128

Анонимен

преди 9 месеца

Каспаров има за идеи разпадането на Русия, е как да спечели избори такъв политик... ама това си е за затвора програма не за управление на държава. В Русия малцинствата никой не ги потиска, развиват си културната автономия, в Украйна нещата скоро ще се пропука цензулата и ще излезе как са неслучайно никой не дава дума на българите там а тия малкото които говорят се декларират от страх като украинци това казва всичко. позор на противоконституционната журналистика

127

Анонимен

преди 9 месеца

един от виновниците е западното мекотело Горбачов този предател и подлец.

126

Анонимен

преди 9 месеца

КЪДЕ ПО СВЕТА ДАВАТ ЕДНА ДЪРЖАВА ОТ НЕЯ ДА СЕ ОТЦЕПИ ПОЧТИ МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ОТВОЮВОНА С ВОЙНИ И ЛЮЛКАТА НА ДЪРЖАВНОСТТА ДА СЕ ОТЦЕПИ И ДА СЕ ФАРМИРА КАТО ВРАГ НА РОДИНАТА СИ БЕЗ ДА СЕ МИНЕ ПРЕЗ ВОЙНА САМО В ГЛАВИТЕ НА СИФИЛИСТИКА ЛЕНИН И ДРУГАРЯ СОРОЗЗ И НЕГОВИТЕ СЛУГИ ТОВА Е ВЪЗМОЖНО. ВСЕКИ НА МЯСТОТО НА РУСИЯ ЩЕШЕ ДА ВОЮВА. ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА СПЕКУЛАЦИИ ОТ ВРЕМЕТО НА РАЙХАА НА АДОЛФФ ХИТЛЕРР

125

1984 В ЛАТВИЯ днес

преди 9 месеца

Сега правителството в Рига изисква 20-те хиляди хора в страната, които имат руски паспорти главно пенсионери, предимно жени, да положат езиков изпит, тъй като лоялността на руските граждани буди безпокойство, каза Дмитрийс Трофимовс държавен секретар на вътрешното министерство.

124

Анонимен

преди 9 месеца

А, пресалкашето се събудило, напудрило нослето с бело и даже май е успяло да измучи няколко членоразделни думи, бравос.

123

Обективен

преди 9 месеца

Ако зеленски е бил унижен,какво ще кажеш за смеха след думите на лавров в Делхи, че Русия не е нападала Украйна? И зеленски обикаля света да търси подкрепа,а бункерното джудже, военнопрестъпника Путин си гризе ноктите в одиночка ..

122

Анонимен

преди 9 месеца

Англосаксите са от рода на варягите,но са се преименували след това на авари и още след това на сегашното им название,като е имало исторически хроники,описания на антични и средновековни летописци,пътешественици за сравнения по названия та на местата където първоначално са обитавали и по късно се преселвали за обяснение на сегашните им названия на градове,села обитаеми на основана на техния език,за които Захариева казва,че унизили Зеленски по начина уклончив за даване на обещания по вид заслуги.

121

Сорос Джуниър

преди 9 месеца

Искам активност!!! Иначе ще ходите да работите!

120

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Тая още ли е в България за наказание? Децата й в Америка ли са?

119

Анонимен

преди 9 месеца

Как няма да е бясна Захариева. Знаеш ли колко хубаво си живееше в САЩ.

118

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 121 маикати и женати и дъщеряти са такива

117

Анонимен

преди 9 месеца

До131. Ми какво е лошото , че сме в ЕС . Пътуват си хората и се обогатяват. Днес в Европарламента гласуваха че ще сме в Шенген с Румънците. Така в ЕС освен англосаксонци ще има шопи,даки, маджари, бошнаци,готи, торлаци, власи, и много други. И всички са против руската агресия в Украйна

116

Анонимен

преди 9 месеца

След няколко години на срещата на НАТО ще е президента на Русия Навални.

115

Анонимен

преди 9 месеца

Бийте се момчета и ако спечелите ще стане чудо..... НАТО и Европа ще ви приемат и ще цъфнете както Българите........ Тоест и в двата случая мега мизерия!

114

toti

преди 9 месеца

УНИЖЕНИЕТО Е ЗА ВАС ,ЧЕ НИКОЙ ПОВЕЧЕ НИКАДЕ /освен в Афтика/ НЯМА ДА ВИ ПОКАНИ !!! ЧЕСТИТО ЗАГАР !!

113

Анонимен

преди 9 месеца

А къде е вашият букмерен лидер? А да, верно, срещата е на НАТО.

112

Мдаа

преди 9 месеца

А България ги избира по тъпота Кирчо асен, криптомир, наркоман на културата

111

Бреййй

преди 9 месеца

Кремъл ги избира с конкурс по плиткоумие...знахарова, мутрофанова

110

А унижението на ЕС?

преди 9 месеца

Борелчо напоследък е притеснен и даже леко се е изпуснал! И в красивата европейска градина понамирисва леко. Но няма страшно, все още си е красива градината. И дори гори красиво. А Борелчо да не се меси и изказва където не му е работа. Да си продължава с алкохолизма и да остави дипломацията на хора които разбират какво правят. Разбира се за лунатици-лаици като него в ЕС работа винаги ще се намери. Синекурни позицийки бол!

109

Ще ги режа с калачаб

преди 9 месеца

На 75 съм. Но имам сили! Като прочетох новината извадих стария калач от мазата и изплясках един пълнител във въздуха. Бабите в селото получиха световъртеж. Кокошките спряха да носят! Събрал съм пенсии няколко. Заминавам за майка Русия. Там с калача в ръка ще умра. За кузата! За доброто!