45

Меа

преди 1 година

Защо пък да не може да боядисваш стени и паметници с графити ? Манол Глишев , Антон Генов и подобно *** казаха че може !

44

Издънкова

преди 1 година

Та нали точно столична община правеше конкурс на тези където драскат по стените в пожарната на ул Раковски там им викат изкуство Графити!!!Ужас София се превърна в някакво гето само драсканици на езика на окупаторите по цяла София!Да живей байДЪнЪ

43

леля чичо

преди 1 година

не търсихте и не наказвахте тези които драскат паметиници, сега жънете плодовете на безнаказаноста

42

Анонимен

преди 1 година

Почистването сега ще струва минимум два милиона

41

Жан Клод Вандал

преди 1 година

Близо 6 милиона лева за ремонт, а не отпуснат по още 1000 лева на месец допълнително за денонощна охрана на училището. Как да отпуснат, нали на бай Минчо заплатата няма да могат да я откраднат.

40

Елементарно Уотсън

преди 1 година

Това, че са платили 5,7 млн. не означава че ремонта реално струва 5,7 млн.

39

Гражданин

преди 1 година

Драскането по стени и фасади трябва да се забрани, да се въведе конторл и строги глоби за подобно деяние. Аман от невъзпитани хора, разчитащи на безнаказаност!

38

Избирател Пп

преди 1 година

Децата са изявили форма на протест срещу лошите учители или са помислили сградата за руското посолство - нали там е демократично да се драска

37

Избирател Пп

преди 1 година

Щеле ли да е по добре да я бяха замеряли с яйца и развалена рибаИли да поставят ковчек на входа

36

Анонимен

преди 1 година

До 1. Напротив, традиционни туземни ценности.

35

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха напляскали ЛЪГЪБЪТЪ флагове, нямаше да посмеят да се оплачат. Или можеше да намажат с боя в израз на "зелен активизъм". Вандализмът е забранен, но някои вандализми са по-малко забранени от другите.

34

Анонимен

преди 1 година

Това е чалгаджийското , демократично поколение!

33

В изродения свят,

преди 1 година

в който живеем,обществото създаде нагласите децата,които искат да се изяват,да покажат на приятелите си,че са стойностни,характерно за всички тийнейджъри,да го правят не с ум и знания,а с извършване на деяния показващи,че са над морално- етичните ценности,че могат да са едва ли не над закона.Нормално,огледайте се кои са ВИПовете ни,лансирани по разни реалитита.Татуирани пияни дрогирани,драскат по Колизеума,правят катастрофи,убиватЗащо после се сърдим,че децата искат да приличат на тях?

32

Анонимен

преди 1 година

Опропастили са като за две тенекии боя по 12 лв. Не че ги оправдавам, безобразие е, ама заглавието е по-голямо безобразие!

31

Анонимен

преди 1 година

Невярвам да са на Сорос децата...те не драскат

30

Ясно е

преди 1 година

Дръжте Терзиев и ПП. Там е заровено кучето

29

Продължение -

преди 1 година

До Бай Тошо - Могат обаче да възложат на пубера обществено полезен труд, който е по силите му и да определят колко работа трябва да свъши, за да е на стойността на щетата. Тогава вместо да си вее перчема през ваканцията, поне по половин ден да бачка докато си отработи гяволъка.

28

ДЕМОКРАЦИЯ?

преди 1 година

Не,псевдодемокрация и разюздана толерастия.Демокрация означава власт на народа, тоест на мнозинството и налагане на решенията му върху малцинството.Толерастията, която под чуждо давление се прилага у нас на държавно ниво от хранениците на разни НПО-та и чужди държави означава кресливи маргинали да налагат изродените си желания върху мнозинството и то да не може нищо да им направи,защото би им нарушило правата (да са отвратителни).А те задължения имат ли?А правата на мнозинството?

27

Анонимен

преди 1 година

До Бай Тошо - Да, ама това зависеше от произхода на драскача. Ако беше от семейство на приближените ти хора или от други "по-свои" на властта, нищо нямаше да му се случи и по твое време. Сега поне има някакъв шанс за санкция, ако го спипат. Някой по-долу предлага виновният да пребоядиса драсканицата. Има логика в това, макар че не е сигурно, че пъпчивият пубер ще се справи с боядисването на фасадата на такава важна сграда в центъра на столицата. Могат обаче да му възложат .......

26

Анонимен

преди 1 година

На НМ не й трябваха камери, за да опазят реда в държавата. Нямаше и драскотина по фасадите.