16

Анна

преди 9 месеца

Какво му е на мястото? Има удобен транспорт с автобус ("селският" автобус, за който всички пишат, е на всеки 5 мин.), има сравнително близо метро, има жп гара до терена. В непосредствена близост е до околовръстното, на 6-7 км. е от центъра, каквото е отстоянието и от предложения терен в Младост, а за Банкя пък хептен. И ако ще е детска болница, като детска болница, то изобщо не би следвало да се търсят специалисти от други болници и да се прехвърлят пациенти, че да се гледа терен в центъра.

15

Продължаваме Промяна

преди 10 месеца

Болница ще има, ама друг път

14

Про100 киро

преди 10 месеца

Болници бол, няма да строим повече. Почваме 3 тунела и 5 моста над Дунав. И магистралата Ботевград-Враца-Шумен

13

До Sante

преди 10 месеца

В допълнение в близост е ЖП гарата, има и метро. Да не говорим колко по-спокойно е мястото, а не тази шумотевица в центъра.

12

Анонимен

преди 10 месеца

До 10 Е не са компетентни като тебе.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До 9 Междувпрочем въпросното скеле е строено 10 години при социализма и е доникъде. Също както софийското метро и като АЕЦ белене.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля ,че това не е нормална държава ,ден през ден всичко се отменя ,променя и потъва. Причината е една- тотална некомпетентност.

9

Анонимен

преди 10 месеца

45 години комунизъм - построи се цялата държава, всичко. 35 години демокрация - една детска болница не могат да построят, Хемус не могат да довършат, Белене закриха...

8

sante_dog

преди 10 месеца

точно затова беше избран терен до околовръстното. Освен хеликоптери, ще се стига и с линейка. ОТ магистралата е лесно да се добереш до горна баня. До центъра в задръстванията няма как. Ама комисионните са важни - и за хеликоптерите и за болницата и за какво ли още не. Гвоздейков като получаваше заплата 1 година - 1 поръчка не можа да направи за хеликоптерите. Направиха му я от служебното, но го доядя, че е некадърен и затова я спря. С тези сме обречени ами дано ротационното правителство падне!

7

Зевзек

преди 10 месеца

Кирчовците нищо няма да построят

6

Анонимен

преди 10 месеца

Стига с тая София вижте в провинцията какво става картината не може да, я опише и Йордан Йовков все едно чума и кърджалий са минали запустели села със старци нападани и ограбвани от ромейски башибозук и некролози по вратите на запустели те къщи

5

Пенсионер

преди 10 месеца

Има логика.В двора на Александровска болница има една срината сграда. Изривате я и строите датска болница. Има достатъчно място.Съществуващите две недовършени сгради също може да се преустроят и да се довършат за нуждите на болницата.Толкова ли сме богати до рушим нещо почти готово ?

4

паркинги

преди 10 месеца

До АнонименЗдравето на пациента е по важно и логостоката да му се окаже спешна помощ от това да е удобно на посетители

3

оказва се също така

преди 10 месеца

че има заплати на директори на болници от по 100хил лв на месец. Бедна България

2

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да е на удобно място не само за софиянци, но и за хората от провинцията не всички могат да дойдат с коли до столицата.

1

Този

преди 10 месеца

даже не е доктор, ама кво от тва, нали????Обаче е от СЗО за България!!! НЕма надежда, хорааааа!!!!