27

Анонимен

преди 9 месеца

Народния тетър трябва да се изчисти! Ето за това се бори Камен Донев! Ама то всекиму е ясно, след като се пускам тъповати драми като украинската псевдо пиеска "Хага"! Срам за тия що са допуснали този пасквил до сцената на нашия Народен театър!

26

Анонимен

преди 9 месеца

В пиесите на Вазов, псуват като пияни каруцари!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Напускай бе "капацитет", ко ми дреме!

24

ЗАЩО?!

преди 9 месеца

КАДЪРНИТЕ АКТЬОРИ НАПУСКАТ ИЛИ СА ГОНЕНИ ОТ "НАРОДНИЯ ТЕАТЪР", а директорът му още си е на поста?

23

Родители

преди 9 месеца

Това са съвременните будители!Те са коректива!Това е културата!Всеки помни епилога на ,,Немили-недраги",как ,,гордият лев на Стара планина"-Македонски,трепери пред десницата на грубия писар.Няма как един достоен човек да раболепничи пред ,,службата",ченгето,интриганта-***! Благодаря ти, Камене!С такива хора България ще я има!

22

НБУ-слагач-поъребите

преди 9 месеца

НАТФИЗ е място,което не може да се сравняе с НБУ,просто класата на актьорите е несъизмерима с люпилнята на посредственост и пошлост,облечена в пари.Да вземем кой да е филм или пиеса с Катя Паскалева, Стефан Данаилов,Деян Донков, Анастасия Ингилизова,Ани Пападопулу и куп други титани на българската култура и изкуство,от тях се излъчва тоя автентичен български дух,тая пъстра народопсихология,че да се чудиш Йовков ли е,Вазов ли е пропил ролите им с носталгия и истински нюх към българщината.Срам!

21

Я

преди 9 месеца

Утре чакаме историите на кака Мара чистачката на народния и Пена секса гардеробиерката на народния и естествено отговова на ръководството...

20

Я

преди 9 месеца

Като не ти харесва шефа напускаш фирмата не му искаш остаФката. Лигав *** омръзна ни от тебе и морфов дениро, като си толкова кадърен отивай и си прави театър където искаш,няма да останеш гладен, но като човек няма реална самооценка става за смях -като тебе камене...

19

Ценности:

преди 9 месеца

Вижте за каква кауза се борил К.Донев - в театъра нямало пожарникар! Да се смееш ли, да псуваш ли такива "ентелектуалци".

18

А БЕЕ

преди 9 месеца

НЯМА ЛИ КОНКУРСИ ЗА ДИРЕКТОРИ?!? ЗАЩО СЕ ЗАСТОЯ ТОЛИ ТОЛКОВА??? ЩОТО Е ОТ БСП ЛИ???

17

Анонимен

преди 9 месеца

Не знам кой е директора на Народния театър, но знам кой е Камен Донев. Хаха. Чувал съм даже, че има филм, представления в голямата зала на НДК и то многократно, разни моноспектакли. Гледам съм интервюта - не звучи зле, но не трябва да се занимава с политика. Да не стане като Слави. Та директора ми изглежда като някой администратор, нереализиран театрал.

16

Анонимен

преди 9 месеца

Не вярвам на такива които говорят за себе си в множествено число.

15

Fena

преди 9 месеца

Само да кажа на тоз Мишок, шефа на театъра, не му знам името, а и няма значение как се казва една мишка: Камен Донев пълни зали 100% и печели сигурно колкото за тези 10 представления само с един моноспектакъл. А ти, мишок такъв никога няма да разбереш какво е морал и достойнство!

14

Агапо Салих

преди 9 месеца

Докато има хора като Донев, ще има и България.

13

Евала

преди 9 месеца

Тя , революцията свърши още преди 3 години, тоя сега се сетил. Май, цялата работа беше " Стани , да седна", не че донесе нещо добро. Донев се взе много насериозно, а святата му ДСБ се оказа напълно безпринципна с подкрепа за Радев и коалиция с БСП.

12

Това е българина

преди 9 месеца

подкупна и продажба душица! Тези от театъра са доволни на подаянията и щото са некадърни си кротуват. И турско да стане, пак ще са доволни. А за Донев поздравления!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Хора и най-вече тролс, които не са стъпвали в театъра да не коментират. Камен Донев е институция, докато тоя Василев е еднодневна лайй...рка

10

Я па я..!

преди 9 месеца

Така е като в НТ си нямат партиен секретар да всява ред.

9

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо не ми е ясно ... то е много логично ако шефът ми е г4з да му искам по-голямо въъзнграждение, отколкото ако ми е приятел. Само в държавната администрация е обратното, ама там са си повредени попринцип.

8

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя театър дето го правят сигурно е по-интересен от тетъра, дето представят.