9

ГЪДЮ

преди 9 месеца

Думата "matyre" на английски език означава ЗРЯЛ.Не приемам този термин за деца в 7 и 10 клас,защото на тази възраст са много далеч от зрелостта.Вече в 12 клас,а и едно време след 11 клас, ставаше дума за зрелостни свидетелства,за матури и т.н. и т.н.Спрете да измъчвате децата с разни изисквания,от които никой няма нужда и полза.Особено за тези от 7 клас.ДА РИТАТ ТОПКА ПО ЦЯЛ ДЕН и им гарантирам,че пак ще станат достойни граждани на България.Пак ще се изучат!!!!!

8

Георги

преди 9 месеца

Абе този вечен ли е? Не му ли изтече мандата вече?

7

Анонимен

преди 9 месеца

И за тези 7 дни, ще научат онова,което не са научили 4 години.....смях ти каам гуспужъ Питрова!

6

Образованието

преди 9 месеца

В България има много и сериозни проблеми.И излиза някакъв директор и казва,че всичко ще се реши ,ако се променят датите на изпитите с една седмица?Махнете ги тези калинки на ГЕРБ,да почне нещо най-накрая да се случва.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи "матура"? Употребата и за всички видове централни външни оценявания, включително сред учителите, е покзателно а ниската им образованост.А промени в матурите, т.е. в заколючителнте изпити за завършване на средно образование,наистина е належаща.Задължително трябва да се въведе заключителен изпит по математика, включително зашото е крайно неправилно човек да може да полага дава изпита САМО по хуманитарни дисциплини.Освен това противоречи на декларианото желание за цивилазционен напредък

4

Анонимен

преди 9 месеца

Този и креатури като него - от десетилетия вредни за образованието , ще правят "ПРОМИНИ" - изпитвате търпението на хората ли с подобни статии и излияния на "капацитети"

3

....

преди 9 месеца

Спрете да му давате на този поле за изява. Този човек е вреден за образованието! Толкова некомпетентен, та чак е потресаващо.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Я кажете точно - какви промени направихте на това ваше поредно събиране, в какво точно се изразява вашата намеса за обновяване на програмата. Голям смях, пак нищо, точка едно -приключена, точка две- приключена , т.3.., и така докрая - Решение : Образование - приключено.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Вече ме избива на смях с тия матури, сериозно. Повече от елементарни. никакви подготовки не са нужни, ако детето има самосъзнние, че учените успяват, иначе ставаш емигрант слугинаж в ЕС или бачкатор в склада.