91

Цветан Камелий :

преди 9 месеца

Не може да бъде! Сигурно е руска пропаганда! Не вЕрвам! ФАЩ напълно демократично бомбардира и демократизира,а използването на касетъчните е признак на хуманизъм и милосърдие,когато се извършва от демократичния ФАЩ!

90

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Запорожие, Район Ореховски. Войници от въоръжените сили на Руската федерация отблъскват поредните вълни на зомбираната по натовски стандарт биомаса, които преминават през Пятихатки в посока Жеребянки. В повечето случаи зомбитата са спирани с артилерийски огън по пътя.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Луганско направление, Сватово-Кременная. Зомбинацитата атакуват позициите на ВС на Рф в Серебрянския горски район. Движението на зомбираната биомаса, по натовски, е засечено с разузнаване и прикрито със съсредоточен артилерийски огън. В Купянския сектор руската армия смазва зомбитата край Синковка и Двуречная. Войници от ВС на РФ също напредват в Новоселовское. Продължават боевете в района на Ямполовка и Торской. Освен това руските сили отблъснаха всички атаки на зомбираната биомаса по натовски стандарт на запад от Кременная.

88

Анонимен

преди 9 месеца

Донецко направление, Авдеевски район. Руските войски продължават да се опитват да превземат града, докато зомбитата на киевската хунта контраатакуват, за да предотвратят това. Зомбинацитата се опитват да вземат инициативата в този район, но не могат да се отдалечат от Авдиевка - посрещат ги войници от Въоръжените сили на РФ със стрелково оръжие и артилерийски огън.

87

2

преди 9 месеца

Генералният щаб на въоръжените сили на Руската федерация изпраща допълнителни сили в този сектор за възпиране на зомбираната биомаса по натовски тертип. Съобщава се, че сред тези допълнителни сили има части на БАРС от района на Кременная.

86

1

преди 9 месеца

Бахмут и околностите. В тази област няма съществени промени. На северния фланг руснаците успешно контраатакуват, леко отдалечавайки зомбинацитата от Берховка. Предстоят битки при Ягодни. Съобщава се, че този фланг на ВС на РФ се държи от 200-та бригада на Северния флот, десант, БАРС и други части. Зомбитата се ротират и събират сили за нови зомбивълни. На южния фланг на Бахмут близо до Клещеевка зомбираната по натовски стандарт биомаса се опитва да пробие отбраната на ВС на РФ и да завземе важни височини на запад от селището.

85

Анонимен

преди 9 месеца

Направление Южнодонецк, Времевски район. Зомбинацитата организират нова вълна срещу село Старомайорское от северозападните покрайнини. Зомбитата на киевският наркокартел успяха да пробият отбраната на ВС на РФ и да заемат позиции в северната част на селището, но след известно време руските витязи изгониха оттам зомбитата. Сега зомбинацитата се опитват да превземат височините, необходими за успешно нападение. Това е изключително важно за тях, тъй като самото Старомайорское се намира в низина. Обстановката е напрегната.

84

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна приключи. Сега като сами си осеят територията с касетъчни бомби, после няма оправия. Зеления бял вожд ги води към светли бъднини.

83

Анонимен

преди 9 месеца

До 33 Анонимен Всичко разбирам, само едно не разбирам. Защо в България като попиташ някой как е, той ти отговаря - БОМБА! _________\\____ в Швейцария пък отговора е типи топи. Защо ли?

82

сдфдсф

преди 9 месеца

Бреййй Обонго пратил 90млн....е па нал е борец за мир има си нобеларска награда

81

Shshshshsh

преди 9 месеца

88 нещастен краварски бот. Прочети статията бе тикви куха.

80

---

преди 9 месеца

Касетъчни бомби използват първи руските о-рки.

79

Скот Ритър каза

преди 9 месеца

Украинският президент Володимир Зеленски започна тази война, а не Русия. Ако беше изпълнявал Минските споразумения, нищо нямаше да се случи. Както вече знаем от бившия германски канцлер Ангела Меркел и бившия президент на Франция Франсоа Оланд, Западът имаше нужда от тези споразумения, за да спечели време и да позволи на НАТО да обучи украинската армия ,каза бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър в интервю за канала Dialogue works в YouTube.

78

Какво следва

преди 9 месеца

И касетъчните бомби няма да им помогнат на укронацистите. Русия също има касетъчни боеприпаси и ще им върне адекватно. Жалко за цивилните, коитп ще пострадат, но, както изглежда, нито Бай Дън нито Зеленски считат това за проблем.

77

читалище заря

преди 9 месеца

"камелче", докато хората палят свещи, ти ровиш монархофашистките касетъчни бомби преди 60 години. нали се сещаш кво ше си купиш с хоното?

76

Анонимен

преди 9 месеца

те хатлантичетата утре ще искат и атомни да пускат като видят че нищо не помага,че било по демократично,питайте японците от два определени града

75

IQ 3.14

преди 9 месеца

как може българската общественост да е притеснена от американските касетъчни бомби, а ухилените пияни мужици, позиращи на останките на свален самолет пълен с туристи, да са им окей.

74

Евразин Алахакбаров

преди 9 месеца

чудя се, за да не отразят такава трагедия като мх17 в такова национално читалище като днесбеге не само че требва да не са компетентни, ами и да са скапани казионни ***.

73

читалище заря

преди 9 месеца

търся статия за един свален пътнически самолет. дали днеска са наредили да не се коментира? нещо за индийския слон и съвецкиа слон ще напишете ли в замяна?

72

IQ 3.14

преди 9 месеца

дали е случайно че на годишнината на свалянето на мх-17 тука ни занимават с войната във виетнам? гиркин-стрелков още ли е на свобода?