69

Аритметко Сметачев

преди 9 месеца

2/3 от портфейла без значение в какво са вложени, а не в производство и развитие, са от спестени и неплатени данъци ...

68

Пешко

преди 9 месеца

Капитализъм на ограбването.Как става ли ?Отнемаш възможността на тези ,които продават труда си да бъдат единни.Отвличаш вниманието им от важните неща със зрелища.Променяш медиината среда.Разрушаваш системата на образованието.

67

Анонимен

преди 9 месеца

Кака Корни влага в хотели в южната ни съседка. Така де, парите от Техноимпекс трябва да послужат за нещо.

66

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 62 - Спомняш ли си как Александър Йорданов подлуди червенушковците преди повече от 30 години? "Голи дойдохте и голи ще си идете!" И по-необразованата част от редовите членове на столетницата се паникьоса. Големите червени деребеи, на които не им пука за идеите, хич и не се трогнаха. Вече бяха заробили българите да връщат 10-милиардния дълг, парите от който изобщо не са влезли в България, а чрез външно-търговските дружества направо се преляха в личните офшорни сметки на *** и Пульо

65

Тук е различно

преди 9 месеца

Да инвестираш в капиталови пазари на Запад - това не е достъпно за всеки нашенец. Хората си живеят тук, не са ориентирани по отношение на тамошните капиталови пазари. А да инвестираш у нас в акции, облигации и фондове, означава доверчиво да дадеш парите си в ръцете или на мошеници, или на все още неопитни млади хора, които могат да те докарат до фалит без да са го искали.

64

НиковаПовечеГРОБЧума

преди 9 месеца

Най-богат е Асфалт паша с инвестиции в асфалт за милиарди.

63

чичото

преди 9 месеца

У нас 240 дупетати инвестират в хотели и жилища тук и в чужбина . От това следва ,че българина никак не е беден.

62

Анонимен

преди 9 месеца

2/3 богати от прехода или да се конфискъват всичко което имат или да си ходят от Планетата както са дошли. Голи и без нищо на този свят.

61

Токмаков

преди 9 месеца

34 години след прехода в България назначените простаци продължават да крадат като за последно. Прехода още не е приключил!? Единствено пенсиите и заплатите продължават да са мизерни. Но пък вижте колко измислени богаташи! Ако не беше прехода щяха да просят по улиците. Онези които никога не са работили станаха милионери а работещите - работещи бедни. На това му се казва комунистическа *** де растия.

60

До Христо Христов

преди 9 месеца

Инвестицията в имот е доказателство, че парите с при неграмотници, които не знаят нищо за инвестирането или просто се перът доста пари.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Наще богаташи са забогатели с нагласени държавни поръчки или с усвояване на еврофондове, ако трябва да правят пари в конкурентна среда, ще умрат от глад. Тук таме има някой умен, ама като цяло са гола вода.

58

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 61Е , брато,да фалират фирмите от които си купил акции и облигации и да ти откраднат златото. Пожелавам ти го С голямо удоволствие ще гледам как го дуаш ти. Тъй че оди пали свещи у църквата.

57

Анонимен

преди 9 месеца

Кой в какво ще влага парите си си е негова работа. Въпросът е дали тези лица си плащат данъците и някой следи ли за това. Защото данъците не се плащат с недвижимо имущество а с авоари в банката. Проблемът е съвсем друг. Забелязала как мощно съответните институции отговарящи за това всички слоеве на обществото да си плащат изведнъж стават много търпеливи и толерантни към платци с високи доходи.Така че проблемът е в гъзолизачество.то а не в имотите

56

Анонимен

преди 9 месеца

До totiДраги престани да се Очудваш и започни да се Учудваш. Тогава и коментарите ти ще се приемат по- на сериозно.

55

Истина

преди 9 месеца

90% от сивите и черни пари са в имоти! Трябва да има ревизия за всички имоти и ще се види кой колко е крал.

54

toti

преди 9 месеца

МНого се очудих как пенсионирания адвокат Христов с 20 заплати му изплатили на куп 250 000 лв.ква тая държавна заплата над 10 000лв...как стават тия работи......

53

Анонимен

преди 9 месеца

Тук някои екземпляри,даже не им е ясно защо СССР не ни прие за република!Ние не сме руска земя и никога не сме били!Ние всичко сме си платили от турското робство и ''освобождението'',до руското робство и ОСВОБОЖДЕНИЕТО!ИСТИНСКОТО!ЕЙ КОМУНИСТИИИ!ПИСНАХТЕ МИ БЕ!

52

до 53

преди 9 месеца

Само за дарение не смей да говориш,че съм готов на мига въжето да ти сложа!Всичко сме си платили и то с горница!Без такива гнуусни лъжи,че побеснявам от такива като теб!Даже осакатяването няма как да ни го платят руснаците.Осакатяването в главите като твоята!

51

Тояга!

преди 9 месеца

В НС ше ви разправят,че с тези мизерни пари дето взимат,вече влизат в ресторанти,които преди са подминавали,малко им били парите!А реално с две заплати+участие в комисии апартамент си купуват!Иначе вие гласувайте и си ги избирайте де.....

50

До 50

преди 9 месеца

Защо, какво имаме. С какво ни помогна НАТО. С нищо. Цялото въоръжение тук е от Русия като дарение от бившия лагер. Така е и в Украйна. Те, за това реват че искат нашето. Защо не се бият със западното. Нито са обучени, а второ русите нон стоп атакуват базите, където се доставя. А С-300 не лиши ПВО щом Украйна го иска. Е да си дадем двете установки ли?