71

Пропов

преди 9 месеца

Ами хората на запад имат съвест и проявяват солидарност. Тия неща в БГ не са ви много познати , затова не сте наясно какво ще се случи. Тези фирми ще бъдат избягвани от крайни потребители и търговци. Ще загубят позиции на богатите пазари за сметка на руския силно ограничен такъв. Санкциите ще се случат по естествен път - от потребителите.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Няма да падне Путин, ако в Русия има качествени цигари, шоколад и бира. Битова техника от Китай и Турция има. Народът е доволен. Хуавей, Беко, Марлборо, Милка, Хайнекен,

69

Анонимен

преди 10 месеца

русия е много велика, само дето цялата им икономика се крепи на западни компании които дават работни места на руснаците. Без западни технологии руснаците дори полезните си изкопаеми нито биха успели да ги изкопаят, нито биха успели да ги транспортират. Ако западняците не бяха алчни и милостиви, сега русия щеше да си гладува като Северна Корея. А, не, извинявай. Нямаше да гладува, защото щяха да са под немско управление.

68

SmO

преди 10 месеца

Не Знам как ще карат руснаците на Руски стандарт и червен хайвер без френски франзели.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Магеланчо отивай да си откриваш протока,а може и Днепър да ти се стори такъв,а не да се обясняваш.Ако пък случайно не искаш ще те мотивираме ,не се притеснявай.

66

Магелан

преди 10 месеца

Шок и ужас.Тука някой русофилчета българчета много се напъват са пишат глупости в защита на дребното психясало джудже Путинохитлер.Но бедна им е фантазията ако тези диви болшевики от Кремъл взривят само едно малко ядренно блокче за да сплашат запада.Ще се посерът първи от страх за нещастните жалки душички.Нали вчера другото психясало пияно джудже пак почна да плаши с ядрено оръжие.Свърши ми самагона и почна да пие руския Одеколон Тройнай!

65

КАЛИН ОРЕЛА

преди 10 месеца

1386 компании от преди остават 1112. вие си правете извода!

64

Магелан

преди 10 месеца

Алчните западняци който са без морал и си гледат само килипира да бъдат подложени на същите санкциий както е подложена цялата Путинова дива Държава.И да се забрани да им се продава продукта в цяла Европа и САЩ.Не ка си остане да си продават само Русия

63

До учудения

преди 10 месеца

Учуден , пампер не мога да смогнат на байдън и американските пилоти на самолети и дронове , за това се изтеглиха първи

62

Само

преди 10 месеца

Глупавите напуснаха руския пазар , истинските хора които знаят да правят бизнес , не ги интересува ни урсула ни зеленски и сие , неудачници на дърбвани и наддържавни постове без никакъв умствен капацитет , ще кажат на хайникен , как и ской да въргят бизнес , ха ха ха

61

Ху Кеърс

преди 10 месеца

Русия все пак е китайска провинция така ,че винаги може да имат ориз и ***. Доколкото съм запознат там са още на племена и диваци и населението едва ли наброява повече от 200000 човека , което означава загуба на войната им с другото племе от монголите

60

Анонимен

преди 10 месеца

Те не се изтеглят. Те удвояват позициите си. Те са много стотици подобни на "Heineken" и "Mondelez". Тарикати, а не като нас безмозъчни слуги.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Учудения от глад не си умрял ,ама ще си умреш т-ъп.Що не отидеш в Украйна и да ускориш процеса да не се мъчиш.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Е от кой ще краде Русия бе,от най-бедните в цяла Европа ли,я не се излагайте.Намериха си едни бедняци и гои набутаха да воюват за техните интереси щото освен,че са бедни са и т-ъпи и си мислят,че номерата ще им минат на всякъде.

57

@ @ @

преди 10 месеца

Русия да започне да произвежда тоалетни чинии, че войниците и крадат чуждите като военни трофеи !!!

56

учуден

преди 10 месеца

До: номер 56 Така е, така е, ще пият квас вместо Кока-Кола. И ние навремето при бай Тошо помня пиехме Алтай и ядохме марципан (ама фалшив, не като швейцарския) и тунквани вафли, щото друго нямаше, въпреки че не съм умрял от глад. Но някак си предпочитам Кока-Колата и швейцарския шоколад!!!

55

учуден

преди 10 месеца

Ми аз доколкото знам, фирмата "Памперс" беше една от първите които напуснаха Русия. А толкова много ще са му нужни сега на Владимир Владимирович Путин...

54

Xxx

преди 10 месеца

Един Хайнекен ,моля

53

Анонимен

преди 10 месеца

Много ми хареса как Американските вериги се разкараха ор Русия в началото на войната, Така руснаците хем си дадоха шанс на собственото производство, хем разкараха скъпите *** които разпространява световния хегемон.

52

popa ot razgrad

преди 10 месеца

запада винаги е бил лицемерен...това не се е променило от векове...