129

До 126

преди 9 месеца

Къде пише, че ще изригне или че Русия ще нападне с ядрени оръжия. Пак някакви измислици. Човекът е сравнил вулкан с химичен опит. Русия е написала, че превантивно няма да използва ядрени оръжия, а само в отговор, за разлика от Щатите, които могат ако искат в отговор на кибер атака да използват. Има и геофизични и геохимични оръжия, но Русия и САЩ за тях не говорят. Метафора да я анализираш дословно е смешно. Като кажат силен като бик да не сравняваш ватовете на човешката сила с тази на бика ?

128

Анонимен

преди 9 месеца

Трай коньо за зеленска травля.

127

агент Мъдлър ЦРУ

преди 9 месеца

Когато Раша загуби войната ще го преглътнете и свикнете с мисълта.

126

До R.A.T.M

преди 9 месеца

Много сте ми забавни с тоя Йелоустоун :) личи си колко сте некомпетентни. Ако изригне проблема няма да е само за САЩ, ами в световен мащаб. Същото е и ако Русия реши да атакува с ядрени бомби САЩ... проблема не е само за САЩ. Вие явно си мислите, че, света спира да съществува зад държавната граница.

125

до 123

преди 9 месеца

Няма как и да я спечели ...

124

ЦК на КПСС

преди 9 месеца

До Анонимен 123 -- И за СеСеСеРето така разправяхте, ама се самозатри (затриха го). Впрочем, както ви харесва, но така или иначе го няма на картата.

123

Анонимен

преди 9 месеца

Русия няма как да изгуби войната, защото накрая няма да съществува.

122

R.A.T.M

преди 9 месеца

Ф-16 не са проблем, а ядрения тероризъм и съм сигурен, че укритие по заповед на щуката ако направят атентат, Йелоустоун ще им се стори на американците като училищен опит в час по химия.

121

Хм

преди 9 месеца

Днес гледах клип в YOUTUBE.Украинец шофира Лада с изрязан покрив. Спира и изстрелва NLAW. Ракетата унищожава руски танк.Украинеца подкарва ладата и изчезва. Е,кажете ми коя армия е воювала успешно с партизаните? Наполеон,Хитлер,Брежнев се провалиха! САЩ се провалиха в Афганистан и Виетнам! СССР се провали в Афганистан и Чечня!Обзалагам се,че и Путин ще се провали в Украйна!

120

Неразбрал

преди 9 месеца

Ъъъ тези самолети Ф16 които и ние купуваме не бяха ли много стар модел от седемдесетте години и били скраб.... Как така изведнъж се оказаха заплаха за РФ?? Или нещо не съм разбрал...?!?

119

Mick Tucker

преди 9 месеца

Който си мисли, че Русия ще изгуби войната, не е добре.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Ше го преглътнете, конче, като всичко друго.

117

Руско псе

преди 9 месеца

До К'во ги бавите? Ядреният терорист ще натиска ли копчето или го хвана шубето

116

ЧЕРВЕНА СГАН

преди 9 месеца

До Анонимен руските подл оги като теб не сте част от българския народ!

115

Анонимен

преди 9 месеца

Украйна е много голяма и богата страна. През изминалите 33 години преход не спряха да крадат и розграбват народа и страната. Точно както и в България. Ако бяха инвестирали всичките милиарди в оръжия, икономика и т.н. щяха да имат с какво да се защитават, а не да ходят от страна в страна със списъци какво им трябва. Но понеже са алкохолизирана нация, проста също ка сега на тоя хал. Щото украинските олигарси разграбиха всичко, а сега помагайте ни. Ние ще ви пазим от Русия.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Форумните *** са най срамното антибългарско племе!!! Безполезно форумни изчадия от ада. Злобни и противни. Ние мислещите хора не обичаме Путин а обичаме България и искаме да я опазим!

113

до 99

преди 9 месеца

Запитай се защо са пуснали атомните бомби , отговаряш но както ти изнася ? Чувал ли си за битката за Иво Джима , прочети ...да , с ядрените бомби е избито мирно население , но в Японската империя друг начин на капитулация е била невъзможна?! За Иво Джима жертва са дали и американците и японците , съответно 7000загинали и 20000 ранени от Морската пехота на САЩ и 20000убити и хиляда предали се японци , мислиш ли че ако имаше битка касапницата щеше да бъде по малка?!

112

К'во ги бавите?

преди 9 месеца

Слагай ядрените комплекси в Мексико,Куба и Хавай! Едва тогава кравария ще разбере за какво иде реч...иначе няма как да ви приемат на сериозно,все пак това е политиката на ФАЩ от 200 г насам :)

111

Ти да видиш..

преди 9 месеца

Лавров , Медведев и оная Захарова може ли да кажат изречение, без думата ядрено ?Хи , хи !

110

Я па ти..

преди 9 месеца

Що бе Лавров ? Нали МИГ -29 са по добри. И Радев така казва. Що се плашите ?Да си бяхте кротували и в Украйна нямаше да има Ф-16.