106

ББ

преди 9 месеца

До Реалистреалист...ама руски...ирак не нападна ли Кувейт???милошевич насърчен от раша не убиваше ли жени и деца в...Сараево???руснаци и сърби убиваха със снайперисти...мирни жени и деца насаждащи...страх,в опит да ги заробят!!!и идва "лошият" САЩ...убили хитлер...и плеяда убийци на жени и деца,кандидат "императори"жертваши животите на децата и внуците си,упозорили народите си!!!Слава на Украйна!Справедлив Свят!!!

105

Копейкин

преди 9 месеца

Терорусия ми спря копейките.

104

Скоро

преди 9 месеца

Ще яде хурката кревалския татачик

103

Анонимен

преди 9 месеца

Според нашите русофили Украйна не е самостоятелна държава...а вожда им путин я признава, говорейки за Украински пристанища...хахаха. Пак се изложихте русофили...също като за ваксините

102

Анонимен

преди 9 месеца

А.б.е възраждане...вашия кремълски вожд голям Войнолюбец б.р.е. Нема ли да спретнете един поход за мир пред руското посолство?!!!

101

Анонимен

преди 9 месеца

Не понасям русия и всичко руско....пфууу

100

Реалист

преди 9 месеца

Някога имало ли е Санкции, срещу САЩ?А тяхно лице, ако не е подкрепено от САЩ? Когато Русия казаха, че няма химическо оръжие в Ирак, след като се доказа това, изобщо някаква отговорност за това от ООН или международния съд във Хага? Плашещо е това. Не обвинявайте само Русия. САЩ го търсиха този конфликт просто се чудиха как да го постигнат. Дано справедливостта въстържесъвува.

99

Реалист

преди 9 месеца

Малко не се ли притеснявате, че единствената страна в света, която има право да прави каквото си иска по света без последствия е САЩ. Кажете кой печели от разширяването на НАТО? Виждате ли колко е трудно да излезе Европа от зависимостта и политиката на САЩ. Виждате, че дори нас са готови да ни приемат във Шенген и да приемем Еврото, въпреки, че не сме готови за това. Самата Говорителка на ЕП го каза в прав текст на Кирил Петков.

98

Анонимен

преди 9 месеца

Никой не се интересува от това какво щита или не щита Русия. Май ще има скоро още потопени руски кораби.

97

Анонимен

преди 9 месеца

Най-голямата ядрена държава в света-Русия, предупреди НАТО да се отдръпне по-далече от нейните граници. НАТО обаче прави точно обратното-приближава се все повече!Е кой тогава води светът все по-близо към 3-та СВ, дали е Русия както ни убеждават продажните медии, или е НАТО и украинските им слуги, желаещи да подчинят Русия и да приватизират огромните й ресурси

96

Анонимен

преди 9 месеца

Всички кораби досега СЕ ПРОВЕРЯВАХА от руска страна, както и от страна на Турция и ООН за техния товар.Тъй че няма как да са превозвали оръжия за Одеса.

95

Иванов

преди 9 месеца

Значи НАТО трябва да осигури военни конвои за корабите включително със самолети и *** трябва да бъдат гонени оттам

94

карачанаков

преди 9 месеца

,,Русия ще счита всички............за военни.....,, ами че то за Вас всичко е военни обекти и детските градини и училища и болници и жилищни сгради че дори и стената на един язовир се оказа военнен обект

93

Анонимен

преди 9 месеца

До тук102 коментара. Всеки пише той каквото мисли. Нооооооооооо...... Само Давид е победил Голиат. Елементарна математика. Даааа руския флот е скрит, но не в миша дупка. И не Путин проси ОРЪЖИЕ. Хубаво е и американците вместо да дават "помощ" за оръжия , да ПОМОГНАТ ТОВА ДА ПРИКЛЮЧИ С МИР! Ако имат акъл де..... 3/4 от пишещите тук и на "военно" не са ходили.

92

Анонимен

преди 9 месеца

Путин ще го премести от единия в другия щото хамериканофилите жълто пи ка ееет

91

Ха-ха-ха

преди 9 месеца

От канцеларията на президента на Република Южна Африка обявиха, че руския, дърт рептил Путин няма да присъства лично на срещата на върха на БРИКС поради страх от арест . Ще го замести Конья Лавров. Решението било взето "по взаимно съгласие, предава "Фокус".Ха-ха-ха!

90

Анонимен

преди 9 месеца

Май остатъците от Черноморския флот на Русия ще поемат по пътя на Крайцера си.

89

ББ

преди 9 месеца

3-та СВ..ще е толкова кратка,че Света ни няма и да разбере,че се е състояла!!!Минаха се граници от н.анд.рталци убиващи жени и деца!хитлер и той си бе въобразил,че е ..безсмъртен!!!убийте к.п.лето!знаете,че можете ,Света ни го знае!!!руските циг.нета убиват жени и деца и рушат човешки съдби,убиват за...тв...за тоалетни чинии...а вие..."толерантност"???скоро и във вашите домове!!!!убийте...убийците със цялата си мощ!!!!

88

ББ

преди 9 месеца

6-ти американски...не признава претенциите ви за собственост над Черно море,живеем в Свободен Свят!в Свободният Свят хората могат да пътуват където си искат!вашето е лудост...извинете се на децата и внуците си и на Народите на Русия...вършите грях!!!

87

Смях в залата

преди 9 месеца

Ще ги спира с крайцера Москва и останките от руския флот, който се е скрил в миша дупка :)))