264

До 280

преди 9 месеца

Така е.След една седмица прекарана в Перник, украинските бежанци, помолиха за хуманитарен коридор до Мариупол.

263

Анонимен

преди 9 месеца

Лъжи и долни инсинуации. Никой не е доволен,дори украинците не са доволни. Онзи ден протестираха, че искат 85 лева на ден да е помощта. Не харесват базите. Искат да са във ВИП хотели по морето.

262

Анонимен

преди 9 месеца

Аз не познавам такъв , от който вземат / а то няма и какво да вземеш / , да е ''доволен '' ...Доволните ги пиша постоянно , това са , политиците които се надпреварват да ''подаряват'' , без всякакво покритие , управляващите / защото има натиск от ''посолството''/ , ШЕПАТА бГ-АТЛАНТИЦИ , И бежанците .... ТОВА КОЛКО %-та са БРЕ ???

261

Анонимен

преди 9 месеца

И , колко са атлантиците , ама не тия като Баце , които станаА за една нощ ''атлантици''?

260

Анонимен

преди 9 месеца

Щом признават за 50 % , не съгласие ,... нали знаете , че са още 25% , значи ТОЧНАТА БРОЙКА Е --75% !

259

Анонимен

преди 9 месеца

Азе вярвам само на Бг-атлантиците НИ , които писаА цяла година , че Бе-Ге-тото на Европа ще влезе , на 01.01. 2024г. . А сега , пак заявки !

258

Bobby

преди 9 месеца

Откъде ги преписа тези проценти бе,***? В България 90% от хората са против НАТО и ЕС !!!! Ако не можеш да напишеш нещо реално и достоверно се връщай на село-там има достатъчно работа.Много журналисти в БГ ама нищо не става от вас.....

257

писна ни от лъжи

преди 9 месеца

Над 70% не са доволни.

256

Хмм

преди 9 месеца

Като всичко в България е 50 на 50. Сития на гладния не вярва. 50% са ситите и са за нормална държава и за Украйна и другите 50% са гладните и се чудят срещу какво да са за да се измъкнат от беднотията. Това е истинската картинка

255

минск

преди 9 месеца

48 % са за Украйна при най голямата хибридна война от русия към България. Супер и за пропаганда не стават рашките.

254

Гошо

преди 9 месеца

Н.ели що за глупости са това? Като си толкова доволна откажи се от заплатата и я превеждай на наркомана Зеленски. Като знам колко са стиснати германците не вярвам че приветстват помощите. Така че тези простотии са пълна лъжа.

253

Линда галопа

преди 9 месеца

Живот във виртуалния свят,но в реалността на полето срещу себе си имат див дзверо, който може да си хапне и таблета им.

252

Щерю

преди 9 месеца

Няма как да бъде проверена тази информация. Това е поредната евро-атлантическа и юдео-масонска манипулация...

251

А не трябва ли да

преди 9 месеца

се питат украинците дали са "доволни"? Как може ние дето даваме помощта да сме доволни от това? Доволни сме, от това, че си саботираме икономиката, за да въври войната в Украйна, а? Поредното фейк проучване. Колкото са гласувалите за ПП-ДБ толкова са и "доволните" от "помощта", а именно 24% при 34% избирателна активност. Какви 48% ви преследват, никва идея братче.

250

Право в целта

преди 9 месеца

За Укрофашистан ще продадете и майките и бащите си, а бедстващите българи в наводнените села кучета ги яли. Жалки и долни българоубийци!

249

.......

преди 9 месеца

Тази анкета след гендерите ли е направена ? Над 80% не искат и да чуват за помощ за Украйна, защото сами си го набиха с нацистките си парадчета

248

Обективен

преди 9 месеца

Ясно, значи реално само 8% са доволните...

247

Анонимен

преди 9 месеца

41% искат руски ботуш. Така са научени.Не народ, а ***.

246

Анонимен

преди 9 месеца

точката посред 2те цифри сте забравили

245

Баба чичолина

преди 9 месеца

Процентите ги не знам,но колкото по-рано сключат мир,толкова по-малко отстъпки ще направят на агресора,за който това е драскотина,а за нападнатите е въпрос на оцеляване.На мечо взе да му писва и догодина ще иска цялото буре с мед.