42

българина

преди 9 месеца

да, уникалното е че идваш туризъм а попадаш в брутален офроуд със слалом, като гарнитура мръсотия и миризми

41

Шебек

преди 9 месеца

Дори не сте прочели статията... Простотия до шия, прав е човека.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Това е собствен пянски туризъм, Индия е далече, родните таланти са на морето и се пекат, а другите завиждат и философи

39

А ха

преди 10 месеца

Тоест ...да разчитаме на туристи - индийци???!!! Мерси! Имаме си предостатъчно!

38

Лекар ихтиманец

преди 10 месеца

Физиономия на лъжец!

37

До 37

преди 10 месеца

Е ти не разбра ли защо?След като " промените " спряха всички инфраструктурни проекти близо 2 г.,,не само в София и в други големи градове,объркаха всичко,та затова.Изпълняват се отложени и довършителни работи,предоговаряне,има срокове за приключване.Ами чудели се откъде са минат,все ще минат отнякъде!

36

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ниша, какъв туризъм?! Днес бях в центъра на София. Близо до Народното събрание. Имаше чужденци, които се чудеха откъде да минат. Всичко е разкопано! Нормално ли е в сезон, в който столицата е пълна с чужди туристи ти да я превърнеш в лунен пейзаж. Тази безмозъчна даскалка Йорданка е крайно време да си ходи!

35

Анонимен

преди 10 месеца

Кой нормален човек ще отиде на море в България..като има Гърция, Турция, Италия, Испания, Египет, и тн

34

Morski

преди 10 месеца

С кадри на Балкантурист толкова! За повече се иска мозък, умения и ОБРАЗОВАНИЕ!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Небръснат, плешив, с двойна брадичка (последното показва и колко е некадърен фотографа, защото това е и негова вина). Това е образът на хотелиер по нашето "мутроморие". И все чака на държавата. Интересно, на мен никой не ми прави реклама на Гърция, но ходя там, като си избирам хотел от букинг. Май само у нас искат хем държавата да плаща за реклама, хем да докарва туристи с ваучери, хем хотелиерите само да прибират едни пари и да мрънкат.

32

Анонимен

преди 10 месеца

КАКВАТО ДЪРЖАВАТА ТАКАВА И РЕКЛАМАТА ТАКЪВ И ПРОСТФЕСОРЪТ НАЙДЕНОВ. ОТ ТУРИЗЪМ ТОЙ НЕ РАЗБИРА НО ОТ ПИЕНЕ НА РАКИЯ РАЗБИРА.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Едни от най - богатите хора в света са индийци. Защо да не са на спа в България? България има проблем с туризма, защото хотели построиха и завладяха шепа глаамсалаци, крадци без визия и тези смешници няма как да развиват туризъм, нямат нюх за бизнес, само за далавери, кражби и помощ от държавата

30

Виден

преди 10 месеца

Без да искам в бързината попаднах на тотално мутренски хотел. Само силиконки и некви татуирани типове дето те гледат все едно ще те бият . Скъпичко всичко ама за сметка на това пък нямаше жив човек по плажа и беше много добре това и много чисто и поддържано

29

Ами феномена

преди 10 месеца

с викачите?! Виждали ли сте някъде в Европа такива? Примерно в Гърция ако искат да привлекат клиенти вместо да сложат някой да крещи на хората неразбираемо на 20 езика просто изкарват едно мило момиче с малка масичка и нещо за дегустация.

28

Българския

преди 10 месеца

туристически продукт създава впечатление на враждебност и омраза към хората. През 10 метра някой татуиран се е уредил с бариера и събира пари за сянка, за вода, за паркинг, за това, че му дишаш въздуха...и гледа срашно и ти скърца със зъби. В Гърция и Турция ако си купиш едно винаги ще ти добавят нещо - комплимент от заведението, а тук даже и да си недоволен от обслужването ще си удържат и за бакшиш.

27

Тихомир

преди 10 месеца

И преди мен ясно са го написали коментиращите - в България собствениците на повечето хотели са с прозвища като Белото, Паяка, Дъмбела и т.н. Туризъм не можеш разви с нискочели собственици. Ако щеш и от Марс да докараш персонал, все същата ситуация. Туризмът е като всеки друг вид бизнес - трябва не само да излееш един бетон и да направиш сградата, но след това и да продължиш да инвестираш, развиваш, да се грижиш за бизнеса, рабонтиците и ОСОБЕНО за клиентите си. Мутра и клиент - смях на кубчета.

26

Анонимен

преди 10 месеца

До Qwerty Има, но и там манталитетът на местните е доста... странен. Хората правят местата.

25

Qwerty

преди 10 месеца

Много хора свързват туризма само със морето. У нас има уникални места които можеш да посетиш, но за съжаление за тях няма да разбереш от министерството на туризма, реклама по тв или от общината, а от уста на уста или от някой скромен туристически блог в интернет...

24

Идея

преди 10 месеца

Кви брошури? Направо да снимат менюто на оня ресторант с пържолите и да пращат снимката в Индия. Кой нормален индиец няма да се изкуши да дойде със семейството си у нас за да яде пържоли за 500 лв.

23

Хари

преди 10 месеца

Найденов,рекламата е такава,каквато е държавата ни,друг е проблема,бетона,с него шега не бива,мутрите,навсякъде,чалга и простотия,ежедневие и ***,до шия!!!