18

Да

преди 9 месеца

Пригожин, е един човек който, търгува само със хората ! Той получава за всеки един от войните му пари, заради това толкова силно се брани. Психично болен , и за него човешкия живот няма значение, важното е да има постъпления на пари ! Пригожин никога не е ходил в казарма !

17

раша наша

преди 9 месеца

долу подписаните вие сте толкова неграмотни завиждате че бунта не се състоя и дори съжелявате въпроса е там че народа на русия са единни пригожин знаеше че нема да успей за няколко часа ще бъде унищожен

16

Анонимен

преди 9 месеца

Цялата им работа е такава! ЛАдат аи москвича им- китайски, само на границата сменят емблемата, въстанието излезе блъф, икономическия подем с еоказа, че е вече 100 рубли за евро, Газпром с 45% по- ниска печалба... Лъжи , лъжи... А грозната истина е друга!

15

Анонимен

преди 9 месеца

и въстание не можете да направите като хората му жи ките!

14

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 8 Ти явно живееш в някаква паралелна вселена.Кой са размазали вагнер не разбрах???Един град го превземаха 10 месеца,украинците си го върнаха за седмица.Какви профисионалисти има в блатная също не разбрах.Разни бедни селяци изпратени да мрът напразно.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Сега джуджо ще трябва вместо затворници да праща отпред обикновени хора! ще има мобилизация пак и в резултат- масово бягство от райска русия...

12

r3v0lv3r

преди 9 месеца

Леле, а уж русофилите се смееха и разправяха как щяли да ударят Киев от Беларус.

11

Българин

преди 9 месеца

Ще е интересно кой ще влезе в месомелачката следващия път, когато стане напечено на фронта. Защото вече имаме няколко руски позиции, напуснати и предадени доброволно. Цирк азиатски.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Жалко за бунта! Наистина жалко, жалко! Представям си лукaвия путин и лукaвия лукашенко, кви звезди и слънца са му сваляли на нервирания Пригожин и колко благи са били!

9

Анонимен

преди 9 месеца

До Руско позорище ... внимавай с гъбките...

8

Анонимен

преди 9 месеца

вагнер си свърши отлично работата.. цяла година воюваше срещу нато и хипер прехваленото им ултрамодерно оръжие...и ги размаза.. сета отиват на заслужена почивка, а работата им ще се поеме от професионалистите..

7

Анонимен

преди 9 месеца

Предлагам да викате за България. Ако ви разрешат от Козяк, де

6

МДА

преди 9 месеца

ДЕНАЦИФИКАЦИЯ НА РУСИЯ

5

Костя

преди 9 месеца

Сега за кой да викаме?За Путин или Пригожин?Трябва референдум,друзя!

4

Руско позорище

преди 9 месеца

Затворникът Пригожин за два дни превзе милионния град Ростов,арестува целия военен щаб на Югоизточния военен окръг и свали 6-7 въртолета и самолета на Космическите Сили,убивайки руските пилоти.Цяла крепостна Русия му пляска,даже в Ростов го посрещнаха като освободител с хляб,сол и цветя.Путин се разбяга с цялата си банда по всички посоки на Света.После бившият готвач си събра гавазите и замина за Беларус,а Путин продължава да му пляска.

3

Соломаймун Паси

преди 9 месеца

Ехххх,тамън бях разделил Русия на части като 2000 г тцтцтцтц

2

Анонимен

преди 9 месеца

В понеделник Кремъл съобщи, че на 29 юни Владимир Путин се е срещал с 35 командири на "Вагнер", които засвидетелствали лоялността си към Президента и Върховен главнокомандващ. В 3-часовите разговори е участвал и Пригожин.

1

Бай Хой от Ханой

преди 9 месеца

Спокич. Ще си наваксат от украинските играчки подарени от Запада. То не са и подарени де.