25

тя

преди 9 месеца

Заради Зеленски , който никога не изпълнява договорките с Русия !

24

Анонимен

преди 9 месеца

Това, което пишете, че Украйна храни света с жито, не е истина. Франция осигурява 5% от световния добив на пшеница и реално тя храни Средна и Западна Европа. Русия заема 7% от световния добив и тя изнася пшеница за Близкия Изток, Азия и Африка. Украйна произвежда 3,3% от световния добив и не е тя държавата,изхранваща света. Проблемът е, че Украйна реално спря чугунодобива,стоманодобива, а нейните заводи бяха най-големите в Европа,лозарството и производството на изкуствени торове силно намаляха.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ердо ще го бие *** клекна

22

Анонимен

преди 10 месеца

Путин вади ножове от гърба си всеки ден завалията. От към Турция Финландия или Швеция и много други които нищо лошо не са видели от него. Като например България или Македония и Албания и те барабар Петко с мъжете. Предателски работа както и да я погледнеш.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Всички евроатлантически страни се оказаха че са неофашиски. От това накак си много така ми е тежко. Не че либералната демокрация беше цвете. Но се надявах след нея да дойде по добро общество. А то се оказа че дойде фашизъм и култ към личността на Зеленски в качеството му на президент.

20

Км

преди 10 месеца

Известно е,че брадвата на Ердоган не сече на едно и също място.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ердоган и Зеленски го раздаваха големи герои на срещата на Нато. Цялото им Двуличие е за сметка на Русия и останалите страни от региона. Който не разбира е не умен или лицемер. Как си паснаха само. Ердоган и Зеленски.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Ердоган и Зеленски го раздаваха големи герои на срещата на Нато. Цялото им Двуличие е за сметка на Русия и останалите страни от региона. Който не разбира е не умен или лицемер. Как си паднаха само. Ердоган и Зеленски.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Русия няма интерес от тази сделка печелят само предателите и нацистите. Не виждам смисъл. Русия трябва да се опита да се държи достойно.

16

Лъжа!

преди 10 месеца

Зърнената сделка е под въпрос заради неизпълнените подписани ангажименти от т. нар. цивилизован запад, които тупат топката, размпъават се и лицемерничат.Е66ават се с Русия и ония накрая се светнаха,че ги будалкат.Това е накратко. Има достатъчно инфо в нета,който не го мързи,нека прочете документите.Английския на повечето списвачи тук и без това е майчин,така че... :)

15

Супер

преди 10 месеца

БРАВО, СУПЕР! Да изнасят през Геемания

14

възмутен

преди 10 месеца

Гопожо, зърнената сделка няма да прдължи. Ердоган наруши дговорите с Русия а и Русия няма сметка от тази сделка. Тя е в полза на Турция и Украйна. стров Змейни е разрушен и пътя покрай него е несигурен. Русия няма да допусне турски военни кораби до своето крайбрежие.Ердоган е виновникът, след като пусна пленените фашисти, даде съгласието си Швеция да стане член на НАТО, с което Балтийско море става опасно за Руския флот. Ердоган ще изтрезнее, защото това е удар по турската иекономика.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Бракът ми е нещастен заради Путин.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До 7. Със същия успех можеш да замениш в текста си "Путин" със "САЩ". Щом те го правят всичко това, защо да не го прави и Путин?

11

Анонимен

преди 10 месеца

Така и не разбрах от текста какъв е проблема с Путин.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Била под въпрос заради Путин? Айде бе, а нещо да споменете за факта, че нито едно от договорените задължения на Запада в тази сделка изобщо не беше изпълнено? Крадеца вика дръжте крадеца.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Ердогане казал: Придържаме се към общо мнение за удължаване на зърнения коридор. Президентът Путин казал: Ще продължим зърнената сделка при условие, че руският интерес бъде изпълнен.

8

глодомор

преди 10 месеца

Путин слага зърнени санции на Украйна както НАТО на Русия.

7

иво.

преди 10 месеца

Тоя наивен *** наскоро хленчеше ,че само 3 % от зърното било получено от нуждаещите се страни. Останалото е за Европейските страни което се ползва за фураж тъй като например цените са много по високи произведените там. Същият *** казваше ,е въпреки обещанията на ЕС не са били снети санкциите за продажбата на Руското зърно . Сега отново обещали ,че ще разрешат само преди няколко месеца А.Меркел се хвалеше в Немската Телевизия как убедил Путин да каже на Янукович да не използва сила срещу мирните демонстранти в 2014 година . По късно как с Минские споразумения дали възможност на Украин

6

Анонимен

преди 10 месеца

Заради Путин друг път лъжете като дърти циг.... И да не вие длъжен.