59

ВЕЧЕНЪ ДЛЪЖНИКЪ

преди 9 месеца

Банката си е калкулирала всичко ,всички рискове са и сметнати предварително и солидарно е вкарано във стоиноста на всяка банкова операция ,те знаят във коя държава са и какви рискове във проценти се очаква ! За какво тяхните лоши задължения най накрая на куп трябва да се дават и на разни конектори ,след като минат 10 г и съдия изпълнителите нищо не са събрали трябва да отпада вечния длъжник иначе загубата от тези хора ще е оше по голяма -ни редовни трудови договори ни осигуровки ,това е !

58

Totenkopf

преди 9 месеца

И какво предлага червения синдикат за бързите кредити и хазарта, ние длъжни ли сме да ги мислим комарджиите?

57

Пеленаче

преди 9 месеца

До ДедоБързия кредит е за времено финансираме. Без обезпечения. Без изисквания. За нормални, с прилично образование отговорни ХОРА! Не за почивки, мобилни телефони, хазарт и т.н.на ашлаци Не да ги учат в основното образование на джендърство, а на основи на правото, финасите и личното здраве. От 10 бързи кредити 7 са несъбираеми! Какв да е лихвата?

56

Анонимен

преди 9 месеца

Е, и сега какво? Да им плащаме кредитите на получовецците? Заапал циара след цигара. Софри във фейсбук! Почивки във фейсбук! 15-20 годишна премиум марка димяща отзад! Алкохол и чалга музика до дупка по нощите и.... Да го търпя и да му плащам масрафа? Сутринта ги гледам от Пловдив. 3 ти случай 19 годишен шофьор трепе пешеходец! И децата си посвещават в чалга кутурата. "Нема правила". Да им плащаш и детски да си пият и пушат! С 80% деебили не съм оптимист. "Ама не сме лош матреал"?!

55

Дедо

преди 9 месеца

Само се разходете по някоя главна улица на кой да е град и вижте КОЛКО МНОГО и различни офиси има на фими за бързи кредити...Те са мошенниците, с лихва от 150 - 200 %...После що бил беден народа?От една заплата НЕ ПОВЕЧЕ от 20 % трябва да отиавт за режийни разходи - останалота е за храна и дрехи...Да, ама НЕ!Тука едно 80 % ти отиват за ток, вода и телефон - е как да сме добре???

54

Анонимен

преди 9 месеца

За това, колкото може по-бързо трябва да се приеме закона за несъстоятелност на физически лица, защото да може хората да работят без да се притесняват, че някоя *** която му запорирала сметката ще му вземе парите!

53

ВЕЧЕНЪ ДЛЪЖНИКЪ

преди 9 месеца

ВЪртът сучат няма признаване на фалит и 10 г като минат да те оставят на мира -- тогава ще се работи на тъмно ни онези ще си вземат парите ни държавата ще има сметка !

52

ЧСИ 828

преди 9 месеца

Прокълнатата от Бога държавичка се скапва пред очите ни. Лапачка вече няма, а плюскащи шкембета много. Настъпиха времена, в които е опасно да се казваш Ушев. Всеки ти е наточил ножа и те дебне за отмъщение!

51

ухааа

преди 9 месеца

Много пapа3ити на това клето бюрце. Цялото КНСБ се е заложило на дузпата и иска да цоца държавни парички.

50

БОЙ

преди 9 месеца

Никога няма да забравя Владо Каролев, лека му пръст, как го би тоя като мече в дувар в студиото на НОВА телевизия - ето линк. с боя: https://shorturl.at/bcdtT

49

Ревнив Перниканец

преди 9 месеца

Тоя пак изпълзе от чиновническите дyпки. Жалко че почина Владимир Каролев. Ако беше жив сигурно пак щеше да го бие, както му наби шамарите в нова телевизия. Направо го би като мече дерек, ами преди това и в студиото го съсипа с доводи. Това беше ИСТОРИЧЕСКИ ДЕН.

48

Понеже Питате

преди 9 месеца

Червеното сако работи "обикалящ предприятия" кафепиец и студен мъдрец. Анaлите говорят за него, че е събрал всички тези уникални фрази и опорки - по кръчмите с безработните и нискозаплатените или с други думи с неyдачниците. И понеже с какъвто се събереш, такъв ставаш, червеното саке е станал пълен нeудачник. Обикаля студията и скимти за пaри. Интересно само защо не рИва на служебното правителство, ами трябваше да чака Кокорчо да поеме контрола над държавата. Изглежда като да е целенасочено.

47

Година

преди 9 месеца

Като знам за ковида, как ги уволниха всички за един ден. Работодателите не можели да плащат. Като не могат да плащат да си работят сами.

46

Анонимен

преди 9 месеца

Като някой е неграмотен, няма сила която да му попречи да се мъчи.

45

Американ

преди 9 месеца

До Анонимен: професор по gender studies може би

44

Фантастика

преди 9 месеца

Договор и заплата след 2 месеца. Ако искаш, си тръгвай и гориш с една заплата. Само плащане ден за ден и такъв договор, може да оправи нещата. Да се чудят на следващия ден, дали ще дойде някой или сами ще си работят. Не само работниците и много случайни фирми с нормални условия фалираха. Останаха фирмите на нашите хора.

43

американец

преди 9 месеца

Мда. Така стоят нещата с бедните. Ние американците си живеем доста добре в Холивуд. Във филмите.

42

Новозеландец

преди 9 месеца

До коментар ДидЧовече българските чорбаджии ше потънат скоро защото няма вече матрял в България, Бойко ви продаде отдавна и в момента пързалката ви движи с страшна скорост надолу, въпроса е че там зазимяването ще бъде твърд цимент няма да има омекотяване

41

Анонимен

преди 9 месеца

До Мда 42. Вярно е. Имаше репортаж за една преподавателка в университет San Jose State University в Калифорния, която си спеше в колата, защото заплатата не и стигаше да си покрие разходите плюс наем на жилище. Преподавателка в колеж във Флорида живее в своя ван. За още информация в Ютуб - Meet Homeless College Professor Who Lives in Her Car.

40

?!?

преди 9 месеца

ИмалЕ сме синдикатЕ,баце... Ти да видиш!