15

Анонимен

преди 9 месеца

Червен Колю и Бехар Максимов пак ни пробутват алкохолните си фантазии ...

14

Шебек

преди 9 месеца

Ужасна коалиция е това оставка..

13

IQ 3.14

преди 9 месеца

водещата бива. на тия двамата последните 20 години им плащат да говорят глупости в ефир. и за тва цело есе. читалищна работа

12

Анонимен

преди 9 месеца

Сглобката е с гнила основа и ще се разпадне. Не може такава безпринципна задкулисна коалиция да управлява държавата. ПП-ДБ предадоха избирателите си. Христо Иванов и Кирил Петков се мислят за големи хитреци но лъжите остават на тяхно име и ще си платят. В политиката такива лъжи са непростими.

11

Муни не спи

преди 9 месеца

Дал ми е минус Мухахахаха Евалата Мун чо

10

Shame To be BG

преди 9 месеца

Мун чо и И дьотова,срамът да бъдеш бъргарин!

9

Торерантността

преди 9 месеца

Към българския Лукашенко от Дондуков показва че народа е много търпелив това ако беше в друга европейска държава нямаше да е така веднага щяха да го изгонят руския шпионин!Обаче тук е друго то се вижда по развитието сравнено с другите от Ес!Не на руzкото робство!

8

Анонимен

преди 9 месеца

добре е да се запази коалицията, че с този путинист в президентството лошо ни се пише, ако той управлява.

7

ББ

преди 9 месеца

по делата е казано в Библията,копеикин му купиха мини замък руснаците на брега на Варненското...с фекалите с ограбеното от Българите,и се изживява като новият бай ***?!ще свърши като...луканов...бъдете сигурни...кгб не прощава...служенето на два господаря...копийкин краде от два ...гАспадари!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!Справедлив или...Природата ще ни види сметката...има Бог!!!

6

Точен

преди 9 месеца

Възраждане са вече ВТОРА политическа сила. Познавам 3-*** анкетьори от Варна, Стара Загора и София, които се смеят на шефовете си на соцагенции как "закръгляват" резултатите от проучванията.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Демокрацията Щунк! Изборите Щунк! Не избирайте нова местна власт, че пак ще ви назначат по няколко ротационни гаулайтери. Също като Айн Цу Цвайн Цу фюрерите ви!

4

?!?

преди 9 месеца

Кольо ни пит дали ще повярват Българите на Радевите Лъжи? Еми Не! Елементарни сте и прите ви свършиха за по достоверни версии! Русофилска гръцка тргрдия!

3

Анонимен

преди 9 месеца

В нета пише, че ДБ ще разтурят коалицията понеже Киру тайно реди кметове с Румен Радев. Христо Иванов и Гнома надушили за далаверата и започват да изтрезняват. Така, че нищо чудно червен Колю да познае.

2

MNENIE

преди 9 месеца

В България имаме вече Национален Спорт - Корупция . За кого от Партийците да се гласува ?За да се променят нещата за Добро , трябва да се спази Конституцията - Три Независими Власти - Парламент , Правителство и Съдебна Власт - Тоест - да избираме пряко всеки от тези Хора .

1

Анонимен

преди 9 месеца

"Останалите 70 процента се чувстват непредставени" Най обичам когато някой се самонарича "експерт" и обяснява как се чувствали или какво мислели милиони непознати хора.