47

афи

преди 9 месеца

Този познавач на всякакви събития,пред една аудитория-едно говори,пред една друга телевизия,където зрителите са по-умерени-съвсем друго!Като хамелеон е-този нагаждач!!!!

46

ББ

преди 9 месеца

Много...много подценявате ...САЩ и Свободният,четем заплахи с ядрени...четем...ресурси...пишещите пропагандатори путин прочетете Историята,само неа.дер.алци ли манипулират в негова полза?Подкрепа г-н Керемедчиев!Света ни има нужда от истината!3-та ядрена с която заплашват Света ни ...ще е макс 8 часа!!!Света ни ще запази Свободата си на всяка цена...те ще загубят ...всичко...замъци...офшорни!къде е абрамович този..."милиардер"...къде са плеядата милиардери жертващ животите на Народите на Русия??

45

само Възраждане

преди 9 месеца

на еурохатлантика с жълто паве в кратуната вместо мозък му дай да реже за скраб, да подарява и да продава на смешни цени нещо което"събирало прах" , "изтичала му гаранцията" ," на нас не ни трябвало" и какви ли още не алабализми, що да не си продадем реакторите за без пари и да вдигнем цената на тока,що да не нарежем ракети,танкове на скраб,що да не си поръчаме хартиени самолети за милиарди.Как пА гладкомозъчните атлантици нещо не построиха бе

44

уфьь-пакЛиТояТУЛУП

преди 9 месеца

Сега започна да разбира и от ядрени мощности и ядрени централи...На всяка манджа мирудия !

43

Анонимен

преди 9 месеца

Реакторите за АЕЦ Белене бяха готови още 2009 г. но Лойко и САЩ спряха проекта тогава и щеше да е готов още 2014 г. Дори Лойко подаде оставка в 2013 г. и после ЦРУ свали с преврат Орешарски като источи КТБ.

42

Анонимен

преди 9 месеца

Тоз много лъже . Ердоган не пуска натовските кораби а пусна руски които охраняват в момента тръбата на турски поток . И тях се опитаха укрите да ударят но не успяха . Просто в България има голям проблем с информацията и такива евроатлантически шарлатани дезинформират хората . Ердоган гледа интереса на Турция а не на нато ааа САЩ исках да кажа . Изтъргувал е азовците за двигатели защото иска да си прави сам самолети .

41

Анонимен

преди 9 месеца

Милен си е Милен. А Престъпникът - Престъпник!

40

До Керемидчиев

преди 9 месеца

Имаш предвид Хирошима и Нагасаки. Нали ?

39

Анонимен

преди 9 месеца

жантажирате бг народ нема да даде на зеленски нищо а пак давате това не лие шанташ умнико даите само да ни лъжете

38

Анонимен

преди 9 месеца

Нас кво ни интересува мнението на Латинска Америка, бе Pinko? Те са далеч от проблемите, все им е тая за Европа.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Западът търси в Украйна това, което винаги е търсил: ресурси. Направете стравка : заводите спират работа, голеният металургичен завод в Кривой рог спря всички доменни пещи. В него са инвестирали огромни ресурси фирми и банки от запада, иначе собственик се води индиец. Къде в континентална Европа има доменни пещи къде се добива някакъв метал???? Скандинавските страни имат.

36

Анонимен

преди 9 месеца

Що не идеш в Русия да си докажеш твърдението

35

aa

преди 9 месеца

а миленчо шантажира с уникалната си тъпота

34

Анонимен

преди 9 месеца

Съвсем скоро предстои среща в Брюксел на ЕС със страните от Латинска Америка. Да видим ще присъства ли там темата Украйна или не. Защото по предварителни данни 33 страни са се противопоставили въобще да се споменава за Украйна, въпреки исканети на европците, още по-малко да изтърпят появата на кокаине.

33

Анонимен

преди 9 месеца

До 30 Да България е в НАТО и ЕС,ама кирливата ти Украйна не е там и никой не и длъжен.Разбра ли.Така,че си разкарай украинката простотия .Уркофил ли си уркопитек ли си не е много ясно,а и няма значение.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Керемидов,по-малко умен си от една обикновена керемида.Аман от изкукуригали ***

31

Анонимен

преди 9 месеца

Зеленски и неговите кукловоди пък ни шантажират с русия и става...

30

Анонимен

преди 9 месеца

Колкото и да се тръшкате и ревете, русофили... България е в НАТО и ЕС. Това е пътят и... Всички бягат от ЗЛОТО РУСИЯ...

29

Анонимен

преди 9 месеца

До 26 А ти трябва да се сетиш сам да не даваш определения щото така ще три инвестираме няколко щута в празната тиква,ей така да ти дойде ,акъла.Чат ли си.

28

до 24

преди 9 месеца

Западът и САЩ си базират съществуванетио на насилие и унищожение,на плячкосване и грабене. Парите, които са за убиване на славяни, за опразване на богатата земя на север от Украйна, не са единственото. Светът сега не е същият Западът е слб, защото няма ресурси. Няма и производство. ЕС поизвежда 9% от чиповете в света, а според Урсула ВНАСЯ 98% от редките метали, нужни за електроноката, Няма и енергийни ресурси. САЩ внася куп векщества от Китай и от Русия, за да прави оръжия,няма самостоятелност