8

Анонимен

преди 10 месеца

Е, нали трябваше изедниците да наринат милиарди на колонизаторите САЩ и васалите им в ЕС, както и на другия слугинаж в Украйна! Чак за един хеликоптер няма откъде да вземем с толкова високи и редовно събирани данъци!

7

Анонимен

преди 10 месеца

В държавата на кирчовците и кокорчовците е така. Много ни интересувате, ще решим всичките ви проблеми, ама само докато върви предизборната платформа и сме силни на обещания, после никой и нищо не се интересува, освен собстените ни интереси.

6

сегашните

преди 10 месеца

тпаци заръчали мед. хеликоптери ама те не ставали за планинско спасяванета да са яки гърбовете на спасителите, жалка *** работа

5

Анонимен

преди 10 месеца

Хеликоптери само за Украйна! Българите пеша по планината.

4

Камбаната бие

преди 10 месеца

Хеликоптер ще има ,когато спасите някой министър , влачейки го надолу поне 12 часа от деня.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Е както се разбра хеликоптери ще има но не и за планинско спасяване!!Колкото и безумно да звучи при положение че хеликоптерите на практика ще са най-практични точно в планински и трудно достъпни места.

2

Поклон

преди 10 месеца

Поклон пред чези доброволци - истински Човеци! Дано има повече от техния вид по нашите ширини. А тези мизерни душици, които ни управляват в момента, да вземат поне да замълчат като за друго не стават. Купуват машини с нашите данъци обаче имат наглостта да се разпореждат за какво ще се ползват.

1

I’m

преди 10 месеца

За това пък вече побързаха да обяснят, че хеликоптерите няма да се използват за планински спасителни операции! Тия от ПП-ДБ, по-големи крадци и ГЕРБ ще се окажат. Освен че са лъжци и слугуват(съгласуват) с Козяк!