17

Върнахме се 70 г.

преди 11 месеца

назад. ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА ИЛИЯ ВЪЛКОВ, Yul Brown, Юл Браун ? Българският Леонардо, откривателят на браун газ, укротеният оксиводород който не се самовзривява и в браун горелка развива 6000 градуса и топи волфрам. През 1984 г Илия Вълков продава на Китай браунов генератор за бързо неутрализиране на радиоактивни отпадъци, вместо съхраняване в контейнери с риск за радиация. Илия минава 1600 км с 4 литра вода оксиводород браун газ и браун горелка. Черно Море за браун газ и метали, без атомни централи ???

16

Нострадамус

преди 11 месеца

500 000 подписа са събрани, референдум ще има, евро - не!

15

Анонимен

преди 11 месеца

Ако обществото с излъчени обществени представляващи на които има доверие си състави основния/те въпрос/и ще го напише по разбираемо положително и конкретно на основа мажоритарен принцип на избиране на техните избраници от редактиране до представяне на резултата,като впрочем тоз въпрос бе обявен за референдум по който трябваше да се реши с промени за допълнение към Конституцията и Изборния закон за начина и принципа на провеждане на изборния процес и състава на парламента в отношение на системите

14

Анонимен

преди 11 месеца

А защо да не обявим България за клептокрация със суверенитет идващ от крадците? Както и за "цивилизована" държава, която не се спазват законите?

13

съдебна мъгла

преди 11 месеца

Ясни е само че нищо не е ясно.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Нефелността на избирателите кърти миФки! Значи, хвърляме се да гласуваме за копейките, с цел аут от ЕС и еврото, за да се намърдат повече хубавци копейки в ЕП, за да получават много евраци, като плюят по ЕС!

11

Анонимен

преди 11 месеца

Не знам нищо за лева и президента , ама от цялата история стана ясно ,че народните ни избраници нямат въобще никакво логическо мислене и не могат да отговорят на отрицателен проект, което си е елементарен български език ,реципрочност .И забележете виновна е комисията ,защото трябва да се съобразява, че депутатите са неграмотни и трябва да задава въпросите позитивно а не негативно защото обърква неграмотните народни представители.

10

Един Българин

преди 11 месеца

Тази "красавица" вече дотяга!

9

Анонимен

преди 11 месеца

Тая чапата всеки ден излива простотии по всички телевизии и всякакви медии.

8

Анонимен

преди 11 месеца

Президента е един от бащиците на Възраждане, заедно с БКП те са руските намесници в родината, които за около 3 години ни върнаха 10 години назад.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Да, според това , което казва, въпросът е напълно законен и президентът можеше да вземе отношение. Вместо това, той пасува. С това се присъединява към депутатите, които погазват безсрамно законите и се изплюват в лицето на над половин милион българи. Невежите депутати сътвориха и правен буламач, при който сега не е ясно изобщо какво се случва. На тези хора вашия глас е важен само когато има избори, за да ги изберете.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Едно е ясно. Както казва доцента, в парламента ги е страх от референдуми, защото тогава ще си проличи гласа на народа и винаги ще го извъртят да няма такъв и в крайна сметка теглят чертата на демокрацията

5

Анонимен

преди 11 месеца

Конституцията не допуска такива пингвини на БКП да заемат висш държавен пост..

4

Анонимен

преди 11 месеца

Само доцент. А е най-квалифицироната!

3

Анонимен

преди 11 месеца

Радев е пълна мишка, първо дойде Зеленски и му се накара, вмсето да го изгони като куче наглия просяк, сега пак *** е шубе от посолството да насрочи реферндум и се скатава, че много милиончета опъна от пътя на Копринката

2

Анонимен

преди 11 месеца

Радев отначало е заел позиция партер и зад него Кремъл

1

Анонимен

преди 11 месеца

То всичко така е написано и се тълкува, че бог не може да ни помогне и сега същите неккадърници ще пишат нова още по-лоша за вас конституция. Тиквата вместо в затвора той ще нарежда на лакеите му да пишат конституция. То дори не е абсудно, а кретенско цялото нещо.