13

Анонимен

преди 9 месеца

Абе казваха ви че "ваксините" действат, някой не вярваха.

12

Анонимен

преди 9 месеца

До Това за 24-годишната баба си го мърмори когато оставаш сам под юргана и упорито мъчиш Десислава и Левислава да съживят онова нещо, ама то упорства да си стои клюмнало.

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Жените не чакат докато станат на 35, а упорито си търсят СЪПРУГ, годен да бъде баща и глава на семейство. Ако може да избира, българката предпочита да си роди децата след като се омъжи и преди да е навършила 30 г. Само че глезените мамини синчета чакат да станат не на 35, а на 60 г. и чак тогава започват да се оглеждат за заместничка на маминка, която хем да се грижи за тях като майка, хем да подпомага изхранването им след пенсиониране. И, ако може, да е под 35 г. Това за 24-годишната баба

10

преди 9 месеца

Няма никаква нужда да бъдат създавани нови хора. Освен ако не смятате нуждата от нови роби за системата и като допълнително пенсионно осигуряване. Това не е като нужда да се храниш и да се изхождаш по голяма и малка нужда. А именно желание да си имаш домашен любимец, кученце с човешка глава за да си го разхожда в парка. Просто жените чакат да станат на 35 години но тогава веч е късно а и е престъпление заради уврежданията на децата. Максимума е на 24 години, след това дефектна пробита баба.

9

Анонимен

преди 9 месеца

до 2 Какво общо има ЛГБТ с ин витро процедурите па ти???Де го чукаш, де се пука!Сега и глобалното затопляне ще кажеш е виновно тъй ли?!

8

някой

преди 9 месеца

До: запозната Извинявай, не се обиждай, но аз съм запознат, ти не си.Вече има и нови ин витро процедури без никаква хормонална терапия за жената.Ако си с мъжки фактор може да се поинтересуваш.

7

някой

преди 9 месеца

Заглавието е неправилно!Увеличават се нуждаещите се от ин витро процедури, а не "желаещите"!Това не е концерт по желание, не е като да отидеш на козметик или на фризьор.

6

преди 9 месеца

Значи грабеж за 4700 процедури, само 1500 родени. 30% успеваемост, обаче се плаща в пълен размер независимо от резултата, по 12 Хил средно на дете. Някоя може от първия, друга да прави хиляда опита. И то за човек който не ви е искал да го създавате и да го обричате на старост нерадост, просто защото някоя жена иска домашен любимец с човешки облик и ние всички трябва да платим.

5

Анонимен

преди 9 месеца

В цял свят се наблюдава масово увреждане на репрудуктивните способности на мъжете и жените. Нивата на тестостерон сред мъжете са се сринали десетократно в последното десетилетие, в основно заради ужасната диета(ненаситени мазини, алкохол, соя, захар), начина на живот (ограничена физическа активност, лиспа на спорт, некачествен сън), стрес, ксеноестрогените в пластмасата, държането на телефоните в джобовете и т.н. За женните не знам чак толкова, но сигурно факторите са подобни.

4

Запозната

преди 9 месеца

Престъпници, само увреждате жените и нищо, ама нищо не правите

3

В наше село

преди 9 месеца

Трима *** правиха услуги.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Благодарете на ЛГБТ+пропагандата. А и почитателките на есбос да си плащат сами процедурите,моля!

1

и е те така

преди 9 месеца

благодарете на бкп и кпсс за това че криха чернобилската катастрофа ! последствията за това ше плащат поколения хора .