664

прав си кривчо

преди 9 месеца

Управляващите нямат собствено мислене, докато радев има...вместо него мисли мутрофанова.....то пък една мисъл.....

663

rambaldievskievich

преди 9 месеца

До 621: Фуражката е средство за покриване на фураж.

662

Анонимен

преди 10 месеца

Я другарю Неутрал, обясни защо русия нахлу в чужди земи, убива и окупира??? Това ли са мирните преговори на бащицата ти от кремъл? Това ли подкрепяш ти?!!!!

661

Българин

преди 10 месеца

И какво е правилното гледане на войната? Западът клякаме на азиатското племе и така го насърчаваме утре да тръгне на война срещу друга европейска държава, докато ние просто си чакаме това да се случи? Марш в твоята родина - Московистан, рундьо.

660

Рибентроп-Молотов

преди 10 месеца

Радев е прав, войната не е решение на проблемите. Само че това трябва да отиде и да го каже на тиквите в Кремъл, а не тука на нашите медии.

659

Скъпа проститутка

преди 10 месеца

Няма лоша реклама! Важното е да си в устата на хората, па дали ще правиш простотии или обикновени глупости, важното е да си най- отпред! Все ще се намерят първосигнални балъци, които да ти се вържат! Целият нормален свят не мислел "обективно", само нашето Фелдфебел блестяло с "мислене"!

658

Анонимен

преди 10 месеца

За да мислиш трябва мозък, добре развит а и "трениран" мозък. Тогава хората могат да използват такива неща като логика, причинно-следствени връзки и прочие. Тези неща липсват на територията наречена България. Териториалното население е тренирано като кучетата на Павлов - первосигнално. На два сигнала действа населението- ВРАГ и СЪЮЗНИК. Територианците са от различен етнос - турски, български, "ромски", еврейски, аремеснки и прочие.

657

Анонимен

преди 10 месеца

Време е пилота да излита от президенството

656

Анонимен

преди 10 месеца

Радев си избива комплексите си с един пилон кебапчета кюфтета народна музика и присвой знамето ни за ни нарече *** тези който искаме да живеем в цивилизацията а той избира вместо нас да ни набута в руското блато Радев защо знамето беше хвърлено на пода в църквата като п а р ц а л това ли е твоя патриотизъм бе ?

655

?!?

преди 10 месеца

Тоя Радев си позволи на националният събор на Рожен откровено да защити войната на Русия срещу Украйна. Това е Отвратително и жестоко. Този нечовек се е поставил в услуга на Москова.

654

Анонимен

преди 10 месеца

Вредно е да говориш товарищ, защото не мислиш, а изпълняваш заповедите на кремъл!!!! България е на Българите!!!

653

Добре ще е

преди 10 месеца

Да се хвърли от Рожен след тия позорни изказвания , само така би успокоил душите на избитите невинни украинци, от които няколкостотин деца !

652

Анонимен

преди 10 месеца

Кефи ме как им го набива до сливиците на лизaчите . Това е моят Президент.

651

Радев е позор

преди 10 месеца

Радев е позор и гнус. Ако някоя чужда държава отцепи част от територията ни...Радев ще каже искаме мир,....и това ми било военен...та това е плазмодий гнусен...

650

Анонимен

преди 10 месеца

Мисли порешетниковски

649

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро на българите ще им хареса да са наистина смели патриоти, като през Априлското въстание, като през Съединението, като през Балканската война, като Раковски, Левски , Стамболов. И тогава ще дойде края на робията и мизерията , в която ни държат руските слуги.

648

Анонимен

преди 10 месеца

ГайБаньвците нека първо се научат да мислят, пък обективното само ще дойде, когато е нужно.

647

Чобан Шабан

преди 10 месеца

Този е безпрецедентен про с так.

646

Анонимен

преди 10 месеца

явно никомо известният летец е поел сериозен ангажимент към предложилите го и одобрили за президент руски служители.дори да се излага и прилича на *** няма мърдане.

645

Анонимен

преди 10 месеца

Руска *** и марионетка най позорния и злобен човек без никакъв морал Това позорище трябва да спре да петни президентството Импичманът веднага