!

657

Анонимен

преди 9 месеца

Този много качествен БЛЕК АНГЪС да си го кльопат у тях . Не го искам ! Няма да го купувам и не защото нямам пари . А ,бе, шефе, защо унищожиха нашето животновъдство?

656

Анонимен

преди 9 месеца

Обслужвате!!!

655

Обикновен

преди 9 месеца

Пълни нещастници, които не могат нищо друго да работят, научили 100 рецепти, недоучили и били върха! Смешници! Колко закона и нормативни актове може да цитирате, доколко сте запознати с физиката и химията. А нещо от механиката. НИЕ ви даваме хляб, вие ни обслужвате и не ни интересува мнението ви!!! Нещо не ви харесва, сменете си работата, не към клиента!

654

Анонимен

преди 9 месеца

Този шеф Петров е просто отвратителен. :-(Как може да обиждам всички така?

653

Анонимен

преди 9 месеца

България отдавна е демокрация и всичко се определя от масата хора, а не от някой, който сам се смята за повече от другите!Проблемите са в заведението, а не в клиентите!!!

652

Анонимен

преди 9 месеца

В Мазу не предлагат стек да ти отрежат от голямо месо, че да го предлагат на грамаж!Предлагат вакумирани стекове с ТОЧЕН грамаж на опаковката!Така че какъв е проблема да напишат в менюто - цена за 100 гр 35 лева - порция стек между 300 и 500 грама.И нямаше да ги чуем по новините!Предлагат ми стекове, но не знаят как се предлагат. Айде де!

651

А

преди 9 месеца

Вие ни поднасяте храна, вие получавате храна. Толкова е просто готвачи!

650

Анонимен

преди 9 месеца

Тез не разбраха ли, че ако поръчам медуза, имат право за ме попитат как да е приготвена. Да нагазят в морето да уловят, за да е свежа. И изпълняват! Парите сам съм си изкарал с това, което ми е в главата или умението на ръцете, те да си ги заслужат!!!

649

Анонимен

преди 9 месеца

Стига с тия пържоли да си прави сметката като поръчва пише цените.Кучето скача според тоягата.А за другите далавери на общините мълчим.В Бургас да речем глобяват велосипедисти а вело алея няма или не се подържат или са опасни .евала на София проумяха ,че не е редно да глобяваш преди да имаш инфраструктура и разрешиха бавно но не невъзможно.А в Бургас и законите не важат имат си техни

648

Сова

преди 9 месеца

Не ме учудват коментарите на всички БГ шеф мастъри. Гарван гарвану и очите им! Започнете от заведението, в което се случва това !

647

Ей

преди 9 месеца

седнете си на д-то и си вършете добре работата. Влизаме в заведенията, защото не ни стига време и желание сами да сготвим. Ние ви храним, ако досега не сте схванали!!!

646

Лудиа

преди 9 месеца

Ти пък голям умник се пишеш.

645

Marseille

преди 9 месеца

Този набеден готвач иска ли на му докатжа че ръси глупости ?? https://ferme-oberfeld-alsace.fr/17-tarif-viande-au-detail-angus

644

Иванов

преди 9 месеца

Абе ***,като ми донесе пържолите изпечени,ти преди тва показали ми,колко тежи едната пържола,та да ми казваш че била 460грама,приблизително и че изяденото било 1400гр.общо ,и да ме караш да плащам по 35лв.кг. ,след тва ,а гнусльо?.

643

123

преди 9 месеца

Готвачите са за да ни хранят, обслужват и обгрижват, а не да ни дават пътеводна светлина. Някакви мижави самонарекли се шефчета. Че и с претенции.

642

Teo

преди 9 месеца

Когато отида в ресторант, гледам менюто, и преценявам какво да си поръчам на база на възможностите и вкусовете ми! И не се сърдя на никого, ако по сеялндурски кажа - абе я ми донеси най-хубавото ти кравешко и най-якото шампанско за мен и за госожата и получа сметка 1000 евро за кило блек Ангъс и бутилка Дом Периньон. Лично аз съм фен на бразилската пиканя ... но кой ли ме пита!