33

ББ

преди 10 месеца

г-н Сунак...не ви е лесно...и ще става още по трудно,кгб си има агентуа от десетилетия...Източна е ...цирк на кгб...президенти...мафиоти управляващи,кгб е жива...Война е...убийци на жени и деца срещу Свободният Свят,заплашващи Света ни с ядрена,обслужвани от британски министри,български президенти и минаващи с 200 ЕС агенти на кгб-дс???финансирано от превзетият ЕС!Нов прочит...ново начало!САЩ са в капан!!!САЩ са предадени!!!Бог да пази САЩ и приятели...!

32

ББ

преди 10 месеца

Кралството е безкомпромисен борец за Свобода и Справедливост...бен как те докопаха руснаците?ВСВ Краството бе само...САЩ направи чудеса за да оцелеят и се борят...САЩ бяха Амазон за Кралството но никога не унизиха Народа на Великобритания...беден духом...бен!!!Оставка... и живей опозорен!!!Справедлив Свят...или ...мъртав по-добре!!!

31

ББ

преди 10 месеца

оставка бЕн...не позори Кралството...не го заслужават!!!

30

ББ

преди 10 месеца

Слава на Украйна и геройте им!Бог да пази САЩ и Свободният!Воюващите за Свободата и Справедливостта в Света ни!!!

29

ББ

преди 10 месеца

Бен Уолъс..."кралството"да не гледа към света ни като зулуси!!!забравяте ВСВ...бяхте сами...Света ни ви помагаше със всичко...САЩ предимно!!!добре ли ви плаща...кгб???

28

Анонимен

преди 10 месеца

По времето на великата укри-контраофанзива... вчера руснаците превзеха някакво малко градче. Хахахах. Укритата са мега зле, горките.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Да не се окаже накрая, че оръжията са поръчвани от Амазон, и Джеф Безос е вече трилионер??

26

Анонимен

преди 10 месеца

Бай дрън обвинил Путин,а що не каже синчето му,каква работа има в тая част на света.И какво общо има той с Европа.

25

Анонимен

преди 10 месеца

Бен може да праща и англичани на фронта. Няма безплатен обяд. Като искаш украинци да се бият, ще пращаш, ше бъдеш Амазон.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Абе започнаха полека да им го набутват, защото догодина дядо ти ще има избори, и вероятно Кенеди ще го навре в девета глуха. Относно оръжията - Цитат от интервю с Блинкен: Незабравяйте, че Русия е единствената държава в света, способна да унищожи САЩ за 30 минути. Путин (помолен за коментар от CNN): "Малко по- бързо"! Това са просто цитати от състояли се интервюта- не е мое изказване.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Ами сега ще му го казвате.Научил се поп на варен боб ,свършил боба и се отучил попа.Да кажем и ние нещо на "умните" британци.Вкарахте му бръмбари в главата сега що така било.Ами да не се учи,че ЕС е банкомат също.

22

Давай Za

преди 10 месеца

На времето Великобритая колонизира Индия.. Сега министър председателя ин е Сунак....WTF, какво се обърка, по дяволите. Престъпникът се оказа жертва на собствената си политика

21

Ленин

преди 10 месеца

Товариш Зеленски, преди да благодари на ВелиКоБраТания да благодари на целия руски народ, че ги има на картата.... Всичко друго е подлезуркане!

20

Анонимен

преди 10 месеца

Критиците към Зе"Лю се увеличават всеки ден. "Ако Украйна не победи, няма да стои въпросът за членството й в Алианса", заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, казал Зеленски и си направил акаунт в АлиЕкспрес.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Вярно е. Амазон има всичко,за което мечтаете.Жена ми твърдеше, че между нас няма вече никаква искра.Днес от Амазон ми доставиха *** якият електрошок.За 30 секунди си промени мнението.

17

Анонимен

преди 10 месеца

До 1.... Няма как да приемат такъв закон, защото първо парламента и правителството ще трябва да заминат на фронта..

16

Анонимен

преди 10 месеца

Явно само свети зеленский левски може да разбие нато..

15

Анонимен

преди 10 месеца

Това, че не харесваме Зеленски, не ни прави русофили, понеже не харесваме и Путин. Опорната на тpолвците, че който не харесва Зелю е путунист не върви. Сменете си опорните, че станахте за смях на кокошките!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Херш/осведомен американски офицер от разузнаването/ каза:.Анализаторите на ЦРУ изчисляват, че миналата година са били присвоени поне 400 милиона долара.Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс информира украинския президент за корупцията в Киев през януари, като му връчи списък от 35 служители и генерали. Седмица и половина по-късно Зеленски уволни дузина от най-важните от тях, които не се поколебаха да обикалят със скъпите си лимузини.