33

Анонимен

преди 9 месеца

Че Зеленски няма ли да поканите да ви поиграе на живо? Стига е правил циркове само по телевизията.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Когато ходя на театър гледам пиеси, не политика. Аз телевизора съм спряла и новини не гледам от години, защото мразя да ме лъжат в очите, билет ще плащам да гледам от същото. Мерси.

31

Антон

преди 9 месеца

Браво! Изгониха Сашо Морфов и Камен Донев и сега ще плачем в салона за някаква партизанска трагедия... Нема да ви стъпим повече там. Политкоректна блюдолизаческа драма с геополитическа ориентация!!За какво ни мислите?Публиката не е ***! Иска Театър! Направо поканете Андрея да поплаче на сцената като в тъпият си и пошъл клип! Стигнахте дъното! Поне възстановете "На дъното" на Сашо Морфов,да гледаме нещо истинско!!!

30

Анонимен

преди 9 месеца

Хага? Това да не е намигване към едно велико Джудженце?

29

До 30

преди 9 месеца

Абе илитерат, през 1943 г. границата между Украйна и Полша където е Волинската област е под ГЕРМАНСКА ОКУПАЦИЯ! Вземи картата, виж четене с разбиране.Каква полска армия? Тук не става въпрос за Катин бе еднокнижнико, а за съвсем друг времеви период и съвсем друг регион.Така че вместо да препоръчваш на другите да четат история, вземи книжки и ограмоти полик коректната си евро атлантическа зелка!

28

Анонимен

преди 9 месеца

До 27Точно така, плиткоумните бухалки на Копейкоматката не са чели история за да могат да знаят че по времето на убийствата на полската военна група украинските части са фактически част на съветската армия под директен контрол на другаря Сталин! Другарят Сталин е този който директно контролира съветската червена армия и без неговото одобрение нищо не се случва!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Мууургавелко Възрожденски ще нареди на неговите плиткоумни заптиета да бойкотират постановката, Дано този път полицията да си свърши работата!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Поредната кандидатка за Пулицър, Букър и т.н.

25

Анонимен

преди 9 месеца

Детето вероятно е еврейче и преживяванията му са от Бабий яр, където украинските полицаи - фашисти разстреляха 16 000 евреи?Колко пари ще плащат на входа на театъра на посетителите за да влязат?

24

Анонимен

преди 9 месеца

Украинската въстаническа армия УПА изби към 100 000 поляци във Волиния през 1943. А днес славаукраинците повтарят техния девиз. Хага за тях кога?.Ноооо когато бяха част от съветската армия на Сталин и със заповед директно от самия него!!!!

23

Волиния

преди 9 месеца

Украинската въстаническа армия УПА изби към 100 000 поляци във Волиния през 1943. А днес славаукраинците повтарят техния девиз. Хага за тях кога?

22

Българин

преди 9 месеца

Тука пищещият дежурен рашкофил дали е ходил на театът някога?

21

Денков

преди 9 месеца

Светът е сцена и всички в нея сме актьори... Режисурата е американска, а актьорите от Източна Европа

20

Анонимен

преди 9 месеца

Е как да не се натегне горкият режисьор, като някаква световно неизвестна писателка му е казала, че е "истински" режисьор? Кой би устоял на такъв евтин комплимент?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Скоро ще се постави пиесата "Народен съд". Там игралите със съдбата на България военни министри, Денковци и пр. биват изправени на съд като колаборационисти.

18

00014

преди 9 месеца

Първите три реда са запазени за умнокрасивите. Четвъртият ред е за ДБ. Охраната е под прякото ръководство на Магарев.

17

Анонимен

преди 9 месеца

Да за карат цялото народно събрание под строй да гледа пиесата задължително иначе санкций

16

един

преди 9 месеца

Нашенският слугинаж не познава граници и свян.

15

Христо Христов

преди 9 месеца

Подобни представления трябва да са безплатни. Европейските данъкоплатци, като мен; са дали достатъчно пари за тях. ПП. Про'с'таците гласуващи за ЕС и НАТО, срещу това да им ДАДАТ "европейска МРЗ" и без това са неграмотни и не ходят на театър.

14

муньо

преди 9 месеца

Начи сезона ше е катастрофа.