68

Цветан Цветанов

преди 9 месеца

Не само програмистите ще останат без работа следващите години.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Не мисля така, много добър помощник е на програмиста, но не справя с задачи които няма шаблони в интернет, т.е. не може да реши самостоятелно проблем ако някой човек преди това не е описал някъде как се решава проблема в посочената архитектура.Но да намира описани вече шаблони много добре работи , също и за редактиране като му казваш какви грешки е направил е много добър, прави го много бързо.

66

Анонимен

преди 9 месеца

До Мустафа 55 - То това е обещанието от 68-*** година насам. Уж щяло по-ленсо да става, то само се качват изискванията и нуждата от повече хора. Ако вкарат и адекватен нюролинк с не-толково-жестока генетична тераийка, ще стане страшно.

65

Анонимен

преди 9 месеца

"Генерира код, който се компилира без грешки, но не става за нищо, т.е. не върши никаква работа." - Абе недей такс с грешките. Проблемът е, че не си кара собствено компилатор.

64

Анонимен

преди 9 месеца

почвайте да се учите да лепите плочки, мазилки, замазки, вик, електро .... има голям глад, майсторите скъпи и ги няма

63

IT junior java:

преди 9 месеца

О,неееееее....

62

До Нова работа

преди 9 месеца

Психоанализата или религиозните дейности също все още ще са добре, не само тялото, а и душата се нуждае от грижи.

61

Нова работа

преди 9 месеца

За хората търсещи високи доходи и заплати ще трябва да се преориентират в сферата на еротиката и порно-индустрията. За жалост това ще е почти изцяло женска територия и затова ще трябва и за смяна на пола да се замислим сериозно. Реално друго няма да остане добре платено освен увеселителният секс бизнес.

60

Дизайнери

преди 9 месеца

Първи ще пострадат дизайнери, QA, тестери, продуктови меринджейове. Също и редица паразитниии и ненужни позиции като SEO, DevOps изобщо всички ниско квалифицирани работни позиции в ИТ сферата.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Тука само програмистите и кол центровете плащат хубави данъци, скоро май нещата ще са различни.

58

Айде бе

преди 9 месеца

Май стана ясно що Уиндуса стана бозъ. От интелекта на индийците минаваме на смешката дете трети клас ИИ. Хиляди негодно написани безполезни приложения и сега спамят телефоните набутани безумно от производителите. С ИИ и телефоните ще са за ***.

57

Хахаха

преди 9 месеца

Програмисти от индия остават без работа заради ии , наце тея индийски ботове , не стават инза кафеварка , кой е работил с капджемени ааа хахахахах

56

Анонимен

преди 9 месеца

Преди 30+ години направиха един такъв филм за един изкуствен интелект, после го интегрираха навсякъде дето може, но крайния резултат не беше добър за хората.

55

Анонимен

преди 9 месеца

До 48 ChatGPT MR2 обикновено се свързва с архитектурата на ARM процесорите. . . . . . Има нещо такова, но не е така! MR2 е стъпка (метализация) в процеса на производството на полупроводниците и се прави даже при CAN или LIN трансиверите и служи за окончателното тестване (логическо) на IC преди започването на продукцията, т.е. всичко е все още реверсивно, може да се коригира, но IС е или трябва да е 100% функционално (последна стъпка за корекция)! SBC контролира слееп/стендбай и също има MR2 за

54

Анонимен

преди 9 месеца

"Аутсорснатите програмисти до ниво три ще изчезнат в следващите две или три години"Кофти голям глад се е задал за глезльовците които бяха си повярвали твърде много!

53

Анонимен

преди 9 месеца

Интересното е че не се анализира какво генерира този "интелект чатгпт-то". Съдържание което по никакъв начин не може да се ползва като математически вярно. Картинки, теми по литература. Това прави. Второ нали това ИИ го пишат програмисти. За какви уволнения се пише.

52

Мустафа

преди 9 месеца

Всеки, който някога е имал досег с програмиране, дори и на най-базово ниво знае, че коденето в голямата си част е комбиниране на информация(създадени кодове) запазена в т.нар. програмни библиотеки. Не мисля, че е невъзможно програма да свърши същата работа (че и по-добре) като програмиста в близките години.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ги правим Чобани,добре дошли пъпчиви пишлигаари в реалността!

50

Cope, biatch

преди 9 месеца

До Кравар - програмист - свършен си вече и много добре го знаеш, cope harder

49

Анонимен

преди 9 месеца

Нямат проблеми бе, тия офиси ги превръщат веднага в скам офиси и са готови.